Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin

canım daha biraz önce denedim oldu :)) benimde olmadı başta ama parmağımı soktum yönünü buldum sonra iki parmağımı soktum tabi bolca bebeyağı sürdüm yoksa gitmiyor en son aparatı kendi etrafında döndürerek girdim bol bol nefes alıp verdim canım 1 buçuk yıllık evliyim

Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin

arkadaşım hangi pozisyonda deniyorsun onu bir söyle bana ayrıntı yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım

Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol

canım bi de ayakta denesene bende otuararak hiç yapmadım ayakta daha kolay oluyo sanki bolca kayganlaştırıcı sürüyo musun canım

özel mesajına bakar mısın canım

zeytinyagi daha kaygan diye kullsndim ama bebe yagi kullanayim o zaman canim şu vajinusmusu bi yensem çok mutlu olcam sen ne kadardir egzersiz yapiyon canim

bende yeni başladım canım yani egzersiz yapmaya bikaç hafta önce başladım bu sayfayı keşferdince yani. hadi şimdi bi de ayakta denesene vaktin varsa bi de ılık bi duş gevşetiyor diyolar en azından bi dene canım yada sıcak suya otur 20 dk falan ondan sonra dene unutma içeri sokarken daire çizerek yap o zaman daha rahat giriyo

arkadaşım hangi pozisyonda deniyorsun onu bir söyle bana ayrıntı yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım

Ben yendim saniyordum ama olmuyor yapamıyoruz. Bir defa yaptik kanamam oldu hiç acı olmadı. Ama az önce denedik ama olmadı. İnanılmaz derecede yanma hissettim. Tekrar en başa mı döndüm bilmiyorum. Ağlama krizine girdim yine. Napcam ben bilmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Nolurrr yardım edin Nolurr

tatlım afedersin geç gördüm, tam çıkma üzereydim netten. bak canım sırtüstü uzan bacaklarını kendine çek yana da bırakabilirsin, tam oturma başını birazcık kaldıracak kadar rahat pozisyon olabilir. yarın konuşalım canım merak etme şuan fazla zaman olmadığı için ayrıntılı yazamayabilirim , tekrar konuşuruz ama şimdi söyleyeceğim şey, zihnini dağıtmaya çalış, şarkı söyleyerek yada dinleyerek dene mesela, kendini sıktığında dur ve derin derin nefes al ve gevşemeye çalış.önce parmağınla bulmaya çalış yerini biraz uğraşınca kayganlaşmaya başlıyor ya sonra aparatla denemeye çalış ıkınırken ve nefesini verirken gevşediğin anda rahat olursun. canım yarın konuşalım tekrar sakın merak etme.yarın pazar olurda gelemezsem pazartesi mutlaka Allahın izniyle burdayım. Allaha emanet ol sakın üzülme. herşey sen azimli olduğun sürece yoluna girecek inan buna.

canım birkere tamamen olduysa birdaha aynı şeyi yaşamazsın belki çok gerginsin streslisin bak ben 1 sene önce yendiğim halde, bazen o kadar gergin oluyorum ki bu sıkıntıyı yaşayabiliyorum, tekrar mı başa dönyorum demiyorum çünkü biliyorum biraz gerginim, hazır değildim o an. lütfen olumsuz düşünme, canım yanma hissi kuruluktan olur, kayganlık yeterince sağlanmadıysa, acı dı diyorsan, acı yanlış yöne doğru itmeye çalışırsanız olur yada kendini kasarken itmeye çalışırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…