- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.681
6 ay önce yenmiş biri larak devam eden sorunlarım hakkında sizlere danışmak istiyorum..ben ilk 4 ay kadar hep aynı pozisyonda yaptım.sırt üstü yatarak ayaklarımı hiç kaldırmadan çok hafif aralayarak.son iki aydır da aynı pozisyonu yüz üstü dönerek yapabiliyorum.başka da hiç bir pozisyonda yapamıyorum.
1.sorum yenenler her pozisyonda yapabiliyorlar mı???
bir de ben birbuçuk yıldır evliyim artık çocuk istiyorum ama çok afedersiniz eşim içime boşalamıyor bir türlü. sanırım ben kendimi kastıkça ve biz hızlandıkça p...s kayıyor. ya da p..s çıkarken meni de çıkıyor.bu olayı bir türlü çözemedik.
2.sorum sizde de böyle oluyor mu??
bir de herşey iyiyken birgün bakıyorum ki kapı duvar ilk günlerime dönmüşüm.ama bana sorarsanız kendimi kasmıyorum rahatım.ama giriş sıfır.bu sık olan birşey değil ama iki ayda bir oluyor.bu ay yumurtlama günüme denk geldi çok üzüldüm
3.sorum bu normal bir durum mu??
kızlarr eşim ilk kez hissettiii:)))oldu diye nasıl güldü çok güzel bi duygu ama yarısını alabildim devamı da gelirdi belki dayansaydım ama kastım ve çok acıdı sonra kanadı bırakmak zorunda kaldık.yalnız gerçekten beyin meselesi olacak dedim bu kadar aşama kaydedebildim. benim sorum şimdi yarısından sonra niye acıdı zorladı yön mü yanlıştı acaba?
çok iyi durumdasın.bir vajinismusluya göre şanlısın da çünkü kısa zamanda yeneceksin gibi görünüyor.kesinlikle parmakla devam et.parmağımız aparat gibi sert olmadığı ve hareketli olduğu için çok daha kolay.normalde bazı terapistler 2 bazı terapistle 3 parmaktan sonra p..s e geçirirler sen çok geçmez yenersin :))
canım zamanla kendini daha rahat hissettiğinde olacaktır, evet kendi adıma söyleyim her pozisyonda oluyor, meninin bir kısmı sonradan akar bu normal, çok nadir olduğuna göre tamamen senin kasmanla alakalı, yumurtlama gününü bir gün olarak düşünme yanlış hatırlamıyorsam 4 gün canlı kalabiliyor yumurta, normal bir durum bence belki isteksiz bir anında falan oluyordur, sana tavsiyem vajinanın daha çok açıldığı pozisyonları dene bacaklarımı çok aşamıyorum demişsin öncelikle bunu aşmayı dene hamile kalmak istiyorsan pozisyonlara bak, kafaya takmazsan daha çabuk hamile kalınıyor zevk almaya çalış.
canım benim msj kutunu boşaltır mısın?
çok iyi durumdasın.bir vajinismusluya göre şanlısın da çünkü kısa zamanda yeneceksin gibi görünüyor.kesinlikle parmakla devam et.parmağımız aparat gibi sert olmadığı ve hareketli olduğu için çok daha kolay.normalde bazı terapistler 2 bazı terapistle 3 parmaktan sonra p..s e geçirirler sen çok geçmez yenersin :))
canım peki sen ne kadar sürede yendin
iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak kaç cm lik aparattan sonra vajinusmusu aşmış oluyoruz acaba?ya da başarma oranı kaç santimden sonra yüksek oluyor?
Allah yardımcın olsun :)arkadaslarr lütfen dua istiyorumm herkesten...bugun aylar sonraa ilk kez deneyecegız esımle..emla krem aldım sabahtan berı 3 uncu kas gevsetıcı oldu içtiğim...bırazdan duşa girecegımm..sonra dınlendırıcı bı muzık ve mumlar eslıgınde deneyecegız bakalım ıns RABBIM OL DER VE OLUR ÇOOOOOOK DUA ETMEK LAZIM..inşALLAH olur ve yarın sıze gelin oldugum haberını verırımmm....
canım peki sen ne kadar sürede yendin
ben 1.5 ayda filan yendim. terapiste de gittim ama.benim terapistim 2 parmak bir boğumdan sonra makas çalışması verdi. ( yani iki parmak bir boğumda parmaklarını makas gibi açmak. ) düşün iki parmakta en fazla bir boğum çalıştım.fazlası insanı zorlamaktan başka birşey yapmaz demişti. gerçekten de öyle ben yendiğim halde şu an 3 parmak alamam .ki sen şimdiden 3 parmaktasın :) ben 6 ay önce yendim ama yine de sorunlarım devam ediyo.ama seninde 6 ay sonra sorunların olacak diye birşey yok.benim vajinismusum daha ileri seviyede sanırım.
olsun canım yenmişsin sonunda zamanla inşallah tamamen hallolur sorunun düşünsene serçe parmağı aldım diye bile nasıl sevinenler var
bende 3 parmak konusunda kendime inanamıyorum yapamam diyordun adını bile duyduğumda kötü oluyordum ama artık çocuk sormaya başladılar eşiminde eskisi kadar sabrı kalmadı tabi inat ettim ilk gün bir ve iki parmağımı aldım ikinci gün yine aynılarını yaptım üçüncü gün üçüncüyü de aldım tabi kolay olmadı içim yandı resmen ama artık acı felan umrumda deil bunaldım iyice iki parmakta ise burdan okuduklarım kadarıyla bende makas gibi yapmaya çalıştım bu site çok faydalı oldu tamamen burdakileri uyguluyorum inşallah kısa zamanda hallolur
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :) zamanla derken ne kadar zaman ?? sen ne kadar sürede farklı zamanlara geçtin mesela?? ben 6 ayda bacaklarımı açmayı beceremedim.birde meni arasıra değil çoğunlukla dışarda oluyo.p..s çıkarken mi çıkıyo acaba yoksa ucu girdiği için mi hızlanınca çıkıyo bi türlü anlamadık ..bu arada açık yazdıysam çok özür dilerim..
evli olan yakınlarımızla ya da evli olan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda inanamıyorlar soruyorsun ben yapamıyorum çok acıyo diye karşındaki benim iğne batması gibiydi hiç acımadı dediğinde inanamıyorsun bende mi bir sorun var acaba diyorsun.içten içe abarttığımızı düşünüyorlar acıyı hiç tatmadıkları için tuhaflarına gidiyo alla nasıl olur diyorlar ama oluyo işte sanki yırtılırmışcasına acıyo tamam kastığımızdan böyle bunun bizde farkındayız ama isteyerek mi kasıyoruz.birde demezler mi nispet gibi benim eşim çok anlayışlıydı çok rahat oldu o yüzden sanki bizim eşlerimiz anlayışsız ondan yapamıyoruz. ya da sana da moral veriyorlar ya sözde bak sen böyle devam edresen eşin aldatır seni erkek için çok önemli ben eşime güveniyorum diyorsun bu konuda hiç bir erkeğe güvenme cevabını alıyorsun böyle destek mi olur ya insana köstekden başka bişey olmaz bu insanlar o yüzden kimseye anlatamıyosun derdini hep bir taraflara çekmeye çalışıyorlar ailelere söylesen olay daha büyüyüp abartılacak en iyisi susmak diyorsun...
canım ben yendikten 1 ay sonra hamileydim lohusalık sonuna kadar ara verdim, zaman herkese göre değişir bu ilişki sıklığına da bağlı senin zevk almana da, eğer içindeyken boşalıyorsa o hızla zaten gideceği kadarı gider kalanın de penisle beraber çıkması sonradan akması normal, sana tavsiyem direk başka pozisyona geçme önce alışık olduğun gibi yap ilişkinin başında sonra biraz kayganlaşınca başka pozisyon dene, bacakları tamamen açabilmek rahat gitgel yapabilmek için gerekli, yok açık olacak birşey yok canım canım zaten penis bile yazamıyorlar diye eleştiriliyoruz, ben özellikle açık açık yazıyorum daha anlaşılır olsun herkes anlayabilsin diye yoksa özel mesajla da anlatılabilir ama bizim bazı şeyleri aşmamız lazım.