Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah o güzel haberini duyarsam ve diğer arkadaşlarında aynı keza çok mutlu olurum.çünkü bende aynı sıkıntıları yaşadım.benim amacım benim gibi olan varsa birazda olsa burda yardımcı olabilmek..zaten bu siteye bu sorunu çözdüğümde kayıt oldumki burdaki arkadaşlara bir nebzede olsa yardımım dokunabilsin..hadi bugün bir cesaretle başla ve at şu sıkıntı stresi üzerinden inşallah

5 yılı geçti benim evliliğim ama öyle ruhsuz gelir bana hayatta yapamam mekanik birşey gibi, hem ıslaklık sadece giriş kolaylaşsın diye değil vajina uyarılıyor ilişkiye hazır hale geliyor.

Allahın izniyle inşallah...hepimiz için inşallah...kimseye anlatamıyorum bunu...eminim kimse de anlatamıyordur...bu zaten bunaltıyor bizleri buradaki paylaşımlar bu nedenle önemli..başarıpta buraya gelip vakit ayıran herkese teşekkürler...susmayın :)

5 yılı geçti benim evliliğim ama öyle ruhsuz gelir bana hayatta yapamam mekanik birşey gibi, hem ıslaklık sadece giriş kolaylaşsın diye değil vajina uyarılıyor ilişkiye hazır hale geliyor.

bişey sorcam ilişkiye girebiliyormusun??

eğer giriyorsan dediklerin doğru..olması gereken bu.benim yazdığım sadece bu sorunun ilkin üstesinden gelmek.zaten gelindikten sonra tabikiii önsevişme olcak ruhsuzca bişey olabilirmi tabiki olamaz...ama bu sorunu aştıktan sonra

evet canım çok rahatım hatta ilişki konusunda ben de yendikten 1 ay sonra hamileydim sezeryanla doğum yaptım lohusalık sonuna kadar hiç bir şey yapmadım ama sonrasında herşey yolundaydı, yenmeden önce direk denemeyi hiç düşünmedim ne gibi bir soruna yol açıyor anlamadım önsevişme? herkes aynı olacak diye bir şey yok gerçi ben önsevişmesiz olmaz diye düşünüyorum.

bir soruna yol açtığını söylemedim.sorun zaten ilişkiye girmekte korkma..normali önsevişmeyle ilişkiye girmek kadının zevk alarak ilişkiye kolayca girebilmesi.ama zaten bunu yapabilseydik burda olmazdık değilmi???bu kadar insan parmak egzersizi veya aparat kullanmayı denemezdi..o zaman onlarada katılmaman gerek..görüş olarak.sonuçta onlarda yapay şeyler.senin tabirinle ruhsuzca..ben kötü bir öneride bulunmadım.sadece 1 kere ilişkiye girmede okadar.zaten sorun aşıldıktan sonra herkes ne yapacağını bilir..

canım benim teşekkür ederim çok güzel yazmışsın bi arkadaşım da senin gibi vajiyken hamile kaldı doktoru doğumdan sonra sezeryan oldu doğal olarak... doktor demiş ki doğumdan sonra çok rahat olur rahim zaten buna hazır demiş o yüzden senin daha rahat olmuştur umarım bizimde olur olur olurr çok teşekkürler :)

canım ben de aparatla çalıştım, kötü bir öneride bulundun demiyorum ki mantığı ne diye sordum? önsevişme ile deneme olunca ne oluyor? direk yapınca ne oluyor merak ettiğim bu sadece bunu açıklamanı istedim, 4,5 yıldan sonra ne önsevişmesi demişsin şimdi de normali o diyorsun onun için ne demeye çalıştığını anlamaya çalışıyorum.

aynen canım arıyorum arkadaşları daha bir aylık değil hamileyim diyor psikolojim bozuluyo kimsee bilmiyorr

aynen canım arıyorum arkadaşları daha bir aylık değil hamileyim diyor psikolojim bozuluyo kimsee bilmiyorr

Hayatta herşey nasip aslında..Allah ol der olur herşey..Elimizden geleni yaptıktan sonra sabretmek düşer kula..Yine de ister istemez kötü oluyor insan..bende de aynı şeyler olacak yakında...inşallah yenerim kısa zamanda..yeneriz hepimiz...

ben 4.5 yıl önsevişmeyle denedim ama olmadı..yani önsevişmesimi kaldı derken ileri aşamasını kastediyorum.ki ben önsevişmesiz aştım ..ha şimdi daha farklı tabiki.....bak sen aparatla çözmüşsün..hayır ruhsuzca tabiri kulağa çok hoş gelmiyor.neyse oğlumla ilgilenmem gerek.sonuçta sende bende yenmişiz şükür.darısı diğer arkadaşlara..senin ve benim görüşüm farklı herkese saygı duyarım.kişilerin sorunu çözüş biçimide farklı olabilir.amacımızda buradaki arkadaşlara yardımcı olmak ..zaten her insan kendisine ne uygunsa onu dener ve yapar.ve artık bana müsade ..herkese iyi geceler..

aynen canım ya hemen aş inşallah bugünleri bu durumları kimsecikler yaşamasın

burada kavga edilmesi hoş değil karşılaşmaktan sıkıldık arkadaşlar bize yardım etmeniz çok hoş özellikle sen arkadaşım sana ççook teşekkür ederim evet bence de ön sevişme derken insan daha çok geriliyor çünkü zaten aklında yapmak var o an sevişme falan vız geliyo en iyisini yapmışsın bende senin gibi yapacağım :))

kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş

canı gönülden kutlarım canım rabbim mesut etsin daim etsin çok sevindim bizede nasip etsin :)

kavga ettiğimizi kim söyledi ki canım arkadaşın ne için böyle önerdiğini anlamaya çalışıyorum bak sen demişsin insan daha çok geriliyor diye bir neden var yani onu öğrenmek istedim, en sonunda demiş zaten 4,5 yıl öyle denemiş olmamış bir anda deneyince olmuş, ayrıca sizlerin taraf olması gerekmiyor kendinize ne uyarsa onu alırsınız gerisini boşverirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…