Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neler yapiyosun ki peki yenmek icin
ben egzersız yapıyorum aparatla ve eş denemesı. 7 cm deyım. Sen ne aşamadasın cnm?
Insallah yenersiniz... en azindan bir yerden baslama girisiminiz var bende o bile yok :KK43:
Canım umutsuz olma başla bıran önce bır parmak sonra ıkı ve aparat egzersızı ve eş denemesı gayret et. Bır süre sonra kolay yapıcaksn inş. Bu egzersızlerı. Kendını sıkma rahat ol Allahın ıznıyle hepımız yenerız inş

Bende egzersiz yapiyorum es denemesiyle de yapabiliyirum. Ankarada 2 doktora gozuktum sonuc yok kendi kendime egzersizlere devam ediyodum evde ama iki gundur birskmak zorunda kaldim. İdrar yolu enfeksiyonum var yanmadan dolayi biraktim. 7 cm derken uzunluk mu oluyo genislik mi . Ben son fallusa kadar sokum yapabildim onu yapabilgimi gorunce bitti bu is dedim deneme yaptik ve ancak penisin basini zor alabildim icime ;(

Cecemm canım acı kendimizi kastığımız ve yapacağımıza inanmadığımız zamanlarda oluyor. Benim daha önceki denemelerimde ciddi anlamda acı oluyordu zaten o acıdan sonra da bırakmıştık. Ama egzersize başladıktan sonra yapacağımıza da inandığımız için ve yolunu-yöntemini de öğrendiğimiz için inan acı olmuyor. Aaah azcıkın kendinizi rahat bıraksanız ya da o işe odaklanmayı o an için başka birşey düşünseniz inanın çok kolay olacak.

Şimdi diyeceksiniz ki sen yendiğin için rahat konuşuyorsun. Keşke ben 7,5 yıl adamakıllı araştırma yapsaymışım da burayı daha önce bulsaymışım. Ben burayı bulduktan sonra acı olayını unuttum. Sadece yenmeye adapte oldum. Biliyordum ki benim yaşadıklarımı yaşayan yüzlerce insan vardı ve yüzlercesi de bu egzersizler ve buradaki arkadaşlar sayesinde yenmişti. Bu bile bana çok büyük bir güç ve cesaret vermişti.

Diyeceğim odur ki acı olayını unutun. Yok öyle birşey. Ne kadar relaks olursanız o kadar hissetmezsiniz :)

haklısın canım inan acı macı umrumda değil ay oluversinde biraz acısın sorun değil önemli olan oanki cesaret ay bi anda olmadıki deniyelim hep bişiy oluyo şimdide eşim yorgun geliyo dün dizini incitmiş bi türlü deneme yapamadık ya valla listeyi hazırlayan benim yine herkez yenicek ben kalıcam :)))

kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş

ay çok mutlu oldum yaa biri daha gitti ohh süper oldu bu listeyi hazırlamak süpersiniz kızlar darısı bize olsun inş. canı mayrıntılı yazın nasıl oldu neler yaptınız bizede bi umut olsun iyi motive oluyoruz o şekil tekrar tebrikler hemen seni sileyim listeden :)))

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın Yılbaşı gecesine kadar ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050---- YENDİ
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim--------YENDİ
11-aysebasar----YENDİ
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

1.ci.Arkadaşımız Orkide050 oldu Tebrikler :KK16:
2.ci Arkadaşımız panjim oldu tebrikler:KK16:
3.cü Arkadaşımız aysebasar oldu Tebrikler :KK16:

Evet arkadaşlar maşallah sizlere darısı bize olsun inşallahh liste böyle azaldıkça umutlarda tavan yapıyor hani listeyi hep paylaşayımda durmadan motive olalım ve ogüne kadar bizlerde bitirelim inşallah:KK9:

Son düzenleme:
Canım umutsuz olma başla bıran önce bır parmak sonra ıkı ve aparat egzersızı ve eş denemesı gayret et. Bır süre sonra kolay yapıcaksn inş. Bu egzersızlerı. Kendını sıkma rahat ol Allahın ıznıyle hepımız yenerız inş[/QUOTE]

Parmak egzerszi benim beynimi bukadar yoran canim zaten :KK43: parmak egzrsizi bana kotu geliyor sanirim onu hic basaramicam

canım iki parmaktan sonra denemeye geçmişsin ucu giriyorsa sorunsuz devamı gelir aslında, herkes yön diyor çok önemi var resimlerine bakmanı öneririm netten, pozisyonu kendi rahat edeceğin şekilde dene üstte dene, altta denersen de dizlerini omuzlarına doğru çek yana ayırarak en iyi o şekilde açılıyor vajina, ön sevişme ile sağla ıslaklığı ya da kayganlaştırıcı kullan, çok zorlanıyorsan anestol önerebilirim. sorularını yazarsan cevaplamaya çalışırım.
Teşekkür ederim cvp için ben kendimi en rahat esim uste ben lattayken hissediyorum ama bu yönü bi türlü saglayamiyorum :KK43: deniyorum artik ole yoruluYoruz ki eşimle olmuyor dediniz krem mi nerde bulurum

Teşekkür ederim cvp için ben kendimi en rahat esim uste ben lattayken hissediyorum ama bu yönü bi türlü saglayamiyorum :KK43: deniyorum artik ole yoruluYoruz ki eşimle olmuyor dediniz krem mi nerde bulurum

lokal uyuşturucu krem anestol pomad diye geçiyor, o bölge için uygun eczaneden alabilirsin, uygun fiyatı, hemoroid için falan kullanılıyor alırken tedirgin olmazsın. başta az birşey yakıyor elinle girişe ve iç kısma sürebilirsin, birşeye bağlı kalmadan yenmek daha iyi ama bu da doktor tavsiyesi olan bir krem çok zorlanırsan denemeni tavsiye ederim.

Dostlar.. o bolgenin yapisi oyle farkli ki.. adet donemi araya girdikten sonraki iliskide bile zorlaniyorsunuz..o yuzden 'ben niye boyleyim' sorgusuyla kendinizi daha da kotu etmeyin ne olur..kegel egzersizleri doktorun bile onermedigi bi yontem,ben hayret etmistm nasil soylemez bize diye..o ladar (Allah in izniyle) etkili bi yontem ki..biz kegel+zeytinyagini kesfetmesek hala beraber olamamistk..ilac veya beklemekle kurtulunmuyor ne yazik ki..dua dua dua..ve mucadele

lokal uyuşturucu krem anestol pomad diye geçiyor, o bölge için uygun eczaneden alabilirsin, uygun fiyatı, hemoroid için falan kullanılıyor alırken tedirgin olmazsın. başta az birşey yakıyor elinle girişe ve iç kısma sürebilirsin, birşeye bağlı kalmadan yenmek daha iyi ama bu da doktor tavsiyesi olan bir krem çok zorlanırsan denemeni tavsiye ederim.

kesinlikle emla veya anestol denemeyin dostlar!! vajinayi pörtletecek kadar sisiriyor ve uyusmasi bi yana,yanmasi feci etki yapiyor..ardindan da kaşinti

:KK43:(( cok üzgünüm olmuyor olmuyor iste sadece ucu azcik :KK43:(( kimsede cvp yazmıyor bana biraz yardimci olsaniz :KK43:(((
3ay boyunca uzule uzule korka korka ugrastm canim..ama cok sukur sonunda oldu Allah in izniyle.. icki,uyusturucu krem, boyle aptal seylerle asla ugrasma..zeytinyagi o bolgeye inanilmaz faydaliymis.. o yuzden parmagina surup kegel deneyebilirsin.. yada esin surup deneyebilir ileriki asamalarda

kesinlikle emla veya anestol denemeyin dostlar!! vajinayi pörtletecek kadar sisiriyor ve uyusmasi bi yana,yanmasi feci etki yapiyor..ardindan da kaşinti

bu dediklerinin hiç biri olmadı bende ayrıca doktor tavsiyesi ile aldım, denemişsin sende kötü etki yapmış herkesde yapacak diye birşey yok, bence zeytinyağına da gerek yok o da vajinanın ph dengesini bozuyor asitli ama hiç denemeyin demedim yensinler de neyle yenerse yensinler, ayrıca o kadar sıkıldım ki kendime karşı bir tavır alındığını hissetmekten az yukarda arkadaş emladan bahsediyor onu niye görmüyorsunuz istediğime istediğim öneriyi yazarım kimse umrumda değil.

bu dediklerinin hiç biri olmadı bende ayrıca doktor tavsiyesi ile aldım, denemişsin sende kötü etki yapmış herkesde yapacak diye birşey yok, bence zeytinyağına da gerek yok o da vajinanın ph dengesini bozuyor asitli ama hiç denemeyin demedim yensinler de neyle yenerse yensinler, ayrıca o kadar sıkıldım ki kendime karşı bir tavır alındığını hissetmekten az yukarda arkadaş emladan bahsediyor onu niye görmüyorsunuz istediğime istediğim öneriyi yazarım kimse umrumda değil.

belitcim neden her seninle yazışanla bir sertlik oluyor bunu anlamadım ben yani aslında bakıyorum ortada bişiy yok yazılan çizilen herşey normal ama seni biraz sinirli gördüm her yazılanı yanlış anlıyor ona göre sert cvplar veriyorsun canım biz senide dinliyoruz onlarıda Allah razı olsun uğraşıyorsunuz ama boşverin ya gergin olacak bir konu yok ortada..

belitcim neden her seninle yazışanla bir sertlik oluyor bunu anlamadım ben yani aslında bakıyorum ortada bişiy yok yazılan çizilen herşey normal ama seni biraz sinirli gördüm her yazılanı yanlış anlıyor ona göre sert cvplar veriyorsun canım biz senide dinliyoruz onlarıda Allah razı olsun uğraşıyorsunuz ama boşverin ya gergin olacak bir konu yok ortada..

farkında mısın bilmiyorum ama gerçekten bir tavır var şimdi burda ben mi sinirliyim, assslaaaa bu ne yani tahrik olmayım mı yanıt vermeyim mi?

kimse umrumda istedigimi yazarim derken??aksini iddia etmiyoruz,bence sakin olmalisin..
dostlara tavsiyede bulunurken sadece yazilana bakarak konusuyorum,cok canim yandi ve BENCE kullanilmamali..bana da doktor onermisti..ve zeytinyagi yurtdisi kaynaklarda asiri ovgu aliyor..neyse,tabi herkesin tercihi..
yani yorum yaparken sana inat olsun diye bisey yazilmiyor,ben isme bile bakmadim ayrica : ) sevgiler

Merhaba arkadaslar bende 4 aylik evliyim baya oldu bu siteyi bulali ama sadece yazilanlari okuyup uygulamaya calisiyodum parmak egzersizi yaptim ve es denemesine gecmek istedim ama surekli erteliyorum ve evliligimden hic bisey anlamadim 4 ay oldu ama evliligin tadini bile cikartamadik o olmadan olmuyomus :KK43: ertelemem ikimizinde yine olmicak diye korkmasi bugun yarin yapalim diye diye zaman geciyo bende yilbasina kadar bitsin istiyorumm lutfenn banada destek verinnn......
benim de 3ayin sonunda olmustu nerdeyse..umutsuz olmayin.. ben asla yapamiycam dusuncesine kapilmistim.. kegel egzersizleri siİ rahatlatana kadar devam edin..inanin bu bi erteleme hastaligi..bekleye bekleye duzelmiyor..dua ve hareket..zeytinyagi ile deneyin egzersizleri ve mutlaka eldiven kullanin ki enfeksiyon kapmayin..

sakın sakın zeytinyağı kullanmayın vajinanın ph dengesini bozuyor, hamile kalmak isterseniz spermleri öldürüyor enfeksiyon yapar

farkında mısın bilmiyorum ama gerçekten bir tavır var şimdi burda ben mi sinirliyim, assslaaaa bu ne yani tahrik olmayım mı yanıt vermeyim mi?

halen çok gerginsin :)) yahu ortada bişiy yok sen fazlasıyla arkadaşların yorumlarını farklı algılamışsın diyorum ya hepsini okudum birtek senin gerginliğin gözüme battı boşver canım tahrik olma tabii burda kim kimi tanıyor Allah aşkına hepimiz biriz burda neyimiz eksik neyi tartışıcazki sende doğruyu söylüyorsun başkasıda hepiniz bizler yenelim diye uğraşıyorsunuz..

X