-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.621
Ben yendim saniyordum ama olmuyor yapamıyoruz. Bir defa yaptik kanamam oldu hiç acı olmadı. Ama az önce denedik ama olmadı. İnanılmaz derecede yanma hissettim. Tekrar en başa mı döndüm bilmiyorum. Ağlama krizine girdim yine. Napcam ben bilmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Nolurrr yardım edin Nolurr
İki parmagimi cok rahat sokuyorum. Mumdan aparat yaptim cok rahat o da giriyo. Ama eş denemesi olmadi. Giriş esnasında inanılmaz yanma oldu. Hatta soğuk soğuk ter döktüm :'( olmayınca da ağlama krizine giriyorum. Bir defa oldu acimadi şimdi niye yanıyo ve girmiyo diyorum. :-( şuan disardayiz. Birazdan eve gidip tekrar deniycez. Nolur dua edin banaCanım bende ilk seferden sonrakilerinde bayağı zorlandım bazen hiç girmedi acıdı dayanamadım bazen kasılmadan yanmadan dolayı ağladığım bile oldu ama sabırlı ve sakin olman gerekiyor yeneli 2 ay kadar oldu halen yanma ve kasılma,sancı var doktora sordum normal dedi biranda geçmez yavaş yavaş beynin bu durumu kabullenecek acı kalmayınca zevk almaya başlayacaksın dedi sakin ol ve egzersizden sonra eş denemesi yap. Ben öyle yaptım faydasını gördüm. Şuanda yanma ve kasılmalar azaldı gibi ama halen var gitgel yapınca oluyor.
iki parmagimi cok rahat sokuyorum. Mumdan aparat yaptim cok rahat o da giriyo. Ama eş denemesi olmadi. Giriş esnasında inanılmaz yanma oldu. Hatta soğuk soğuk ter döktüm :'( olmayınca da ağlama krizine giriyorum. Bir defa oldu acimadi şimdi niye yanıyo ve girmiyo diyorum. :-( şuan disardayiz. Birazdan eve gidip tekrar deniycez. Nolur dua edin bana
Bende 2,3 kere yaptim sonra vaktim olmadi regl oldum daha baslayamadim sen nekadarlik evlisincanım sen egzersiz yapıomusun
Kızlar bıryandan bebeğim olsun ıstıyorum hayırlısıyla bıryandan denemelere devam edıyorum.. Eş denemelerı yapmama gerılıp esnemesıne ragmen , zarı hala tamamen hepsı gıtmedı. O benı düşündürüyor.. Hıssettııggım acı büyük ıhtımal ondan kaynaklanıyor dıye düşünüyorum. Sızce? Cünkü takılıyor gıbı o kısımda acıyor. Belkıde zarı aldırsam amelıyatla belkıde tamamen yenııcem.. Sızce?? Arada kalmıs gıbıyım...
hayır canım benim zarla alakası yok benimde girişte bi yere takılıyo ama orayı geçince sorun yok sadece sende olmuyo yani beynini buna şartlandırma hatta ben benim orası çok dar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş ameliyat falan sakın düşünme
kac hangı aşamadasın? Ben 7 cm aparat ve eş denemesı. Bılmıyorum ınan bazen anlayamıyorum. Yanı o acı baska ılerleyemıyorum sanki bırkackere ılerleyebıldım. Okadar kasmamaya dıkkat ettıgım halde. Yönüne falanda dıkkat edıyorum. Zardan olmasa baska ne kaldı? Son gıttım dr morelımı bozdu bıraz. Zarın cogu duruyor flan dedı flan fılen..
sen boşver doktoru canım her zarı olan acırsa ohoooo bende penis boyutunda denedim bugün ilk kez ilk başta girmedi çok zorlandım ama moralimi bozmadım hemen bir parmak sonra iki parmak soktum ondan sonra yavaş yavaş döndüre döndüre girdirdim çıkardım tekrar soktum ilki yapınca diğerleri rahat giriyor tatlım bozma moralini azimli ol moralini bozarsan inan olmaz
Yani bazen doktor olsada bu durumu yaşamayan pek anlıyamıyor.. Senın adına sevındım canım ne güzel. Bu ara ben gebelık ıhtımalım var dıye ara verdımbuyüzden.. Ama devam edıcem inşaAllah. Aparat ve hazır oldukca eş denemesı. Anestol,z.yağı ve kas gevsetıcı kullanıyorum. Morel en önemlı şey ve eşimin desteği. Muhabbetıne ve akısına bırakıyorum Allahın ıznıyle olucak..
bence egzersizde zeytinyağı kullanma canım bebeyağı yada su bazlı jel kullan zeytinyağını eş denemesinde kullanmanı tavsiye ederim gebelik ihtimali de olsa bence ara verme bende tamamen girmediği halde hep hamile miyim diye düşünürdüm ama alakası yok gebelik için bence tamamı girmesi lazım o yüzden zaman çok değerli emin ol ben o kadar üzülüyorum ki eşim burdayken keşke daha fazla üstüne gidip başarsaydım diye ama insan bazı şeylerin değerini eşinden ayrı kalınca daha iyi anlıyo
kızlarr ben burayaa yazmayaa yaklaşık 1.5 ay önce karar verdım önce başarı öykülerinii okudumm 2-3 gün cesaretlendim vee sayfayaa yazdımm. hemen yardımcı oldular saolsun arkdaslar. egzersız yapmak ıstemıyodum açıkcasıı korkuyodum neyse geçip giden zamann beni ikna ettii demeliyim bence. Çünkü evlilik bu ve temellerinden biride cinsellik önce doktorla yenenleri vee normal kendi çabalarıylaa yenenleri kıyasladım yorumlarına baktım vee gidenlerde zaten cogu gerek olmadıgını burda arkdasların yardımlarıylaa yenebılecegımızı söyleyince bende egzersizlere başlamaya karar verdim ama hep başarıı öykülerinin yazdılgı bloguu okuyodumm ve inanmazsınızz benim yendıgım kabul ettıgım zamanlar o zamanlar yani başarı öykülerinii okudugum zaman resmenn aklımdann gitmiştii korkuu emindimm artık bitecekti.. neyse kasım 4ünde başladım egzersizlere yarım sat 5 kasımda da yaptım 6 kasımda regl oldum 11 kasımda tekrar egzersize başladım 12 kasımda da yaptım ve eş denemesine geçicektim yag ıle yendıgım için egzerıszlerde yagı bitirmiştim vee markete gidip almam 2 günü bulduu yani burdan da anlyacagınız bu bır ertleme hastalıgı .) neyse aldım yagı aksam eş denemesi yarısı girdii içim nasıl rahatlamıştıı bilemezsinizi yarısı bilee olsa sonraki gecee kan geldii sanırım kızlık gittii daha sonra yıne yarısı girdii vee olmayacakk sanıyodumm acı oluyoodu cookk coookk az kaideye almıcamızz kadar az. neyse hamıle gibiii hissetmeyee basladım kendimii zaten istiyodumm bebekk ama pek bişeyde olmamıştıı burda belirtilerini okuyunca bende de var sanıyodum belim agrısa kasıgım agrısa hamıle gibi sanıyodum kendimi vee yaklaştırmadım eşimi misafirim geldi felan derken adam akllıı bı ılıskı olmadıı tam 15 gün felan adet oldum tekrar bu ay 5 aralıkta 11 aralıkta bittii ve 14ünde ilişki oldu 12 sinde de yapmıştıkk evde yine bişey yoktuu stres yaptım ve yarısı girdi sadece 14ünde de ölee olduu ve sadece kastıgımdann son 5 ilişkidir çok rahatım bildigin artık oluyoo hemde cokk kolayy 4 günde yendim ama kaçtımm hepp yine kaçtımm bebek var sandım dokndurmadım misafirim geldii dokundurmadımm adet oldum dokundurmadımm derkenn kasım ayı geçti kv dem geldii bi kaç gün öle bekledikk ama şimdi çok iyiyimm allahaa şükürrr tek tek gelin olacaksınızz sizde emin olun isteyinn azmedin yapınn tek sorunumuzz kafamızda bitirsekde bi kere olmadımı umutsuzluga kapılmamız halbuki üstünee gitsekk bu kadar beklemiyecezz de işte neyse herkese iyi akşamlar :)
senin yaşadıklarında kendimi gördüm biliyor musun yarısı giriyordu ilişkide ve her ay kendimi hamile sanıp yaklaştırmazdım yanıma ama öyle olmuyormuş tamamen psikolojik bebek çok istediğimiz için beyin buna şartlandırıyor kendini
Rabbim kavustursun canım.. Bebeyagı mantar flan yapıyor dıye duymustum ama su bazlı jel haklısın. İnş. Devam etmeye calısıyorum strese gırmeden. Bebek Rabbim nasip ettıkten sonra nıye olmasın her zaman ıhtımal var.. Nasip hayırlısı olsun herkes ıcın.
ben geçen ay yendim canım ve 2 defa felan içime b. dı o yüzden kendimi hamıle gidi sanıyodum tecrubesızz ve bılgısız oldugum ıcın o zamnalar .9 sımdı bu ay gayet ıyı calısdık inşş hayırlısı
ayyyy hadi bakalımm inşallah hamişsindir bizde tam anlamıyla bi yapaydık sonra bebiş için yoracam kafamı :) şu an ilk sırada tam anlamıyla yapabilmek
tatlım beni yanlış anlama inşallahhhhhhhhh bebiş vardır ama şunu demek istiyorum yani kendine bunu şartlandırıp bişeyleri erteleme ben bebeyağı kullanıyorum ama pek sorun olmadı canım jel de olur inşallahhh bir an önce bizde tam anlamıyla yeneriz ve bebişlerimiz olurrr :)
aynı gün evlenmişizzzz :)