Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 3 parmak az değil yapmak da kolay değil büyük aşama kaydetmişsin, bol kayganlaştırıcı kullanarak deneme yapmanı tavsiye edebilirim.

canım bende öyleydim parmak daha kolay geliyordu bana aparat bana da itici geliyordu ama en azından küçük bi aparat yap dene hiç bişey kaybetmezsin ki aparat yabancı bi cisim olduğu için onu aldığında çok cesaret geliyor sana bi de vajina esnemiyor canım yapısı hep aynı sadece biz kendimizi çok kasmıyoruz ve o şekilde içeri alabiliyoruz

Evet ravzaaaaa aynen benimde öyle acaba bitek bendemi öyle oluyor dedim. şimdi be§inci boyuta alişcam sonra p. denemesi lütfen banada dua et ne olur. günde üç defa çalisiyom birer saat

birden çok fazla ilerleme kaydettin canım çok az kaldı yenmene çok azimlisin böyle devam et.

belit 06 teşekkür ederim ben çok umutsuz vakaydim ben bu kadar ilerlediysem herkes ilerler çünkü ben burda yazilanlari sadece okuyordum çok cesaretsiz bi insanim ama dedim bigün yeter artik nereye kadar yavas yavas ilerledim bu hafta son insallah evleneli beş buçuk ay oldu dört aydir geziniyodum sözde bugü yapcam tarin yapcam derken bu kadae zaman geçti ama yapcam ölsem de kalsam da bu hafta bitecek ama sizin dualarinizla

ne kadar süreye halledebilirim bu sorunu bir arkadaşın yazısında 3 parmak tam alıyorsan olay bitmiştir diye okumuştum.

özel mesaj gönderdim sana, sen mesaj gönderemezsin daha 50 mesajdan sonra gönderebiliyorsun, ben olsam geçerdim bundan sonraki aşama o zaten, ben yendim canım 2,5 yıl olmuştur.

öyle mi çok sevindim aşmana canım inşallah bende aşarım artık çok bunaldım çünkü. rahat yapabilirsin diyorsun yani bana 3 parmağı tam aldım ama biraz zorlandım tabi 10 15 dk da beklettim içinde esnetmeye çalıştım biraz acı sızlanma oluyo tabi yaparken nefes alıp vererek yaptım

ne kadar süreye halledebilirim bu sorunu bir arkadaşın yazısında 3 parmak tam alıyorsan olay bitmiştir diye okumuştum.

arkadaşım bak bu tamamen beynini oraya birşeyin ağrısız gireceğine ikna etmenle alakalı, ben hiç egzersiz yapmadım sadece eşimle deneme yapacağımda yağ sürmek için onun önce 1 sonra 2 parmağını denedim ve 5 dk sürdü sürmedi, tabi çok korkuyordum o giriş yaparken ben sadece ıkındım kendimi kasmamak için. sonrada biraz uğraştırsada o gece oldu, tamamen azmine kalmış birşey, bende o gece pes edip bırakırken eşim engel olmuştu devam et diye ve iyiki de bırakmamışım.

vajina o kadar kısa değil evet canım ama ilk denemede o olurmuş çünkü bizz ilk defa o kadar ilerledik ve bu kadar bile bizim için çok büyük bi mutluluk zamanla baskı olmayacaktır tabiki

ben yanlış biliyormuşum öyleymiş uyarılınca uzayıp genişliyormuş en fazla 10-12 cm yazıyor. zamanla baskı falan kalmıyor canım herşey normale dönüyor.

buraya gelen herkes ben umutsuz vakayım diyor ama bana sorarsan sen yine de şanslısın 10 yıldan fazla bu dertle uğraşanlar var ve sen dilatör setini aldıktan sonra hepsini bir çırpıda yaptın, azimlisin, ben yendiğimde 3 yılı geçmişti evliliğim ben bile o kadar uzun yılları geçenleri gördükçe şanslıyım diyorum.

canım gececek hepsi sadece biraz cesaret...birde regl olmadan bi iki gün önce denersen daha kolay olduğunu göreceksin.ilişki sırasında da takıldığın yerde p...s i çıkarmadan 3-5 kez kegel yap çok işe yarıyo. ben yeneli 6 ay oldu ama 3 aydır kayganlaştırıcı jel bile kullanmıyorum.batma yanma hissetmiyorum artık.p..s kalın filan değil biz gözümüzde büyütüyoruz. sorunlarım devam ediyo maalesef.hatta birazdan soru olarak paylaşacam sizinle...

çok iyi durumdasın.bir vajinismusluya göre şanlısın da çünkü kısa zamanda yeneceksin gibi görünüyor.kesinlikle parmakla devam et.parmağımız aparat gibi sert olmadığı ve hareketli olduğu için çok daha kolay.normalde bazı terapistler 2 bazı terapistle 3 parmaktan sonra p..s e geçirirler sen çok geçmez yenersin :))

kızlarr eşim ilk kez hissettiii:)))oldu diye nasıl güldü çok güzel bi duygu ama yarısını alabildim devamı da gelirdi belki dayansaydım ama kastım ve çok acıdı sonra kanadı bırakmak zorunda kaldık.yalnız gerçekten beyin meselesi olacak dedim bu kadar aşama kaydedebildim. benim sorum şimdi yarısından sonra niye acıdı zorladı yön mü yanlıştı acaba?

6 ay önce yenmiş biri larak devam eden sorunlarım hakkında sizlere danışmak istiyorum..ben ilk 4 ay kadar hep aynı pozisyonda yaptım.sırt üstü yatarak ayaklarımı hiç kaldırmadan çok hafif aralayarak.son iki aydır da aynı pozisyonu yüz üstü dönerek yapabiliyorum.başka da hiç bir pozisyonda yapamıyorum.

1.sorum yenenler her pozisyonda yapabiliyorlar mı???

bir de ben birbuçuk yıldır evliyim artık çocuk istiyorum ama çok afedersiniz eşim içime boşalamıyor bir türlü. sanırım ben kendimi kastıkça ve biz hızlandıkça p...s kayıyor. ya da p..s çıkarken meni de çıkıyor.bu olayı bir türlü çözemedik.

2.sorum sizde de böyle oluyor mu??

bir de herşey iyiyken birgün bakıyorum ki kapı duvar ilk günlerime dönmüşüm.ama bana sorarsanız kendimi kasmıyorum rahatım.ama giriş sıfır.bu sık olan birşey değil ama iki ayda bir oluyor.bu ay yumurtlama günüme denk geldi çok üzüldüm

3.sorum bu normal bir durum mu??

canım benim msj kutunu boşaltır mısın?

canım gözün aydın yarısına geldikten sonrası çok kolay ilerler merak etme, seninde söylediğin gibi muhtemelen kastığın için ilerleyememişsinizdir, bak ilk girişte ve takıldığın heran kabız olmuş gibi ıkınarak it p yi, paniklediğinde çıkarmak yerine dur ve derin derin nefes al ver ve tamamen gevşe sonra o gevşediğin an üstteysen 1 saniyede bile p tamamen girebilir zaten, bak normalde kendini kasmadığında gevşediğin an ilerler ama biz kendimizi kastığımız için ıkınmaktan yararlanıyoruz, bırakabilirsen gevşediğin an bırak kendini ilerlersin. poponu ileri geri hareket ettirerek gevşe ve öne eğimli ol dik oturma.canım çıkmak üzereyim diye acele yazdım ama inşallah anlaşılır olmuştur.girdirmeye çalışırken poponu ileri geri hareket ettir ve ilk giriştede takıldığın yerlerde de öne eğilerek var gücünle ıkınarak baskı yaparak girdir p yi, birde bence vajinana p ye zeytin yağ sür mutlaka ilk iki kez kullansan yeter zaten.

Son düzenleme:

evet canım ya muhtemelen kastığımdan yarıda kaldı ve dediğin gibi ben çok acıyınca panikledim.zeytinyağı kullanmadık ama jel vermişti doktor onu kullandık zaten bu kadar ilerlemede jel sayesine oldu bidahakine zeytinyağı ile deneyelim belki tamamen olur.tavsiyelerin için sağol canım dediklerini yapacam bide dik oturmak gerekiyor diye düşünüyordum ben yanlış biliyormuşum ama iyi ki siz varsınız yoksa bi başına çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…