-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.641
canım iki parmak makas gibi aç kapa yap başarabilirsen makası o zaman eş denemesini de penis başı girsin çıksın birazda öyle deneyin birkaç sefer daha sonra penisin tamamen alma denemesi oluyor bizim doktor bu şekilde uygulattı gerçektende oldu rahat ol acısada yansada ölüm yok ucunda egzersizlere devam edersen mutlaka olacak acele etmeyin stres daha kötü yapıyor
arkadaslarr lütfen dua istiyorumm herkesten...bugun aylar sonraa ilk kez deneyecegız esımle..emla krem aldım sabahtan berı 3 uncu kas gevsetıcı oldu içtiğim...bırazdan duşa girecegımm..sonra dınlendırıcı bı muzık ve mumlar eslıgınde deneyecegız bakalım ıns RABBIM OL DER VE OLUR ÇOOOOOOK DUA ETMEK LAZIM..inşALLAH olur ve yarın sıze gelin oldugum haberını verırımmm....
arkadaşlarr sağolunn..heycan yokkk sakinimm şuan için kasmada olmaz ıns..yarın hebarlerımı verırım sıze ınsss
ege güzeli ve gayed sizi yeni farkettim hatırladınız di mi beni :) nasılsınız görüşmeyeli? gayed 2-3 ay önce yenmiştin sanırım sen di mi? egegüzeli en son bıraktığımda henüz yenmemiştin şimdi ne durumdasın? umarım iyi haberlerinizi alırım
inşaallah en kisa zamanda basarirsiniz. Allahyardimciniz olsunarkadaslarr lütfen dua istiyorumm herkesten...bugun aylar sonraa ilk kez deneyecegız esımle..emla krem aldım sabahtan berı 3 uncu kas gevsetıcı oldu içtiğim...bırazdan duşa girecegımm..sonra dınlendırıcı bı muzık ve mumlar eslıgınde deneyecegız bakalım ıns RABBIM OL DER VE OLUR ÇOOOOOOK DUA ETMEK LAZIM..inşALLAH olur ve yarın sıze gelin oldugum haberını verırımmm....
mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 3 gündür yazılarınızı takip ediyorum bende vajinismus sorunu yaşıyorum 1 yıl 4 aydır evliyim
nerdeyse tam ilişki hiç yaşamadık ama kızlığım bozuldu çok acı çekerek.jinekoloğa gittim normal bir sorun olmadığını vajinismus dedi 3 gündür yazdığınız egzersizleri uygulamaya çalışıyorum epey yol katettiğimi düşünüyorum bugün 3 parmağa kadar tam alabildim tabi canım yanıyo sızlanma oluyo bu aşamadan sonra ne yapmamı önerirsiniz lütfen acil cevap bekliorum...
Hayirli sabahlar ravzaaaa ne asamadasun ben sonunda ağlaya zirlaya p . boyutundaki dilatörü aldim ama on santim falan giriyo dahs fazlaso gitmiyor acaba neden
Merhaba Canim Ben Bir kac iliski girdim ama Istanbul 22 kardesimiz gibi derdim aYni Bir yere kadar Iyi ama devami delik yokmus gibi oluor aci da var sanki cok dar orasi p de buyuk ondan Kalin yani nezaman gecer bu basinc batma ilk giriste p Kalin oldugun danmi acaba
Evet ravzaaaaa aynen benimde öyle acaba bitek bendemi öyle oluyor dedim. şimdi be§inci boyuta alişcam sonra p. denemesi lütfen banada dua et ne olur. günde üç defa çalisiyom birer saat
sen yendin mi peki
canım 3 parmak alıyorsan aparat dene bence en azından yabancı cisim olduğu için onu içine alınca daha rahat yapabilirsin siye düşünüyorum kendin evde hazırlayabilirsin aparatı 3 parmak alıyosan sen 10 cm aparatı da yaparsın diye düşünüyorum