-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.601
Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin
Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin
Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol
Hayirli akşamlar kkaderim dünden beri çslişiyom eşim bana internetten vajinusmusu yenelim diye bi kitap aldi bide dilatör seti onla çalisiyom bazanin başina yastik koyuyorum sirtimi bazaya yasliyorum bacaklarimi açiyom ama çok zorlaniyorum bi yerden sonra gitmiyor ıkiniyom nefes alip veriyom nefesimi verirken sokuyorum ama çok zorlaniyorum lütfen bana yardimci ol
sen kayganlaştiricimi kullaniyon ben markette satilan okeyin kayganlaştiricisini aldim ama hiç etkili degil senin tavsiye ettigin marka varsa onu alayim
canim nasil bakiliyoki mesajlara ben fazla bilmiyom kullanmayi
zeytinyagi daha kaygan diye kullsndim ama bebe yagi kullanayim o zaman canim şu vajinusmusu bi yensem çok mutlu olcam sen ne kadardir egzersiz yapiyon canim
TEşekkürler ravzaaaa cim Allah senden razi olsun bana yardimci oldugun için
arkadaşım hangi pozisyonda deniyorsun onu bir söyle bana ayrıntı yazar mısın yardımcı olmaya çalışayım
Ben yendim saniyordum ama olmuyor yapamıyoruz. Bir defa yaptik kanamam oldu hiç acı olmadı. Ama az önce denedik ama olmadı. İnanılmaz derecede yanma hissettim. Tekrar en başa mı döndüm bilmiyorum. Ağlama krizine girdim yine. Napcam ben bilmiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum. Nolurrr yardım edin Nolurr