Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Öle diyorlar aldatir hersey iliski degil evlilik o degil insallah Öle olmaz Kalp kiriorlar ama allah buyuk yuvamiz yikilmasin insallah

inşallah canım yaaa... peki bu yaptığımız egzersizlerle oraya p...sin girmesi daha mı kolaylaşıyor yani genişliyo mu orası birde acı ilk girerken oluyo yırtılacakmış gibi sonra acı gidio

nasıl yıllarca biz farkında olmadan bilinç altımıza ilişki can yakar diye işlenmişsek şimdi de egzersizle tam tersini beynimize işliyoruz.bilirsin biliç altımız acıyacağına inandığı için vajinamız tepki olarak istek dışı kendini kasıyo.refleks gibi düşün.biz egzersizlerle acımayacağını görüyoruz.zamanla bilinç altımız da vajinamız da buna göre davranıyo.

evet en iyisi kimseyle paylaşmamak.ben bir bu topikte paylaştım :) başka türlü kendimizi yıpratmaktan başka birşey yapmıyoruz

penis içindeyken kegel egzersizi kaslarını sıkıp bırakarak yapılır canım.

vajinismusu yenip orgazm olabilen var mı?? bana bu çok uzak geliyor sanki öyle birşey olmayacak gibi.bunu başaranlar bu konuda yeni bi topik açsınlar lütfen :))) bunun tedavisi var biliyosunuz. ben bırakın orgazm olmayı daha alışamadım bile.

Son düzenleme:

yendiysen zamanla o da olur canım ama kadın 3 ay sonra zevk almaya başlar diye duymuştum tabi kişisine göre değişir

vajinismusu yendikten sonra normale döndüğün için niye uzak olsun ki? orgazm ile ilgili topik var, cinsellik+18 var ara ara girip okuyun, bence öğrenmekten çok duygularla alakalı bir durum bu.

Merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum vajinusmus olduğumu düşünüyorum bir kadın doğum uzmanına gittim muayne etti anatomik bir sorunun yok sadece psikolojik dedi kendini kasma dedi ve buna benzer şeyler söyledi sonrasında çok denedim ama ben rahat olsam da canım çok yanıyor bi türlü olmadı forum daki yorumları okudum uyguladım hatta zeytinyağını bile denedim ama olmuyor sanki orda bir duvar var ıkınıyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı artık son çare bir psikiyatriste gitmeye karar verdim eşim de sağolsun çok anlayışlı ama yine de ben kendimden çok eksikleniyorum üzülüyorum ..

vajinismusu yendikten sonra normale döndüğün için niye uzak olsun ki? orgazm ile ilgili topik var, cinsellik+18 var ara ara girip okuyun, bence öğrenmekten çok duygularla alakalı bir durum bu.

normale dönmüş değilim ki..normale döneceğim biliyorum ama orgazm uzak geliyo sadece? duygularla ilgili olan ne ki? ne yapmak lazım mesela?? ben istiyorum çoğunlukla ilişkiyi başlatan benim.kasıyorum filan ama acıdığından değil.yani bazıları gibi işkence gibi gelmiyo bana ilişkiye girmek.o topikte egzersiz filanda var mı ??

aynı durumlardayız canım hepimizin söylediği şeyleri yazmışın bende 2 aylık evliyim 20 günlükken keşfettim burayı burda yazılanların birçoğunu yapmaya çalıştım ama olumlu sonucu göremedim bugüne kadar bugün biraz yol katettim yarısını alabildim y,ne acıdı yine yandı ama dayanmaya çalıştım.bak canım bence en önemlisi pozisyonu bulmak devamlı deneyin doğru pozisyonu bulun. bide kkaderim arkadaşımız zeytinyağını öneriyor ben doktorun verdiği kayganlaştıcı jeli kullandım bugün yararını gördüm ama zeytinyağı daha iyi sonuç verecek gibi.öncelikle beynimizde bitiyor kendini alıştırmaya çalış yapabilirim de ne yapsam olmuyor diye bişey yok oluyor yani herkesin oluyorsa bizim neden olmasın anatomik bi sorun yoksa demek ki olacak.

inş canım yaa yendim yazmak istiyorum en kısa zamanda

Kadın doğum uzmanı bana bir fitil verdi birde krem verdi bunları kullan dedi kullandım jelde kullandım ön sevişmede zaten orgazm oluyorum sonrasında daha rahat girmesi gerekirken yine olmuyor sürekli deniyorum ama denemekten ve canım acımasından dolayı bazen tuvaletimi yaprken bile canım acıyor değişik pozisyonlarda denedimbiraz önce bi psikiyatristten randevu aldım bakalım yarın bana neler diyecek söylediklerini buraya yazarım

bana da kas gevşetici jel krem verdi canım aynı şeyleri veriyolar genelde. bi de psikiyatrı dene bakalım evet söylediklerini yazarsan bizde yararlanırız canım inş yendik diye de yazacaz umutsuz olmayalım

canım egzersiz niye olsun ki o sadece burda var, işkence gibi gelmiyor ama kasıyorum diyorsun yani bu kasman gittiğinde zevk almak istediğinde alacaksın şöyle yapsan böyle yapsan diye birşey yok açıkcası nasıl bu vajinismus beyinde bitiyor bence orgazm da öyle.

egzersizi nerden çıkardım bilmiyorum :)) herhalde bunu da terapistler çözdüğüne göre yine vbenzer bir yoldur diye düşündüm sanırım :) sen yeneli ne kadar oluyo peki? tamamen rahat olman ne kadar zamanını aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…