Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mutsuzum bn çookk hemde herşey tadsız neden evlendik ki oturup ağlamak için mi

tamam canım hazır hissettiğimde aparatta denicem ama üzüldüm çok bugün eşim inanmıyor artık bi de ben onunla çalışıyordum öylece kaldım

Son düzenleme:

Benim elimdeki setin boyutlarını vereyim
1 numaralı: 1 cm/7 cm
2 numaralı: 2 cm/9 cm
3 numaralı: 2,75cm/ 11 cm
4 numaralı: 3,25 cm/14 cm
5 numaralı: 3,75 cm/16 cm
Tabi hepsinin ucu sivrilerek gidiyor

Mutsuz olmayın ben yendikten sonra herkes yenebilir inanın, oranın kapalı olduğunu düşünüyordum resmen, kızlık zarımın problem olduğunu düşünüyordum. hiç zaman kaybetmeyin ve aparatlarla deneyin bence, ben parmakla falan huylanıyordum, orasının içini hissetmek hoşuma gitmiyordu ve kasılıyordum, aparatlarla ise girdiğini gördükçe daha da rahatlıyorsunuz. Aparatların girdiğini gördükçe kızlık zarı fikri tamamen aklımdan gitti tamamen oradaki kaslarla ilgili bir durum olduğunu kabullendim ve bu da kegel egzersizlerine daha önem vermemi sağladı. Belki biliyorsunuzdur ama söyliyim yine de, herhangi birşey sokmadan önce kendi isteğinizle 3 kere kaslarınızı sıkın ve gevşetin son kasmanızın ardından gevşetince sokun gerekirse ıkınarak hatta

tamam canım hazır hissettiğimde aparatta denicem ama üzüldüm çok bugün eşim inanmıyor artık bi de ben onunla çalışıyordum öylece kaldım

üzülme canım cesaretini topla yarın başla önce parmakla sonra aparat çok kalın olmayan aparat hazırla denemeye başla yapamadığın an pes etme bekle sakinleş tekrar ama o gün yapıcam dediğini eninde sonunda yapmaya çalış yapabildiğini gördükçe zaten kendin aparatları kalınlaştımaya başlıyorsun yaptıkça cesaretleniyorsun eşin işe gittiğinde çalış sıkma sen canını hadi bana da yaz başardıkça bekliyorum güzel haberlerini...

ayy çok iyiydim aslında moralim bozuldu birden dedim yapamıcam sanırım mutsuz olup gideceğiz böyle haftasonu başlamak istiyorum ya misafirlerim gelecek onlar gelsin gitsin kafam rahatlasın çook teşekkür ederim yardıımın için cnm :)

Son düzenleme:

haklısın canım ama üzülme elbet birgün biter inşallah bedne bazen diyorum niye evlendimkki kocamın hayatınıda mahvediyorum dedim hep işte bunu düzeltmek elimizde nekadar zor olsada yahu kendimize ait organ a lafımızı geçiremiyoruz ya ne diyim ne berabt bişiymiş bu..

teşekkür ederim aslında iyi çalışıyordum regl oldum bugün bitti ama sanki sıfırlandı üzüldüm öyle olunca da bi kaç güne normalleşirim sanırım

hiç sorma cecemciğim yaa nasıl bi illetmiş aslında birazda benden biz evlenmeden 1 yıl önce arkadaşım evlendi vajiliydi o da anlatırdı derdim işlem belli bir delik bir top zor birşey deil çocuklar yapıyo derdim yapamıyorum derdi şimdi o kadar iyi anlıyorum ki galiba hak ettim ona öyle davranarak yaşamayan bilmiyor ki ahh ahh

Tebrikler Canim sana bi sorum seninde ilk giriste batma oluormu ve basinc Benim zor girior p buyuk oldugundan olmaz deme hep aynidir Öle degilmi o batma hepsi girince gidiormu peki

Bende vajiliydim yendim gecen hafta:)) dedigin batma oluyordu hemde o kadar ki agliyodum falan. Olay su: poponu hafif yukari kaldir daha rahat oluyo yoksa bi yerlere takilabiliyo. Hafif yukari kaldir ve derin nefes al bacaklarini serbest birakkk

Tebrikler Canim sana bi sorum seninde ilk giriste batma oluormu ve basinc Benim zor girior p buyuk oldugundan olmaz deme hep aynidir Öle degilmi o batma hepsi girince gidiormu peki

teşekkürler canım... ben ilk bugün eş denemesi yaptım ilk girişte çok acıdı benimde ama kastım sonra içine girmeye başlayınca rahatladım o zaman acı olmadı benimde sorunum zaten o girerken acıması parmağımda bile girerken acıyo sonra acı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…