Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben zevk alınsın alınmasın gusül gerektirdiğini okumuştum bide egzersizlerde yağ krem vs. kullanıyoruz bu yönden de düşününce almak gerekiyor zaten

canım çokk eşekkür ederim

2 sene 4 aylik evliyim ama henuz birakin parmak egzersizini dusundugumde bile bacaklarimi kapatiyorum napicam bilmiyorum sizin yazdiklarinizi okuyordum yaklasik bir senedir ama cesaret anlaminda kesinlikle sifirim doktora gitmeyi dusundum inanilmaz ucuk fiyatlar su beladan kurtulmak istiyorum artik... emla kremle basaranlar varmi aranizda ?

canım birkere tamamen olduysa birdaha aynı şeyi yaşamazsın belki çok gerginsin streslisin bak ben 1 sene önce yendiğim halde, bazen o kadar gergin oluyorum ki bu sıkıntıyı yaşayabiliyorum, tekrar mı başa dönyorum demiyorum çünkü biliyorum biraz gerginim, hazır değildim o an. lütfen olumsuz düşünme, canım yanma hissi kuruluktan olur, kayganlık yeterince sağlanmadıysa, acı dı diyorsan, acı yanlış yöne doğru itmeye çalışırsanız olur yada kendini kasarken itmeye çalışırsanız.

Bu illeti yendim diye havalara uçmuştum. Ama kurtulamamisim bu bela illetten. :'( herkesin birkaç saniyede yaptığı işi biz niye yapamiyoruz yaa. Eşim dakikalarca uğraşıyo garibim olmuyo olmuyoo. Eskiden bacaklarimi kapatıp eşimi yaklastirmayan ben, artık 2 parmak sokuyorum makas hareketi yapıyorum. Ilişkiden hemen önce iyice egzersiz yapıp zeytinyağı sürüyorum. Korkmuyorum bacaklarimi açıyorum ama girmiyor girmiyor girmiyor. Üste geçip denemeye çalıştım. Tam girişte inanılmaz derecede yandım. Hatta eşim buz gibi oldun dedi. Soğuk ter döktüm :'( nerde hata yapıyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum. Daha ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Allahım nolursun bir kolaylik ver. Yardım et. Gücüm kalmadı. Tükendim

Bu illeti yendim diye havalara uçmuştum. Ama kurtulamamisim bu bela illetten. :'( herkesin birkaç saniyede yaptığı işi biz niye yapamiyoruz yaa. Eşim dakikalarca uğraşıyo garibim olmuyo olmuyoo. Eskiden bacaklarimi kapatıp eşimi yaklastirmayan ben, artık 2 parmak sokuyorum makas hareketi yapıyorum. Ilişkiden hemen önce iyice egzersiz yapıp zeytinyağı sürüyorum. Korkmuyorum bacaklarimi açıyorum ama girmiyor girmiyor girmiyor. Üste geçip denemeye çalıştım. Tam girişte inanılmaz derecede yandım. Hatta eşim buz gibi oldun dedi. Soğuk ter döktüm :'( nerde hata yapıyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum. Daha ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Allahım nolursun bir kolaylik ver. Yardım et. Gücüm kalmadı. Tükendim

canım selam yönünü bulamadıgın için yapamıyosun sanırım. çünkü bende o dereceye gelmıştım bı turlu sokamıyodum dıyodum artık olene kdr gırmez bu dıye. ıslaklık cok onemlı canım benım eger yeterınce ıslanırsan yonude bulursan zaten ck kolay emın ol.

ust pozisyondaysan eger popona yaklasıcak yere getır penısı daha sonra yavasca ucunu sok bıraz beklesın snra devam ettır sokmaya ve o duvar sandıgın sey gelın ce ıkın ama zorlar gıbı degıl sankı rahatmıssın tuvaletteyken ayıptır solemesı acık konustum ama ıkınırsan ya rahat rahat canın yanmıcagını bılerek o sekılde rahat bı sekılde ıkın stres yapma ve ztn pat dıe ıcıne kayıo hıc bısı anlamıosun.

evet canım ya muhtemelen kastığımdan yarıda kaldı ve dediğin gibi ben çok acıyınca panikledim.zeytinyağı kullanmadık ama jel vermişti doktor onu kullandık zaten bu kadar ilerlemede jel sayesine oldu bidahakine zeytinyağı ile deneyelim belki tamamen olur.tavsiyelerin için sağol canım dediklerini yapacam bide dik oturmak gerekiyor diye düşünüyordum ben yanlış biliyormuşum ama iyi ki siz varsınız yoksa bi başına çok zor

inşallah bir daha ki sefere çok güzel haber verirsin canım, bu arada benim konumun ilk sayfasını oku deneme yapmadan önce sormak istediğin olursa mutlaka yaz,burdan göemesemde ordan mutlaka cvp larım.

canım selam yönünü bulamadıgın için yapamıyosun sanırım. çünkü bende o dereceye gelmıştım bı turlu sokamıyodum dıyodum artık olene kdr gırmez bu dıye. ıslaklık cok onemlı canım benım eger yeterınce ıslanırsan yonude bulursan zaten ck kolay emın ol.

ust pozisyondaysan eger popona yaklasıcak yere getır penısı daha sonra yavasca ucunu sok bıraz beklesın snra devam ettır sokmaya ve o duvar sandıgın sey gelın ce ıkın ama zorlar gıbı degıl sankı rahatmıssın tuvaletteyken ayıptır solemesı acık konustum ama ıkınırsan ya rahat rahat canın yanmıcagını bılerek o sekılde rahat bı sekılde ıkın stres yapma ve ztn pat dıe ıcıne kayıo hıc bısı anlamıosun.

Sanirim biraz aceleci davrandim cnm. Üstteyken biraz zorladim ve inanilmaz derecede yanma hissi oluştu bende. Soylediklerini dikkate alıcam canım. Çok sağol. Umarim Başarabilirimm :-(

egzersizi nerden çıkardım bilmiyorum :)) herhalde bunu da terapistler çözdüğüne göre yine vbenzer bir yoldur diye düşündüm sanırım :) sen yeneli ne kadar oluyo peki? tamamen rahat olman ne kadar zamanını aldı?

tatlım yanlış değil söylediğin, en baş sayfada kegel egzersizlerinin orgazm dan alınacak hazzı artırdığı yazmıyor muydu.

canım benim sakin ol, arkadaşta söyleyeceklerimin çoğunu yazmış sağolsun ama üstte deniyorsun diyelim ki eşine doğru eğil tabi vajina içini iyice yağladıktan sonra ,eğik şekilde dizlerde yerde olsun hafif poponu kaldırarak pns i yerine yerleştir , önce bırakma kayıyor yağlı olduğu için elinle destek vererek ıkınarak ittir ama popo yönünde ittir, bak dik değil, ıkınırken p yi tut vajinanın etrafında gezdir o yerini bulacaktır popoya dopru eğimli bir yer var unutma dik girdirmeye çalıştığın kapalı kutu gibi yerden popoya doğru olan yer hissedersin, öne eğimli ol ve kaymayacak kadar girdiğinde, ıkınırken giriyor ya yavaşça elinle bırak poponu ileri geri hareket ettirerek yerini yavaş yavaş bulursun inan bana, bu arada bazen üstte otururken farkında olmadan çok aşağıda kalıyorsun yukarı doğru kayarak otur.derin derin nefes al paniklediğinde sonrada yavaşça ver, rahatladınya iyice gevşedin zaten gevşediğin an poponu ileri geri yap hımmm dersin ya birşeyden zevk alır gibi o sesi çıkarırken gevşerken oturmaya devam edersen hiç acımadan olur.

Son düzenleme:
2 sene 4 aylik evliyim ama henuz birakin parmak egzersizini dusundugumde bile bacaklarimi kapatiyorum napicam bilmiyorum sizin yazdiklarinizi okuyordum yaklasik bir senedir ama cesaret anlaminda kesinlikle sifirim doktora gitmeyi dusundum inanilmaz ucuk fiyatlar su beladan kurtulmak istiyorum artik... emla kremle basaranlar varmi aranizda ?

Merhaba arkadaşlar bende 4 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum vajinusmus olduğumu düşünüyorum bir kadın doğum uzmanına gittim muayne etti anatomik bir sorunun yok sadece psikolojik dedi kendini kasma dedi ve buna benzer şeyler söyledi sonrasında çok denedim ama ben rahat olsam da canım çok yanıyor bi türlü olmadı forum daki yorumları okudum uyguladım hatta zeytinyağını bile denedim ama olmuyor sanki orda bir duvar var ıkınıyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı artık son çare bir psikiyatriste gitmeye karar verdim eşim de sağolsun çok anlayışlı ama yine de ben kendimden çok eksikleniyorum üzülüyorum .. :KK14:

arkadaşlar size tavsiyem önce
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33212924
bu konuyu inceleyin ilk sayfayı sonra sorunuz varsa sorun, ilk önce bu şekilde deneme yapın baktınız olmuyor birkaç denemeye rağmen ilerleme yok, o zaman egzersizlere geçin derim.ama ilkönce bence bir deneyin söylediğim şekilde.

normal bi psikiyatriye gidebilirsin ben devletinkine gittim ve de başardık,umutsuz olma sadece cesaret inan bende igne ucu kadar göremiyodum ama parmak egzersizleriyle anlıyosun zaten ne kadar genişleyebilcegini,emlayı egzersizde kullanmadım denemede kullandım ama kendini çok kasıyorsan deneyebilirsin egzersizden önce emlayı,uyuşturuyor en azından kendini daha rahat hissetmende yardımcı olur

:KK16:

Evet yazilar kötu cikmis kusura bakma. Yok ilk giriste batma oluor Ben sandimki Sade Bende oluor korktum ama sizdede olmus yani normal mis.ve ileri delik yokmus gibi bi basinc oluor devam girmior gibi o normal mi peki cevap Icin allah razi olsun. Ve ne surede gecer

Canım ilk girişte yanma olması ve acı duyman kasılma kaynaklı ben doktoruma sorduğumda bunlar normal zamanla geçecek dedi yani bir tek biz yaşamıyoruz bizim gibi olanların çoğunda başlarda oluyormuş ne zamanki beynimiz kabul edicek serbest bırakacak kasmayı o zaman acı yanma duymayacağız sadece zamana ihtiyaç var.

ege güzeli ve gayed sizi yeni farkettim hatırladınız di mi beni :) nasılsınız görüşmeyeli? gayed 2-3 ay önce yenmiştin sanırım sen di mi? egegüzeli en son bıraktığımda henüz yenmemiştin şimdi ne durumdasın? umarım iyi haberlerinizi alırım

Merhaba canım bizde eşimin üstte olduğu pozisyonu uygulamaya çalışıyoruz oluyor gibi ama sancı,yanma ve kasılmalarım geçmedi geçecek gibide değil! Birde bizimde bazen penis tam giriş sağlanmıyor kendimi kasıyorum herhalde farkında olmadan benimde eşim boşaldıktan sonra penisinde spermler oluyor bazen hemen kalkamasam bile akıyor bir kısmı bazende ayağa kalktıktan sonra akıyor spermler nedeni pek anlayamadım her seferinde değişik durumlar oluyor çocuk meselesine gelince stres yapma Allah en uygun zamanda bebeğini verecektir sabret. Bende öyle yapıyorum Doktorum zevk almanın zaman aldığını tamamen rahat olduğumda zevk alacaksın dedi bol bol birleşme tavsiye etti tek ilacı bu dedi. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba canım bizde eşimin üstte olduğu pozisyonu uygulamaya çalışıyoruz oluyor gibi ama sancı,yanma ve kasılmalarım geçmedi geçecek gibide değil! Birde bizimde bazen penis tam giriş sağlanmıyor kendimi kasıyorum herhalde farkında olmadan benimde eşim boşaldıktan sonra penisinde spermler oluyor bazen hemen kalkamasam bile akıyor bir kısmı bazende ayağa kalktıktan sonra akıyor spermler nedeni pek anlayamadım her seferinde değişik durumlar oluyor çocuk meselesine gelince stres yapma Allah en uygun zamanda bebeğini verecektir sabret. Bende öyle yapıyorum Doktorum zevk almanın zaman aldığını tamamen rahat olduğumda zevk alacaksın dedi bol bol birleşme tavsiye etti tek ilacı bu dedi. Allah yardımcımız olsun.

canım zaten normal olan bu spermlerin hepsi yada meni mi deniyor, tamamı vajina içinde kalmaz taşma olurmuş bu normal, zevk konusunda aynen öyle ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar iyi olur, sende ki şanssızlık şuydu gayed acele ettin kendine birden yüklendin, mesela ilkten sonra hemen yağsız denedin olmadı çünkü daha yeniydin tedirginliğini atman için bir kere daha enazından yağ kullansaydın, yok yere kendini korkuttun arkadaşım, acele etme, kasmalar bende de vardı, düzenli değildi bizim onun etkisi çok oldu tabi, ne kadar düzenli olursa o kadar kolay aşarsınız, birde p girdiğinde kendi halinizde sadece gelgit yapmayın benim tavsiyem, ilk olarak hani alışma evresinde ister istemez ıslaklık az olabiliyor, önce kendiniz gelgit yapın yavaş yavaş ıslaklık artsın, siz gelgit yapıp ritim tuttururken hep söylüyorum eşiniz size dokunuşlarına devam etsin,sadece siz üstte gelgit yapmaya çalışırsanız kendinizi yeterince serbest bırakamayabilirsiniz ilk acemiyken, ama siz iyice rahatlar hatta haz alır sonra eşinize şimdi sıra sende derseniz, içi iyice ıslak olduğundan daha rahat olursunuz.biliyorum gayed sıkıldın sana hep söylüyorum ama arkadaşlarda okusun isteyen yapsın, bende işe yaradı sizdede yarayacağını ümit ediyorum.

kkaderim bana da dua et senin bütün yazilarini okudum bende dilatörün beşinci sini zorda olsa aldim aliştim bugün eş dememesi var hem İkıniyom nefes verip aliyom ama hİç olmamisti bugün olur belkide bsnada dua et sence bi kad gevşetici alsam yardimci olur bana tavsiyen varmi banada

kkaderim bana da dua et senin bütün yazilarini okudum bende dilatörün beşinci sini zorda olsa aldim aliştim bugün eş dememesi var hem İkıniyom nefes verip aliyom ama hİç olmamisti bugün olur belkide bsnada dua et sence bi kad gevşetici alsam yardimci olur bana tavsiyen varmi banada

canım kaderime yazmışsın ama ben sana diyeyim bılemıyorumm ama kas gevşetici bende pekk etki etmemiştii yinede kasmıştımm ılıskıden once yarım saatn 1 saat öncesınden içmiştim ama genede dene ıstersenn .

önceden zaten bende kas gevşetici denemistim ama etki göstermemisti ama o zamam hiç egzersiz yapmamistim şimdi egzersiz yaptim ya ondan sordum

denemekte yarar var canm her bünye aynı degl sonucda belki sende işe yarıyacakk hem egzersizlerde başarılıysann korkmaa cok cabuk atlatacaksın

canım tutku yazmış bende şimdi gördüm diğer sayfadaydım ama, kasgevşetici bende de işe yaramamıştı. sadece ıkın ve nefes alış verişlerinle rahatlamaya çalış en iyi yolu bu arkadaşım. istersen kasgevşeticide kullan belki sende işe yarar.

X