Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında burada tanıdık kimseler kalmamış eskilerden yenemeyen bi ben birde cecem vardık:)) benim en büyük hayalim vajinismusu yenmekti sonrasındada burada halayımın çekilmesi:):)) (her nekadar hayalini net kuramasamda:) ) burda her arkadaşımızın halayını mutlulukla çektik:)) bazen sevinç gözyaşları döktük bazen iç çektik ama çoğunlukta çıkmazdaydık buraya her girdiğimde artık yine yapamadım demekten yormuştum ama artık biti:))))))))))) artık bende gelin oldum :)))şu andada hamile kalmayı istiyorumm:)) şimdide çabamız bebeğimiz için olucak:)))
bende hikayemi paylaşmayı istiyorum ve herkezede sonuna kadar yardım için burada olucağıma söz veriyorum:))
ben 2,5 yıllık evliyim.vajinismus benim kabusumdu tıpkı henüz yenemeyen herkezinde olduğu gibi:) burada aslında size saatlerce yaşadığım zorlukları gözyaşlarınıda anlatabilirim ama inanın sizin yaşadıklarınızdan ne eksik nede fazla.. Burda beni eskiden kalan arkadaşlarım varsa bilirler hemde çok iyi:) bende vajinasına dokunamayanlardandım..çeşitli dr arayışlarından ve hiç bir sonuş alamayışlarımdan sonra bu site sayesinde uzun çabalar sonucunda parmağımı ve bir aparatı içime almayı başarmış ve burada hıçkırıklara boğularak yine beni en iyi anlayacak kişilerle paylaşmıştım.en umutsuz olduğum asla yapamam dediğim anlarda "bırak ertelemeyi hemen eline al aparatlarını başla vazgeçme" diyen arkadaşlarımın sayesinde en büyük adıımı atmıştım..tabi sonrasında yine erteleme yine karamsarlık ve sonunda vazgeçtim siteye bile girmiyordumsonra birgün bir klinik buldum!! (bu arada size klinik tavsiye edeceğimi sanmayın ben 5000tl ödedim) sonra bu kliniğe gittim ve sadece 3 günde vajinusmusu yendim:))))) Ama onların değil yine bu sayfanın sayesinde çünkü oraya akılsızlık edipte verdiğim paraya üzüldüm çünkü o tedaviileri bana burdaki arkadaşlarım zaten her gün defalarca söylemiştide ben yapmamıştım( boşuna 5000 tl gitti ama olsun sonuçta yendim bitti kurtuldummm:):)) şimdide ordaki yöntemide buradaki herkeze anlatıcamki hepiniz üç günde yenin:):)))) hemde paranız cebinizde kalsın:)))

bende de öyle oldu..deneyeceğim tam o anda rahatlamayı inşallah acı olmaz..olumsuz bi deneyim daha olmasın artık

İlerlediğin her cm i o günün karı say.küçük küçük ilerlemeler bile güvenini artırıyor insanın,her gece denemeye çalışın derim ben,çünkü ben öyle yaptım,4 gün üst üste denedik her seferinde daha ilerledik.ve her denemede ilk başları zor oldu,sabrettim ve denemeyi hiç bırakmadım,bacaklarım agrıdı,dizimi bükemedim ama olacak bu iş dedim ve hallettim.çünkü acının olmayacagını kabullenmiştim.baskı hissediyosunuz ma o baskı acı deil,sonrasındada acı yok.şimdi sıra sizdee.acı yokk.acı yokk.acı yokk.

Cok sevindim Canim peki ilk giriste pe yani batma olurmu o nasil gececek yardim lutgen

nasıl yendn anlatırmısın

Sabirsizlikla bekliyoruz tatlim uc gunluk tedavi surecini paylasmani..
Buraya yenip gelen ve nasil oldugu konusunda yardimci olan fikir veren her arkadas bizim icin bir umuttur..

Son düzenleme:
Kimler burada kizlar.ne yaptiniz nasil gidiyor egzersizler.
Ben en son p.. boyunda aparatta jaldim.
Dun k.v gece onikiye kadar bizdeydi hicbisey yapamadin haliyle.
Bugun gelmezse yapacagim insallah.

Esim es denemesine gecmek istiyor ama hala p..hazir hisseymiyorum.kontrol aparatta da bende cunku.
Ben yapayim diyor o ugrastimu tunden kapaniyor ...

Canim ben dilatörün dördüncü boyutunu yapiyorum dün agladim yapamadim çok canin yandi ama yilmadim sonra bi kaç kere yaptim sonra bugun yine yaptim alistim gibi bi beşinci boyu kaldi canim sen ne aşamadasin

Canim ben dilatörün dördüncü boyutunu yapiyorum dün agladim yapamadim çok canin yandi ama yilmadim sonra bi kaç kere yaptim sonra bugun yine yaptim alistim gibi bi beşinci boyu kaldi canim sen ne aşamadasin

Canim ben de p.. boyutuna yaklastim iyice.hemn hmn ayni bile denebilir.aparatla gidiyorum esim p.. denemesine gecelum aryik yapiyosun diyo ama ben emin olmak istiyorum.

Bende aparatin boyut sikintisi yok zaten de kontrol bendeyken yok.esle deneyecegim zaman tekrar basa donuyorum o sikinti..

Yilmamana sevindim canim.cidden biraz cesaret ve kararlilik bu isi cozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…