-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.741
yok daha egzersiz yapıyorum sennn ne aşamadasın ?
Tutkuuu senin önerin varmi benim için egzersiz son bugün eş denemrsi var ya dua et bana
Tutkuuu senin önerin varmi benim için egzersiz son bugün eş denemrsi var ya dua et bana
ben sıfır sıfır yani egzersiz yapamıyrm . çok ugrastım ama yapamıyrm ne olacak bilmiyrm
Teşekkürler kkaderim ve tutkuuu bana çok dua edin ne olur
Tamam kkaderim de diğer sayfa hangisi ben biraz nette acemiyim
arkadaşlar merhaba bi sorum olacak psikiyatriye gidip tedavi olmuş biri benimle irtibata geçebilirmi sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mail atarsanız mailimi veririm konuşuruz
Canım ben ilk evlendim eve geldik... Normal gidişat işte bişiler ye duş al namaz kıl... Sonrasında giysilerimizi giydik dedik bizi teşvik eder daha rahat olur diye.. Yatakta önce denedik olmadı.. Benim korkunç bir ağrım oluyordu çok acıyordu yani.. Sabaha kadar denedik olmadı bitürlü.. Sonra eşim kendini suçlamaya başladı bu nedir neden böyle oluyor diye.. Gitti soğuk suyla duş aldı sabahın 8i olmuştu artık.. Bu sefer po.pmun altına yastık koydum rahat olsun diye.. Soğuk duştan çıktı geldi işte tekrar deneyelim dedik ve bu sefer oldu ama çok felaket acı çektim.. Çok da kanamam oldu.. Çok aşırı kastım kendimi sanırım.. Sonrasında bende çok korktum tekrar ilişkiye girmekten.. Bir hafta boyunca ilişki oldu ama tam girme olmadı çünkü ben çok acıdığı için kendimi kasıyordum ve girmesine izin vermiyordum elimde olmadan.. Her ilişkiden sonra zaten çok kanamam oluyordu. Acısı da cabası.. Ben ilk günden sonra 2 gün rahat oturamamıştım bile.. Sonra doktora gittik işte kremler felan verdi vajinal bi hap verdi.. o ara mola vermiş olduk biraz ilaçlar bitince 10 gün sonra tekrar denedik yine acıdı ama az kan gelmişti doktor demişti ki bana kendisi kastığın için kanıyor zarla bi alakası yok dedi rahat ol dedi bir de pns tam girerken ıkınmayı unutma dedi.. Onu uyguladım bir de en kaygan prezarvatifle de denedik şimdi çok şükür bir sıkıntım kalmadı.. Artık zevk alıyorum herşeyden.. Yine girerken felan hafif ağrı oluyor ama gitgide azalıyor o da sanırım eşimin pns biraz byk.. Ama şükür herşey güzel artık.. En azından normale döndük şükürler olsun.. Gerçekten beyinde bitiyor kızlar olay..
sen bana bir sorsana combo cum merak ettim bildiğim birşey mi tatlım, yine arkadaşlara sorarsın da yardımcı olabileceğimiz birşeyse olmak isterim.yine her yerden çıktım afedersin.
canım ya sen bitanesin.... cansın can.. sormak istediğim şeyler var bende doktora başlıcam karar verdim yoksa çok tembelim yapamıyorum. doktor neler soruyor nasıl devam ediyor tedavi herhangi bir doktor olurmu gibi sorularım var :)
Merhaba arkadaşlar,
Aparatlarla egzersiz yapmayı bıraktım. (En son 10 cm almıştım. Çok rahat alabiliyorum)
Eş denemesinden önce 2 parmak 2 boğum yapıyorum.
Sonra eş denemesine geçiyorum. Eş denemesinde de ben üstte deniyorum. (Dizlerim acayip ağrıyor denemelerde)
Ama sadece baş kısmı giriyor devamı gelmiyor.
Böyle olan arkadaşlara hep şaşırırdım. Başı girerse devamı da çok rahat girer diye
Şimdi benim başıma geldi.
Bundan sonra ne önerirsiniz arkadaşlarım?
bu ara pek giremedim haberim var ordan tabisi bebeğim senin peşini bırakırmıyım :) bakıyorum şimdi orayı okuyorum maşallah kızlar çok azimli evet bende başlıcam egzersize artık yoksa ben yapamıyorum :)Allah razı olsun kuzum sende benim bitanelerimdensin =) sen yeni konuya neden uğramıyosun seni soruyorlardı orda haberi yok mu diye, valla kızlar çok azimli bence sende gel bu bir hafta takıl bize sonra bakarsın dr a, ama tembel olma lüksün yok merdaneyle kovalarız seni =))
bir kere dizlerin neden ağrıyor çünkü çömelerek oturuyorsun değil mi arkadaşım ?
tatlım yanlış değil söylediğin, en baş sayfada kegel egzersizlerinin orgazm dan alınacak hazzı artırdığı yazmıyor muydu.
canım ya sen bitanesin.... cansın can.. sormak istediğim şeyler var bende doktora başlıcam karar verdim yoksa çok tembelim yapamıyorum. doktor neler soruyor nasıl devam ediyor tedavi herhangi bir doktor olurmu gibi sorularım var :)