- 3 Eylül 2013
- 569
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.701
evli olan yakınlarımızla ya da evli olan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda inanamıyorlar soruyorsun ben yapamıyorum çok acıyo diye karşındaki benim iğne batması gibiydi hiç acımadı dediğinde inanamıyorsun bende mi bir sorun var acaba diyorsun.içten içe abarttığımızı düşünüyorlar acıyı hiç tatmadıkları için tuhaflarına gidiyo alla nasıl olur diyorlar ama oluyo işte sanki yırtılırmışcasına acıyo tamam kastığımızdan böyle bunun bizde farkındayız ama isteyerek mi kasıyoruz.birde demezler mi nispet gibi benim eşim çok anlayışlıydı çok rahat oldu o yüzden sanki bizim eşlerimiz anlayışsız ondan yapamıyoruz. ya da sana da moral veriyorlar ya sözde bak sen böyle devam edresen eşin aldatır seni erkek için çok önemli ben eşime güveniyorum diyorsun bu konuda hiç bir erkeğe güvenme cevabını alıyorsun böyle destek mi olur ya insana köstekden başka bişey olmaz bu insanlar o yüzden kimseye anlatamıyosun derdini hep bir taraflara çekmeye çalışıyorlar ailelere söylesen olay daha büyüyüp abartılacak en iyisi susmak diyorsun...
inşallah canım yaaa... peki bu yaptığımız egzersizlerle oraya p...sin girmesi daha mı kolaylaşıyor yani genişliyo mu orası birde acı ilk girerken oluyo yırtılacakmış gibi sonra acı gidio
evli olan yakınlarımızla ya da evli olan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda inanamıyorlar soruyorsun ben yapamıyorum çok acıyo diye karşındaki benim iğne batması gibiydi hiç acımadı dediğinde inanamıyorsun bende mi bir sorun var acaba diyorsun.içten içe abarttığımızı düşünüyorlar acıyı hiç tatmadıkları için tuhaflarına gidiyo alla nasıl olur diyorlar ama oluyo işte sanki yırtılırmışcasına acıyo tamam kastığımızdan böyle bunun bizde farkındayız ama isteyerek mi kasıyoruz.birde demezler mi nispet gibi benim eşim çok anlayışlıydı çok rahat oldu o yüzden sanki bizim eşlerimiz anlayışsız ondan yapamıyoruz. ya da sana da moral veriyorlar ya sözde bak sen böyle devam edresen eşin aldatır seni erkek için çok önemli ben eşime güveniyorum diyorsun bu konuda hiç bir erkeğe güvenme cevabını alıyorsun böyle destek mi olur ya insana köstekden başka bişey olmaz bu insanlar o yüzden kimseye anlatamıyosun derdini hep bir taraflara çekmeye çalışıyorlar ailelere söylesen olay daha büyüyüp abartılacak en iyisi susmak diyorsun...
Selam Canim benimde agrim var yani o arkadaslarin dedgi gibi igne batmasi o normal mis mi Öle fasla agrim yok ama basinc o batma oldugundan ilerleyemiorum.. Icindeyken Kegel egsersizligi nasil yapilir Iyi gelir diye yazmisti bi arkadas. Evet p Kalin gelior ama alakasi yokmus Icin rahatladi saolun
evet en iyisi kimseyle paylaşmamak.ben bir bu topikte paylaştım :) başka türlü kendimizi yıpratmaktan başka birşey yapmıyoruz
vajinismusu yenip orgazm olabilen var mı?? bana bu çok uzak geliyor sanki öyle birşey olmayacak gibi.bunu başaranlar bu konuda yeni bi topik açsınlar lütfen :))) bunun tedavisi var biliyosunuz. ben bırakın orgazm olmayı daha alışamadım bile.
vajinismusu yenip orgazm olabilen var mı?? bana bu çok uzak geliyor sanki öyle birşey olmayacak gibi.bunu başaranlar bu konuda yeni bi topik açsınlar lütfen :))) bunun tedavisi var biliyosunuz. ben bırakın orgazm olmayı daha alışamadım bile.
vajinismusu yendikten sonra normale döndüğün için niye uzak olsun ki? orgazm ile ilgili topik var, cinsellik+18 var ara ara girip okuyun, bence öğrenmekten çok duygularla alakalı bir durum bu.
Merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum vajinusmus olduğumu düşünüyorum bir kadın doğum uzmanına gittim muayne etti anatomik bir sorunun yok sadece psikolojik dedi kendini kasma dedi ve buna benzer şeyler söyledi sonrasında çok denedim ama ben rahat olsam da canım çok yanıyor bi türlü olmadı forum daki yorumları okudum uyguladım hatta zeytinyağını bile denedim ama olmuyor sanki orda bir duvar var ıkınıyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı artık son çare bir psikiyatriste gitmeye karar verdim eşim de sağolsun çok anlayışlı ama yine de ben kendimden çok eksikleniyorum üzülüyorum ..
canım kendin de demişsin kastım diye o an rahat bırakabilsen kendini olacak, büyük ihtimal kastığın için duvar gibi oldu, tavsiyem o arada rahat bir nefes alıp kalçanı ileri geri yapabilirsin yada eşin ufak ufak git gel yaparsa sorun çözülür sık deneme ile kısa sürede aşacaksın.
aynı durumlardayız canım hepimizin söylediği şeyleri yazmışın bende 2 aylık evliyim 20 günlükken keşfettim burayı burda yazılanların birçoğunu yapmaya çalıştım ama olumlu sonucu göremedim bugüne kadar bugün biraz yol katettim yarısını alabildim y,ne acıdı yine yandı ama dayanmaya çalıştım.bak canım bence en önemlisi pozisyonu bulmak devamlı deneyin doğru pozisyonu bulun. bide kkaderim arkadaşımız zeytinyağını öneriyor ben doktorun verdiği kayganlaştıcı jeli kullandım bugün yararını gördüm ama zeytinyağı daha iyi sonuç verecek gibi.öncelikle beynimizde bitiyor kendini alıştırmaya çalış yapabilirim de ne yapsam olmuyor diye bişey yok oluyor yani herkesin oluyorsa bizim neden olmasın anatomik bi sorun yoksa demek ki olacak.
Kadın doğum uzmanı bana bir fitil verdi birde krem verdi bunları kullan dedi kullandım jelde kullandım ön sevişmede zaten orgazm oluyorum sonrasında daha rahat girmesi gerekirken yine olmuyor sürekli deniyorum ama denemekten ve canım acımasından dolayı bazen tuvaletimi yaprken bile canım acıyor değişik pozisyonlarda denedimbiraz önce bi psikiyatristten randevu aldım bakalım yarın bana neler diyecek söylediklerini buraya yazarım
normale dönmüş değilim ki..normale döneceğim biliyorum ama orgazm uzak geliyo sadece? duygularla ilgili olan ne ki? ne yapmak lazım mesela?? ben istiyorum çoğunlukla ilişkiyi başlatan benim.kasıyorum filan ama acıdığından değil.yani bazıları gibi işkence gibi gelmiyo bana ilişkiye girmek.o topikte egzersiz filanda var mı ??
canım egzersiz niye olsun ki o sadece burda var, işkence gibi gelmiyor ama kasıyorum diyorsun yani bu kasman gittiğinde zevk almak istediğinde alacaksın şöyle yapsan böyle yapsan diye birşey yok açıkcası nasıl bu vajinismus beyinde bitiyor bence orgazm da öyle.
arkadaşlar bişey sorcam parmak egzersizlerini yaptıktan sonra gusül almak gerekiyor mu???