Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya olmuyorsa olmuyor dıyor. sankı hıc kafasına takmıyor gayet dogal bıseymıs gıbı davranıyo ve bu benım canımı daha cok sıkıyo. kızıp bagırsa daha cok mutlu olacam :KK43:

bnmkide nasıl olsa olur dert etme dio zatn o bole diye diye bu zamana geldk bnde yuz buldm nasıl olsa adam rahat dedm sorun etmio dedm kaldm boyle 2.5 yıl geçti dile kolay ya artk olması lazm yani kndiside ara ara artk soyler oldu

bnmkide nasıl olsa olur dert etme dio zatn o bole diye diye bu zamana geldk bnde yuz buldm nasıl olsa adam rahat dedm sorun etmio dedm kaldm boyle 2.5 yıl geçti dile kolay ya artk olması lazm yani kndiside ara ara artk soyler oldu

benımkıde aynı oyle dıyor. daha 2 aylık evlıyız ama boyle umursaadıgı surece benım de uzayıp gıdecek dıye korkuyorum :KK43: egzersılerede ara vermek zorunda kaldım enfeksıyondan dolayı napıcam bılmıyorum :KK43:

:KK1:

Peki Canim nasil hamile kaldin ve normal dogum yaptiysan iliski kolay olur anlatirmisin lutfen[/QUOTE

normal dogum yapmadmm sezaryn oldmm walla nasıl hamıle kaldm bnde bılmiyorm hiç ilişki yasamadk uzerme boşlıodu ole hamile kaldm oda hmıle kalmm dıe duşunuodm meger kalınıomş

canım daha önce de bi arkadaşa sormuştum sana da sorayım kızlığın varken mi hamile kaldın yoksa gitmiş miydi

kızlarr bende 1.buçuk yıl vajinismus yaşadım parmak egzersizlerinin hiç birini kendim yapamadım ve ben çok agır vajinismustum.kendiniz yapamıyorsanız mutlaka doktora gittin ben öyle yaptım ,kurtuldum

sanırım yönde problem arkadaş bir resim paylaşmıştı vajina popoya doğru eğimli düz değil direk karşıya olunca duvara çarpmış gibi oluyor, olmadığı anda kalçanızı oynatablirseniz olur.

Nasil bir resim yardim ederseniz cok sevinirim bide telden giriyom zor oluyor

sizleri çok iyi anlıyorum,üzülmeyin,günler sanki simsiyahtı,hayat çekilmiyordu ,herkes yapabilirken ben yapamıyordum,kimselere derdimi de anlatamamıştım,içimde büyüyordu,hergün gözyaşı...hergün acı...derken eşimle bu konu yüzünden ayrılmaya kadar geldik,son doktora gittiğimde başaramasaydım evliliğimiz bitcekti...

kızlarr bende 1.buçuk yıl vajinismus yaşadım parmak egzersizlerinin hiç birini kendim yapamadım ve ben çok agır vajinismustum.kendiniz yapamıyorsanız mutlaka doktora gittin ben öyle yaptım ,kurtuldum

bende 2 tane doktora gıttım. soyledıklerı tek sey egzersız egzersız yapabılıyırum ama ılıskı olmuyo :KK43: nasıl bı tedavı uyguladı sana doktor

bende 2 tane doktora gıttım. soyledıklerı tek sey egzersız egzersız yapabılıyırum ama ılıskı olmuyo :KK43: nasıl bı tedavı uyguladı sana doktor

ilk önce psikoloji ile ilgilenen doktorlara gittim .parmak egzersizlerini verdi ilk önce serçe parmak bir boğum diye başladı ama ben yapamadım ve bıraktım.bir kaç doktora gittim onlarda yardımcı olmadı en son gittiğim doktor 1 hafta da bitcek dedi benim yapamadığım egzersizleri o kadın yaptı ve kızlığımda o zaman gitti.kayganlaştırıcı jel sürdü ve uyuşturucu bir şey ,içime de bir aparat yerleştirdi eve git onu çıkar deneyin dedi ilk gün yapamadım aynı haftada 3 kez gittim ve bitti çok şükür 1 buçuk yıl önce

sn yıne egzersz yapıosn bnde oda yok

en kısa zamanda basla bence inan bana hiç acımıyo bende doktora gıtmeden evde karsıma ayna koyarak parmagımı vazelınledım ve yavas yavas soktum sonra 2 parmak 3 parmak derken alıstım dılatorde sokabılıyorum ama penıs anca basını sokabıldık :KK43: sanırım esımın penısı cok kalın o yuzden cok fazla canım yanıyo dayanamıyorum..erteledıkce uzayan bı hastalık hemen karsına ayna koy ve ıncele kayganlastırıcı vazelın ne varsa parmagına sur ve yavasca ilei dogru it. burnundan nefes al agzından verırken parmagını ıcerı it.

ilk önce psikoloji ile ilgilenen doktorlara gittim .parmak egzersizlerini verdi ilk önce serçe parmak bir boğum diye başladı ama ben yapamadım ve bıraktım.bir kaç doktora gittim onlarda yardımcı olmadı en son gittiğim doktor 1 hafta da bitcek dedi benim yapamadığım egzersizleri o kadın yaptı ve kızlığımda o zaman gitti.kayganlaştırıcı jel sürdü ve uyuşturucu bir şey ,içime de bir aparat yerleştirdi eve git onu çıkar deneyin dedi ilk gün yapamadım aynı haftada 3 kez gittim ve bitti çok şükür 1 buçuk yıl önce

senın kızlıgın bozuldu mu yanı kanama mı oldu. ben parmak ve dılator sokmama rahmen hıc kan gelmedı. doktorlrda hala bakıre oldugumu soyluyolar kızlık esnekmıs benım canım o yuzden mı bu kadar acıyo acaba ya yırtılmıyo bozulmuyo esnıyo ama tam anlamıyla acılmıyo hehalde cunku penıs gırmıyo :KK43: kızlıgımı amelıyatla aldırsam mı ki

en kısa zamanda basla bence inan bana hiç acımıyo bende doktora gıtmeden evde karsıma ayna koyarak parmagımı vazelınledım ve yavas yavas soktum sonra 2 parmak 3 parmak derken alıstım dılatorde sokabılıyorum ama penıs anca basını sokabıldık :KK43: sanırım esımın penısı cok kalın o yuzden cok fazla canım yanıyo dayanamıyorum..erteledıkce uzayan bı hastalık hemen karsına ayna koy ve ıncele kayganlastırıcı vazelın ne varsa parmagına sur ve yavasca ilei dogru it. burnundan nefes al agzından verırken parmagını ıcerı it.

vajj sen bitirmişsin sonuna gelmişsin eşinin p.başı azıcık girince dursun sen yine nefes al rahatlat kendini biraz daha ileri gitsin.

X