Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayıp niye olsun arkadaşım...içinde bulunduğumuz durum anlmak ve anlaşılmak...buraya bunun için bakıyoruz hepmiz..açıklamaların için teşekkürler..insan başaran kişilerden daha çok kelime bekliyor sanki..sevindim senin için...hepimiz sevindirik oluruz inşallah birgün...ben deneyeceğim bu akşam bir terslik olmazsa..dediklerini yapmaya çalışarak...Allah diler ve kolaylık verir inşallah...

inşallah o güzel haberini duyarsam ve diğer arkadaşlarında aynı keza çok mutlu olurum.çünkü bende aynı sıkıntıları yaşadım.benim amacım benim gibi olan varsa birazda olsa burda yardımcı olabilmek..zaten bu siteye bu sorunu çözdüğümde kayıt oldumki burdaki arkadaşlara bir nebzede olsa yardımım dokunabilsin..hadi bugün bir cesaretle başla ve at şu sıkıntı stresi üzerinden inşallah

4.5 yıl olmuşş daha önsevişmesimi kalmış..şöyle söyleyeyim önsevişme tamam rahatlatır ıslaklık verir fakat bizim sorunumuz giriştee girince kasılmakta zaten...kayganlaştırıcıyıda bundan öneriyorum.burdaki insanların çoğu bende bunlara dahildim 3 ay öncesine kadar. eşim p..si değdiğinde kasılıyodumm..alışma kısmına gelince tek sorunum farklı pozisyonda denemedim..

5 yılı geçti benim evliliğim ama öyle ruhsuz gelir bana hayatta yapamam mekanik birşey gibi, hem ıslaklık sadece giriş kolaylaşsın diye değil vajina uyarılıyor ilişkiye hazır hale geliyor.

inşallah o güzel haberini duyarsam ve diğer arkadaşlarında aynı keza çok mutlu olurum.çünkü bende aynı sıkıntıları yaşadım.benim amacım benim gibi olan varsa birazda olsa burda yardımcı olabilmek..zaten bu siteye bu sorunu çözdüğümde kayıt oldumki burdaki arkadaşlara bir nebzede olsa yardımım dokunabilsin..hadi bugün bir cesaretle başla ve at şu sıkıntı stresi üzerinden inşallah

Allahın izniyle inşallah...hepimiz için inşallah...kimseye anlatamıyorum bunu...eminim kimse de anlatamıyordur...bu zaten bunaltıyor bizleri buradaki paylaşımlar bu nedenle önemli..başarıpta buraya gelip vakit ayıran herkese teşekkürler...susmayın :)

5 yılı geçti benim evliliğim ama öyle ruhsuz gelir bana hayatta yapamam mekanik birşey gibi, hem ıslaklık sadece giriş kolaylaşsın diye değil vajina uyarılıyor ilişkiye hazır hale geliyor.

bişey sorcam ilişkiye girebiliyormusun??

eğer giriyorsan dediklerin doğru..olması gereken bu.benim yazdığım sadece bu sorunun ilkin üstesinden gelmek.zaten gelindikten sonra tabikiii önsevişme olcak ruhsuzca bişey olabilirmi tabiki olamaz...ama bu sorunu aştıktan sonra

bişey sorcam ilişkiye girebiliyormusun??

eğer giriyorsan dediklerin doğru..olması gereken bu.benim yazdığım sadece bu sorunun ilkin üstesinden gelmek.zaten gelindikten sonra tabikiii önsevişme olcak ruhsuzca bişey olabilirmi tabiki olamaz...ama bu sorunu aştıktan sonra

evet canım çok rahatım hatta ilişki konusunda ben de yendikten 1 ay sonra hamileydim sezeryanla doğum yaptım lohusalık sonuna kadar hiç bir şey yapmadım ama sonrasında herşey yolundaydı, yenmeden önce direk denemeyi hiç düşünmedim ne gibi bir soruna yol açıyor anlamadım önsevişme? herkes aynı olacak diye bir şey yok gerçi ben önsevişmesiz olmaz diye düşünüyorum.

evet canım çok rahatım hatta ilişki konusunda ben de yendikten 1 ay sonra hamileydim sezeryanla doğum yaptım lohusalık sonuna kadar hiç bir şey yapmadım ama sonrasında herşey yolundaydı, yenmeden önce direk denemeyi hiç düşünmedim ne gibi bir soruna yol açıyor anlamadım önsevişme? herkes aynı olacak diye bir şey yok gerçi ben önsevişmesiz olmaz diye düşünüyorum.

bir soruna yol açtığını söylemedim.sorun zaten ilişkiye girmekte korkma..normali önsevişmeyle ilişkiye girmek kadının zevk alarak ilişkiye kolayca girebilmesi.ama zaten bunu yapabilseydik burda olmazdık değilmi???bu kadar insan parmak egzersizi veya aparat kullanmayı denemezdi..o zaman onlarada katılmaman gerek..görüş olarak.sonuçta onlarda yapay şeyler.senin tabirinle ruhsuzca..ben kötü bir öneride bulunmadım.sadece 1 kere ilişkiye girmede okadar.zaten sorun aşıldıktan sonra herkes ne yapacağını bilir..

özür dilenecek bişey yok bende o kötü günleri geçirdim ..önceleri hep denerdik.fakat bu sefer yapacam diye şartlandım.ön sevişme felanda olmadı.teyzemler artık 4.5 yıl olmuş ne ön sevişmesi direk yapacaksın dediler.benim en büyük hatam eşime sürekli müdahale ettiğimden olmuyordu.bu sefer bebek yağını eşim p..sine bende üstten özel bölgeöe sürdüm.ben sırt üstü yattım ve çatal oturur poz,syonu gibi hani yani bacaklarımı kırarak yukarıya çektim.yani düz uzatmadım.ve ayırık biçimdeydi.sonra en önemlisi ellerimi ilkdefa p...sinde tutmadım ..ben korktuğumdan birden iter diye hep tutardım o korkuyla.bu sefer ellerimi yana bıraktım kontrol eşimdeydi.eşim ilk girişi yaptı ben tabi kasıyom ve baskı hissediyom hemen sakin ol sakin ol gevşe bak olacak diyerek sürekli konuşarak beni sakinleştirdi.sonra tekrar itti.ve inan ortalama 5 dk yı geçmedi eşimin p..sinin yarısından çoğunu aldım.2. denemede tamamını aldım ve git gel yapmaya başladı.sadece benim heyecandan çişim geldi sanki altıma kaçıracak gibiyim buda psikolojikmiş :) 2den sonra girdikten sonra bir baktım git geller hiç acıtmıyorr.sadece girerken hafif baskıı çok değişik bişey bildiğimiz ağrı gibi değil.korktuğumuz gibi de değill..ama içine girince hiç ama hiççççç ağrı yokk.ve bişey diyeyimmi ayıp söylmesi belki ama ben bile zevk aldım..hatta kendime çok şaşırdım bu korkudan sonra böyle olacağını..ben hiç kayganlaştırıcı bişey sürmemiştim önceden sanki sürünce birden girince daha çok acıyacak sanıyorum..psikolojik işte.ama tersine dahada kolaylaştırıyor.ve hep yanlış pozisyonda denemişiz.ben hep bacağımı ayırıp düz tutmuştum.halbuki öle daha zorolurmuşş..ve ben evliliğim 1.5 yılında eşimin p..sinin ucu girdi ve boşaldı hamile kaldım..ondan sonrada bu sefer hiç deneyemedik.demem o ki çocukla daha zor oluyor..şimdide oğlumdan fırsat kalmıyoki tam alışayım :KK43: yanii anlayacağın özetle kafanda bitirecen şartlanacan yaaa.bugün bu iş bitecek diye.ve eşini kaybetmek istemiyosan kesinlike bu işi ertelemeden hatta bugün bitirecen.ben erteleyerek 4.5 yıl gitti :KK43:( yapmayın inanın yapamasam ben yapamazdımm hemde hiçççç..sadece 5 dk o kadar.ya şöyle diyeyim özel bölgeye ağda yapıyosunuzdur.acıyo dimi..inanın bunun acısı ağdadan daha az..yanii saçma bir örnek belki ama acısının abartı olmadığını söylemek için bu örneği verdim.arkadaşlar 5 dk dişimizi sıkacak ve sonra gelsin güzel günler...kocalarımızdan o anlamlı güzel bakışlar..5 dk...denemeyin yapacam deyin serbest bırakın kontrolü eşinize bırakın yeter...bu yazıyı okuyanda varsa direk bugün yaa bugün eşinizi güzel bir gecelik giyip karşılayın.bugün bu iş olacak denemeyecez direk yapacaz deyin.sadece girince biraz bekle beni sakinleştir sonra devam et deyin ve en önemlisi posizyon ve kayganlaştırıcı birşey sürün ve 5 dk sonra bakın eşinizin biricik karısısınız...hatta gözünüzü korkutayımm eşinizin gözünün dışarı kaymasını istemiyosanız hemen bugün bitirin..ben kaybetmemek için şartlandım ve yaptım.güzel haberlerinizi bekliyorum ve kararlı düşüncelerinizde..hep beraber yenelim inşallah..

canım benim teşekkür ederim çok güzel yazmışsın bi arkadaşım da senin gibi vajiyken hamile kaldı doktoru doğumdan sonra sezeryan oldu doğal olarak... doktor demiş ki doğumdan sonra çok rahat olur rahim zaten buna hazır demiş o yüzden senin daha rahat olmuştur umarım bizimde olur olur olurr çok teşekkürler :)

bir soruna yol açtığını söylemedim.sorun zaten ilişkiye girmekte korkma..normali önsevişmeyle ilişkiye girmek kadının zevk alarak ilişkiye kolayca girebilmesi.ama zaten bunu yapabilseydik burda olmazdık değilmi???bu kadar insan parmak egzersizi veya aparat kullanmayı denemezdi..o zaman onlarada katılmaman gerek..görüş olarak.sonuçta onlarda yapay şeyler.senin tabirinle ruhsuzca..ben kötü bir öneride bulunmadım.sadece 1 kere ilişkiye girmede okadar.zaten sorun aşıldıktan sonra herkes ne yapacağını bilir..

canım ben de aparatla çalıştım, kötü bir öneride bulundun demiyorum ki mantığı ne diye sordum? önsevişme ile deneme olunca ne oluyor? direk yapınca ne oluyor merak ettiğim bu sadece bunu açıklamanı istedim, 4,5 yıldan sonra ne önsevişmesi demişsin şimdi de normali o diyorsun onun için ne demeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

Allahın izniyle inşallah...hepimiz için inşallah...kimseye anlatamıyorum bunu...eminim kimse de anlatamıyordur...bu zaten bunaltıyor bizleri buradaki paylaşımlar bu nedenle önemli..başarıpta buraya gelip vakit ayıran herkese teşekkürler...susmayın :)

aynen canım arıyorum arkadaşları daha bir aylık değil hamileyim diyor psikolojim bozuluyo kimsee bilmiyorr :KK43:

aynen canım arıyorum arkadaşları daha bir aylık değil hamileyim diyor psikolojim bozuluyo kimsee bilmiyorr :KK43:

Hayatta herşey nasip aslında..Allah ol der olur herşey..Elimizden geleni yaptıktan sonra sabretmek düşer kula..Yine de ister istemez kötü oluyor insan..bende de aynı şeyler olacak yakında...inşallah yenerim kısa zamanda..yeneriz hepimiz...

canım ben de aparatla çalıştım, kötü bir öneride bulundun demiyorum ki mantığı ne diye sordum? önsevişme ile deneme olunca ne oluyor? direk yapınca ne oluyor merak ettiğim bu sadece bunu açıklamanı istedim, 4,5 yıldan sonra ne önsevişmesi demişsin şimdi de normali o diyorsun onun için ne demeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

ben 4.5 yıl önsevişmeyle denedim ama olmadı..yani önsevişmesimi kaldı derken ileri aşamasını kastediyorum.ki ben önsevişmesiz aştım ..ha şimdi daha farklı tabiki.....bak sen aparatla çözmüşsün..hayır ruhsuzca tabiri kulağa çok hoş gelmiyor.neyse oğlumla ilgilenmem gerek.sonuçta sende bende yenmişiz şükür.darısı diğer arkadaşlara..senin ve benim görüşüm farklı herkese saygı duyarım.kişilerin sorunu çözüş biçimide farklı olabilir.amacımızda buradaki arkadaşlara yardımcı olmak ..zaten her insan kendisine ne uygunsa onu dener ve yapar.ve artık bana müsade ..herkese iyi geceler..

Hayatta herşey nasip aslında..Allah ol der olur herşey..Elimizden geleni yaptıktan sonra sabretmek düşer kula..Yine de ister istemez kötü oluyor insan..bende de aynı şeyler olacak yakında...inşallah yenerim kısa zamanda..yeneriz hepimiz...

aynen canım ya hemen aş inşallah bugünleri bu durumları kimsecikler yaşamasın :KK43:

ben 4.5 yıl önsevişmeyle denedim ama olmadı..yani önsevişmesimi kaldı derken ileri aşamasını kastediyorum.ki ben önsevişmesiz aştım ..ha şimdi daha farklı tabiki.....bak sen aparatla çözmüşsün..hayır ruhsuzca tabiri kulağa çok hoş gelmiyor.neyse oğlumla ilgilenmem gerek.sonuçta sende bende yenmişiz şükür.darısı diğer arkadaşlara..senin ve benim görüşüm farklı herkese saygı duyarım.kişilerin sorunu çözüş biçimide farklı olabilir.amacımızda buradaki arkadaşlara yardımcı olmak ..zaten her insan kendisine ne uygunsa onu dener ve yapar.ve artık bana müsade ..herkese iyi geceler..

burada kavga edilmesi hoş değil karşılaşmaktan sıkıldık arkadaşlar bize yardım etmeniz çok hoş özellikle sen arkadaşım sana ççook teşekkür ederim evet bence de ön sevişme derken insan daha çok geriliyor çünkü zaten aklında yapmak var o an sevişme falan vız geliyo en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapacağım :))

kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş

kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş

canı gönülden kutlarım canım rabbim mesut etsin daim etsin çok sevindim bizede nasip etsin :)

burada kavga edilmesi hoş değil karşılaşmaktan sıkıldık arkadaşlar bize yardım etmeniz çok hoş özellikle sen arkadaşım sana ççook teşekkür ederim evet bence de ön sevişme derken insan daha çok geriliyor çünkü zaten aklında yapmak var o an sevişme falan vız geliyo en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapacağım :))

kavga ettiğimizi kim söyledi ki canım arkadaşın ne için böyle önerdiğini anlamaya çalışıyorum bak sen demişsin insan daha çok geriliyor diye bir neden var yani onu öğrenmek istedim, en sonunda demiş zaten 4,5 yıl öyle denemiş olmamış bir anda deneyince olmuş, ayrıca sizlerin taraf olması gerekmiyor kendinize ne uyarsa onu alırsınız gerisini boşverirsiniz.

X