Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mutsuzum bn çookk hemde herşey tadsız neden evlendik ki oturup ağlamak için mi

ben o duyguyu çok iyi biliyorum.inan ki kabusum olmuştu ... hatta eşim benden gitgide uzaklaşıyordu.yani dile kolay 4.5 yıl ..ve fazlasıyla sabretti.bir gün bile başa kalkmadı Allahta razı olsun ondan..fakat uzaklaştı.kavgalar arttı..gereksiz yere..ben ondan sonra bu iş olacak dedim kafamda bitirdim.ben 3 aydır aştım bu olayı yeminle üzerimden koskoca yük kalktı.ben umudumu yitirmiştim..ama denemedim bu sefer eşimede dedim.denemyecez.ön sevişme felanda olmayacak.direk kayganlaştırıcı bişey sürüp şu sorunu bitirelimm..benim kuzenim ve teyzem bliyodu bu problemimi.onların etkisi çok oldu.sürdük bebek yağı.oda bende. ve kesinlikle müdahele etmedim.5 dk yı geçmedi..bu muydu dedim yaaa Yemin ederimm benden mutlusu yoktu.eşimin sabah uyandığında bakışı bile değişmiştiiii şuan bile öyle.sanki yeni evli gibiyiz naz yapıyorum..ne olur umutsuz olma.sadece sık dişini 2-3 dk. hayatın değişecek..ve aparat şu bu değil kafanda bitir ve direk deneme yap....

sana katışlıyorum sadece girişte baskı var içindeyken acımıyo...zaten kastıgımızdan o baskıyı hissediyoruz.kasmasak hiç acımayacakta alışmak için çok sık ilişkiye girilmeliymiş..çocugun yoksa vaktin boldur ferda hergün dene derim.ben rezilim

Ilk mesajimi buldum. Bir ay önce yazmisim.
Bugün de cok şükür yendim diye sevincimi paylaşmak için yazıyorum.
Rabbim e şükür ki inşaallah bitti. Iki kere denedik gece bi sıkıntı yok. Ama insan acaba bir dahaki denemede de başarılı olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum.
Şuan yoldayım. Ilk fırsatta daha uzun yazıcam. Ve ben de sizlere yardimci olmaya çalışıcam

canım parmak egzersizi nefes egzersizi herşeyi denedim direk yaptık olmadı ben kasıyorum kapı duvar oluyor tabi eşim napsın yoruluyor benle uğraşmaktan hazır olduğum bi gün bitecek diyorum onada hergün denemeliyiz ne zaman hazır olursam o zaman olacak diyorum yoruluyor o napsın

çocuğum yok canım ama her an hamile kalabilirim hayırlısı artık...

belli bi noktaya geldikten sonra olmuyo kendimi çok kasıyorum ama artık yenmek istiyorum

canım hoşgeldin burayı bulduğun için şanslısın bu demek oluyor ki yeneceksin :) ilk sayfayı okudun mu canım hiç egzersiz yaptın mı ?? hangi seviyedesin öncelikle oradan başlayalım

peki pozisyon nasıl ?? mesela biz hep yanlış deniyomuşuz. kadının altta ve çatala oturmuş gibi durması gerekiyomuş.bacaklarını yukarı çekip açması..biz ama hep ayakların düz uzanmış şekilde deniyoduk.kiii böyle çok zor olurmuş.bir de kayganlaştırıcı bişey sürüp denedin mi??

benim durumum 10 yıllık çok çaresizim lütfen yardımcı olun banada

canım ben de 4.5 yıl sonunda yendim hiç üzülmee benimde umudum kalmamıştı şuan misafirim gelcek ama ilk fırsatta yazcamm..yapamasaydım inanki ben yapamazdım.ben eşimin p..sini değdiğindee kendimi çeken biriydimm...artık sen düşün...Allahın izniyle aşacaksın sen ve diğer arkadaşlar.tekrar görüşmek üzere

kdr 45 seni özelden mesajına cevap yazamadım daha önce yazdığına halen 50 gönderi yapmadığımdan sistem müsade etmedi.bayağıda yazmıştım 50 msj hakkım dolsun özeldende yazabilcem

denedim canım her türlü üstte altta öyle kasıyorum ki

denedim canım her türlü üstte altta öyle kasıyorum ki
Oilk girişte batma denilen şey bende de yoğun..kendimi gevşetiyorum nefes alıp veriyorum ıkınıyorum ama daha ilk girişte batma olunca ister istemez kasıyorum kendimi...nasıl olacak bu iş anlamadım..2 aylık evliyim yıllardan bahsedenler var ( Allah cümlemize yardım etsin...

canım hep arkadaşlar diyor ya ilk giriş haricinde hop diye kayıp gidiyormuş orda azıcık direnmek lazımmış mış diyorum bende yapamıyorum ama sennn yapp nolurr bide sen çok yenisin ilerledikçe katılaşıyor hem sabır hem duygular bu yüzden ilerlemek için elinden geleni yap geleceğe erteleme bak 8 ay bitti şimdi bir yanım yıpranmış çaresiz ümitle bekliyorum yarınları inşallah anne olacağız

Son düzenleme:

ah kızlar siz böyle diyorsunuz ben ne yapayım damlacım 2 aylık evliydim bu siteyi buldum senin gibi umutluydum oo millet yeniyo ben daha 2 aylı kevliyim şuraya bak 1 yıllık evli ama yapamamış ne zor diyordum ama ben o zamana kadar yaparım ya düşüncesiyleydim hep hep dedimki ben yaparım yaparım yaparım yeminediyorum daha dün gibiydi o 2 aylık evli olduğum günler okadar ama okadar hızlı geçiyorki sana tecrubeli biri oalrak diyorum şu an şoktayım çok güvenmişim ben kendime yaparım yaparım diye bak 1.yıl 3 küsür ay oldu ve bende iş yok sıfır hiç birşey yok halen yaparım yaparım diyorum ama artık korkuyorum 3 4 yıllıkları görünce titriyorum çünkü 1 yıla oakdar kolay geldimki o 4 yıla 5 yılada okadar kolay geleceğimi biliyorum eğerki yapamazsam bu böyle artık korkuyorum ha 1 yıl ha 10 yıl aradaki acılar batmalar kasmalar hiç bir değişikliği yok aynı vajina aynı kafa yani zaman hiç birşeye ilaç olmuyor bunu öğrendim öğrendimde halen yapamıyorum ama korku içersinde yapma arzusuyla yatıp kalkıyorum eskiye göre farklıyım sen bizim gibi olma sakın yaparım ya deme yap dediğim gibi zaman daha çok yıpratıyor asla ++++ birşey katmıyor --- lere götürüyor söyliyim dedim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…