Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

(( cok üzgünüm olmuyor olmuyor iste sadece ucu azcik (( kimsede cvp yazmıyor bana biraz yardimci olsaniz (((

canım iki parmaktan sonra denemeye geçmişsin ucu giriyorsa sorunsuz devamı gelir aslında, herkes yön diyor çok önemi var resimlerine bakmanı öneririm netten, pozisyonu kendi rahat edeceğin şekilde dene üstte dene, altta denersen de dizlerini omuzlarına doğru çek yana ayırarak en iyi o şekilde açılıyor vajina, ön sevişme ile sağla ıslaklığı ya da kayganlaştırıcı kullan, çok zorlanıyorsan anestol önerebilirim. sorularını yazarsan cevaplamaya çalışırım.

Merhaba arkadaslar bende 4 aylik evliyim baya oldu bu siteyi bulali ama sadece yazilanlari okuyup uygulamaya calisiyodum parmak egzersizi yaptim ve es denemesine gecmek istedim ama surekli erteliyorum ve evliligimden hic bisey anlamadim 4 ay oldu ama evliligin tadini bile cikartamadik o olmadan olmuyomus ertelemem ikimizinde yine olmicak diye korkmasi bugun yarin yapalim diye diye zaman geciyo bende yilbasina kadar bitsin istiyorumm lutfenn banada destek verinnn......

Bende iki aylik evliyim ve hala iliskiye giremedik. Cok canim yaniyo denemedigim yol kalmadi oluyorum acidan yardim edin nolur ( yaa dunden beri yaziyorum yazdiklarim nereye kayboluyor anlamadim bide :/

Buradan bir arkadasimi arkadas olarak ekledim birsey danismak icin ama ozelden mesaj atamiyormuyum bulamadim ya da isleyisi anlayamadim yardimci olursaniz sevinirim..

Parmak egzersizlerini yapabiliyorum dilatorde sokabiliyirum. Ama penis basini zar zor soktuk bi kere ve enfeksiyon kaptim suan cok fenayim hic yaklastiramiyorum bile cok feci yanmam var. Ben bu kadar egzersizi yapabilirken penis neden girmiyo anlamis degilim. İlk giriste inanilmaz aci oldu zar zor basi girdi ama ileri gidemedik. Bide parmak ve dilatorde hic kan grlmedi doktor kizlik zarimin esnek oldugunu soyledi acaba bundan mi aciyo canim bu kadar. Ustelik emla kremle uyusturma yapmama ve kaygsnlastirici kullanmama ragmen cok canim yandi basinin girmesiyle cikartmam bir oldu

Emla ise yaramiyormu? Haydar dumenin recetesindede vardi aslinda denemeyi dusunuyorum bende

Siz egzersiz yapmışmıydınız yoksa yapmadan mı başardınız

Emlayı önce tam deliğin üstüne sürün sonra hafif uyuşunca parmagınızı sokarak içeriyede sürmeyi deneyin uyuşunca içeriye sürmek çok zor olmuyor yalnız yakıyor hafif panige kapılmayın
Siz bu sekildemi yendiniz ? Ben henuz hicbir yol kat etmis degilim iki sene 4 aylik evliyim ilk 5 ay cok denemelerimiz oldu ama pes ettim yapamadigimi gorunce.. simdi artik tak etti cunku herGun aklima gelip aglamaktansa deneme yaparak aglarim psikolijim cok kotu umarim hayirlisi olur kisa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…