- 3 Eylül 2013
- 569
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.701
evli olan yakınlarımızla ya da evli olan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda inanamıyorlar soruyorsun ben yapamıyorum çok acıyo diye karşındaki benim iğne batması gibiydi hiç acımadı dediğinde inanamıyorsun bende mi bir sorun var acaba diyorsun.içten içe abarttığımızı düşünüyorlar acıyı hiç tatmadıkları için tuhaflarına gidiyo alla nasıl olur diyorlar ama oluyo işte sanki yırtılırmışcasına acıyo tamam kastığımızdan böyle bunun bizde farkındayız ama isteyerek mi kasıyoruz.birde demezler mi nispet gibi benim eşim çok anlayışlıydı çok rahat oldu o yüzden sanki bizim eşlerimiz anlayışsız ondan yapamıyoruz. ya da sana da moral veriyorlar ya sözde bak sen böyle devam edresen eşin aldatır seni erkek için çok önemli ben eşime güveniyorum diyorsun bu konuda hiç bir erkeğe güvenme cevabını alıyorsun böyle destek mi olur ya insana köstekden başka bişey olmaz bu insanlar o yüzden kimseye anlatamıyosun derdini hep bir taraflara çekmeye çalışıyorlar ailelere söylesen olay daha büyüyüp abartılacak en iyisi susmak diyorsun...
Evet Öle diyorlar aldatir hersey iliski degil evlilik o degil insallah Öle olmaz Kalp kiriorlar ama allah buyuk yuvamiz yikilmasin insallah