Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakın sakın zeytinyağı kullanmayın vajinanın ph dengesini bozuyor, hamile kalmak isterseniz spermleri öldürüyor enfeksiyon yapar

birazdan sazanları görürüm zaten.

k bakma ama çok yanlış davranıyorsun canım sazan da kimmiş yani yapma böyle bukadar kin niye şu yaptıgın yorumla gerçekten komik duruma düştüğünün farkında değilmisin yaşın kaç bilmiyorum ama bu şekil gerginlikle çatık kaşlarla kasıntı bi halde burda kendini üzmekten başka birşey yapmazsın sen kendini diyorum bak boşuna anlıyormusun...

Son düzenleme:
turkiye de pek ayrintili arastrma yok konuyla ilgili..ama ingilizce makalelerde 'mucize' deniyor zeytinyagi icin.. kulaktan dolma bilgiler ve etkisi kisiden kisiye degisiyor..ama bilimsel bi gercek var.. tabi herkesin tercihi..

bende ilerleme yerıne gerıleme basladı moralım cok bozukk.parmak egzersını dılatoru cok rahat kullanıyodum. hatta ıkı parmagımı tamamen sokabılıyorum. 3 parmakta 2. boğuma kadar sokabllıyodum. ama ıkı gundur hıcbısey degdıremıyorum az oncede denedım basarız oldum. enfeksıyonum var ondan 2 gundur denemıyodum bugun bıraz azaldı yanmam deneyım dedım olmadı

birazdan sazanları görürüm zaten.
sevgili belit06, inan eylul ayindan bu yana pek bi takibim yok sitede,bugun ilk kez yaziyorum..ve emin ol seninle ilgili ne bi bilgim ne bi tanisikligim ne de fikrim vardi.. yani sana yonelik bisey yapma niyetinde degilim..amacimiz burda yardimci olmak..yani kimsenin kimseyle ugrastgni sanmiyorum..kim kimi taniyo ki..yani paranoya yapmanin alemi yok,insanlarim bunca derdi varken kimsenin derdi sana laf atmak degildir..sevgiler

farkında mısın bilmiyorum ama gerçekten bir tavır var şimdi burda ben mi sinirliyim, assslaaaa bu ne yani tahrik olmayım mı yanıt vermeyim mi?

tavırların çok sert arkadaşım.olayı tahrik olma diye algılıyosun.hayır cevap verme olmalı.bizim burda amacımız birbirimize yardımcı olmak.mutlaka seninde amacın budur

Kızlar ben parmak egzersizi yopiyorum araya regliden girdi ve şimdi deniyorum işaret parmak oluyor ama daha önce rahatlıkla yaptığım aparat olmuyor normalmi lütfen yardım

bırak ya canım millet yazınca komik duruma düşmüyor da ben mi düşeyim hiç tanımadığım insana ne kin duyayım sadece sinirlenirim o kadar, yaşım 35 canım gergin çatık kaşlı ve kasıntı bir halde dolaşmıyorum tek amacım yardım etmekti ama ona bile izin vermiyorsunuz, aynı mesaja sen ne karşılık verirdin merak ettim doğrusu?

tavırların çok sert arkadaşım.olayı tahrik olma diye algılıyosun.hayır cevap verme olmalı.bizim burda amacımız birbirimize yardımcı olmak.mutlaka seninde amacın budur

akşam size sordum onda bile gerildiniz, mesajınızın altına biri aslaaa yapmayın yazıyor bu mu cevap verme canım biraz tarafsız gözle bakın.

Kızlar ben parmak egzersizi yopiyorum araya regliden girdi ve şimdi deniyorum işaret parmak oluyor ama daha önce rahatlıkla yaptığım aparat olmuyor normalmi lütfen yardım
daha once alistign parmak ertesi gun aci verebiliyor canim..cok normal,korkma..vucudun o an kasilmis olablr..ruh halin kacindirmis olablr..eyvah olmadi geriye gidiyorum diye dusunme

reglden sonra daha rahat olduğunu söylerler ama hassas oluyor sanırım bir de ara verdim psikolojisi var o etkili sanırım pes etmeden küçükten başlayıp yeniden yapın olacaktır muhakkak.

bak kaderimden bahsediyorsan kadın ozaman birsürü dertle uğraşıyordu yahu kendini yerine koy neler dendi çizildi dava açılcak dendi tv lere çıktı yani kadının en hassas olacak dönemiydi seninde o şekil yorumunu okuyunca ki kaderimi tanıyorum öyle dediyse öyledir takılmış sana bayada açıklama yapmış uzun uzunn alıntı yaparak seni ikna etmeye çalışmı şsen halenn ordasın halen birilerinin sana ters gittiğini düşünüyorsun kaderim konusuda kapandı gitti günler oldu e az önce arkada şada öyle çıkış yaptın işte Tatlinektarin di galiba o ne yaptı sana ben kaderimle konuştugunuz zaman farkındaysan hiç olaya mudahale etmedim aranızda halledersiniz diye düşündüm ama şimdi o yok bu kız ne yaptıda onada sert çıkışıyorsun ben bunun için sana yazdım anladınmı arkadaşım yaşında olgunmuş yani sazan mazan bunlarıda yakıştıramadı mbu yaştaki birine kbakma...

yok canım az önceki mesaja diyorum aslaa yapmayın diyen mesaja ne derdin diye? hepiniz tarafsınız kaderimin bununla ne alakası var ben değil siz ordasınız kin duyan da ben değil sizmişsiniz şu yazdıklarınıza bakınca.

ay onuda gördüm bence bişiy yok kız kendi canı yanmış ki katılıyorumda 60 tl e emla aldım ilk sürmede bişiy olmadı sonrasında öldüm bittim kendince o acıyı yaşayarak direk aklına gelmiş aslaa demiş yani orda sana dememişki bunu ben arkadaşın ne amaçla onu yazdıgını o an anlayabildim sen ise fevri çıkış yaptın bi kaçgündürde arada gerginliklerine hep şahit olduğum içinde çok ama çok tatlı bir şekilde sana yorum yazdım ilk yorumum oku lütfen kin beslesem direk senin yaptıgın gibi sert çıkışırdım bende halende gülüyorum gerçekten bizlerede birşeyler dokundurttun ya bravo sana :))

komik duruma düşmek derken emla, anestol kullanmayın diyenler düşmüyor da ben zeytinyağı kullanmayın deyince mi düşeceğim manasında söyledim, kkaderimin komik duruma düştüğünü düşünmüyorum kendi yendiği yöntemle birilerine yardımcı olmaya çalışmış bir grup gelmiş alay etmiş bu onları bağlar,sizin aklınıza ondan bahsettiğimi düşünmenizin gelmesine anlam veremedim gayet medeni bir şekilde bana hissettirdiklerini söyledim o da yanlış düşündüğümü söyledi o kadar o yüzden karıştırmayın lütfen.

tmm canım ozaman ortada bişiy yok hepimiz kardeşiz diyelim bu konuyuda burda kapatalım uzadıkca valla saçma sapan yerlere gidiyor sana diyeceğim hiç birimizi yanlış anlama pozitif bakmaya çalışıyorum hep farkındaysan ona göre yorumlarımı atıyorum sende buna bakarak lütfen bu konuyu burda kapat ve kimseyi yanlış anlama çok sağol yardımcı olmaya çalışıyorsun burası sadece bunun için var böyle tatsız şeyler için değil tamamı kapansın artık..

insanlarin oneri ve yardima ihtiyaci var ve bu ciddi bi sorun gercekten..bence artk tartisma sona ersin..kimsenin kimseyle derdi yok..herkes yasadiklarini yardim amacli paylasiyor..ben bu sitenin Allah in izniyle cok faydasini gordum..o yuzden yaziyorum,belki birinin isine yarar diye..kimsenin kimseyle derdi yok..

kızlar inşallahhh sorunun üstesinden bir an önce gelirsinizde birde benimkisi gibi yaramaz bir meleğiniz olurda benim gibi dönüp dolanırsınız etraf toplarsınız kahvaltı bile yapamadım yaaa

aminnn diye duymak istiyorumm

ve cesarett hadi kızlar

canım benim çok sevindim ama en çok beni duygulandıran; çak dedi eşim dedin ya, o nedense beni çok etkiledi. ya Allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu ama çok kısa sürede inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…