- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.661
tamam ama ona cesaret edemiyorum sanki parmak daha kolaymış gibime geliyo acaba p...se geçsem mi yapabilirmiyim bugün egzersizde dördüncü günüm biraz esnettiğimi düşümüyorum vajinayı 3 parmak tam alıyorum
tamam ama ona cesaret edemiyorum sanki parmak daha kolaymış gibime geliyo acaba p...se geçsem mi yapabilirmiyim bugün egzersizde dördüncü günüm biraz esnettiğimi düşümüyorum vajinayı 3 parmak tam alıyorum
Evet ravzaaaaa aynen benimde öyle acaba bitek bendemi öyle oluyor dedim. şimdi be§inci boyuta alişcam sonra p. denemesi lütfen banada dua et ne olur. günde üç defa çalisiyom birer saat
canım 3 parmak az değil yapmak da kolay değil büyük aşama kaydetmişsin, bol kayganlaştırıcı kullanarak deneme yapmanı tavsiye edebilirim.
:)))) hayırlı sabahlar canımmmm çok sevindimmmm benimde öyle oluyo bi en sonu orası galiba ondan gitmiyor çünkü ilerlemiyor demi yaklaşık 10 cm den sonrası hatta daha çok ittirdikçe bu sefer kasıklarımda baskı oluyo ve acıyo
p....s denemesine geçebilirmiyim sence muma cesaret edemiyorum. sen aştın mı peki canım bu sorunu?
canım bende öyleydim parmak daha kolay geliyordu bana aparat bana da itici geliyordu ama en azından küçük bi aparat yap dene hiç bişey kaybetmezsin ki aparat yabancı bi cisim olduğu için onu aldığında çok cesaret geliyor sana bi de vajina esnemiyor canım yapısı hep aynı sadece biz kendimizi çok kasmıyoruz ve o şekilde içeri alabiliyoruz
özel mesaj gönderdim sana, sen mesaj gönderemezsin daha 50 mesajdan sonra gönderebiliyorsun, ben olsam geçerdim bundan sonraki aşama o zaten, ben yendim canım 2,5 yıl olmuştur.
ne kadar süreye halledebilirim bu sorunu bir arkadaşın yazısında 3 parmak tam alıyorsan olay bitmiştir diye okumuştum.
vajina o kadar kısa değil canım.
vajina o kadar kısa değil evet canım ama ilk denemede o olurmuş çünkü bizz ilk defa o kadar ilerledik ve bu kadar bile bizim için çok büyük bi mutluluk zamanla baskı olmayacaktır tabiki
belit 06 teşekkür ederim ben çok umutsuz vakaydim ben bu kadar ilerlediysem herkes ilerler çünkü ben burda yazilanlari sadece okuyordum çok cesaretsiz bi insanim ama dedim bigün yeter artik nereye kadar yavas yavas ilerledim bu hafta son insallah evleneli beş buçuk ay oldu dört aydir geziniyodum sözde bugü yapcam tarin yapcam derken bu kadae zaman geçti ama yapcam ölsem de kalsam da bu hafta bitecek ama sizin dualarinizla
Merhaba Canim Ben Bir kac iliski girdim ama Istanbul 22 kardesimiz gibi derdim aYni Bir yere kadar Iyi ama devami delik yokmus gibi oluor aci da var sanki cok dar orasi p de buyuk ondan Kalin yani nezaman gecer bu basinc batma ilk giriste p Kalin oldugun danmi acaba
6 ay önce yenmiş biri larak devam eden sorunlarım hakkında sizlere danışmak istiyorum..ben ilk 4 ay kadar hep aynı pozisyonda yaptım.sırt üstü yatarak ayaklarımı hiç kaldırmadan çok hafif aralayarak.son iki aydır da aynı pozisyonu yüz üstü dönerek yapabiliyorum.başka da hiç bir pozisyonda yapamıyorum.
1.sorum yenenler her pozisyonda yapabiliyorlar mı???
bir de ben birbuçuk yıldır evliyim artık çocuk istiyorum ama çok afedersiniz eşim içime boşalamıyor bir türlü. sanırım ben kendimi kastıkça ve biz hızlandıkça p...s kayıyor. ya da p..s çıkarken meni de çıkıyor.bu olayı bir türlü çözemedik.
2.sorum sizde de böyle oluyor mu??
bir de herşey iyiyken birgün bakıyorum ki kapı duvar ilk günlerime dönmüşüm.ama bana sorarsanız kendimi kasmıyorum rahatım.ama giriş sıfır.bu sık olan birşey değil ama iki ayda bir oluyor.bu ay yumurtlama günüme denk geldi çok üzüldüm
3.sorum bu normal bir durum mu??
kızlarr eşim ilk kez hissettiii:)))oldu diye nasıl güldü çok güzel bi duygu ama yarısını alabildim devamı da gelirdi belki dayansaydım ama kastım ve çok acıdı sonra kanadı bırakmak zorunda kaldık.yalnız gerçekten beyin meselesi olacak dedim bu kadar aşama kaydedebildim. benim sorum şimdi yarısından sonra niye acıdı zorladı yön mü yanlıştı acaba?
canım gözün aydın yarısına geldikten sonrası çok kolay ilerler merak etme, seninde söylediğin gibi muhtemelen kastığın için ilerleyememişsinizdir, bak ilk girişte ve takıldığın heran kabız olmuş gibi ıkınarak it p yi, paniklediğinde çıkarmak yerine dur ve derin derin nefes al ver ve tamamen gevşe sonra o gevşediğin an üstteysen 1 saniyede bile p tamamen girebilir zaten, bak normalde kendini kasmadığında gevşediğin an ilerler ama biz kendimizi kastığımız için ıkınmaktan yararlanıyoruz, bırakabilirsen gevşediğin an bırak kendini ilerlersin. poponu ileri geri hareket ettirerek gevşe ve öne eğimli ol dik oturma.canım çıkmak üzereyim diye acele yazdım ama inşallah anlaşılır olmuştur.girdirmeye çalışırken poponu ileri geri hareket ettir ve ilk giriştede takıldığın yerlerde de öne eğilerek var gücünle ıkınarak baskı yaparak girdir p yi, birde bence vajinana p ye zeytin yağ sür mutlaka ilk iki kez kullansan yeter zaten.