Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım istediğin herşeyi sorabiliriisin öncelikle sen yendinmi?
tabiki benim ilk girişte bi acıoluyo ama ian bana dayanılmıcak gibi değill

Ben Bir hab kes ama korkuorum hep ara veriorum sik sik degil yani ve Ben korkuordum bendemi bu aci Sade diye ama herkesde Varmis rahatladim basinc da oluor deme evet dayanilmiyacak degil ama Iyi degil igne gibi ve sanki devam görmuor delik yokmus gibi oluor deme bölemi normal mi

kızlar öncelikle inanın sadece üç günde yendm :)

ilk önce bir dilatör set temin edin:) sonra bir emla krem ve birde bepanten :) tedavi bu ve inanın bana sadece üç gün:)) tabi ordaki otoriteydi bana bunu yaptıran aslında burdada bi çok kişi uyguluyor deniyor ama ben bir türlü yapamamıştım :KK43: ilk gün dilatörün en küçüğüne bolca bepanten sonrada uç kısmına emla.. sonra sert bir zemine uzanıyoruz.bir bacağımızı kendimize çekiyoruz diğeri dümdüz sonra birkaç kez zçok derin nefesler alıyoruz burundan al ağızdan ver sonra derin nefes alırken kendimizi sıkabildiğimiz kadar sıkalım yani vajinamızı iyice sıkalımki sonra iyice gevşeyebilsin.sonra derin nefes alırken sıktık ağızdan verirken dilatörü vajina ağzına getiriyoruz emla yakıyor bi hayli yakıyor ama inanın alışıyosunuz en fazla 30 saniye.içinizden sayın otuzdan geriye sayın.geçiyo tamamen uyuşuyo anlamıyosunuz.ileri itiyoruz yine yanma oluyor ama kısacık bir süre sonra zaten tamamen içeride :) bekletiyoruz.burdada unutulmaması gereken dilatörü popoya doğru itiyoruz.sonra bi yirmi dakika devam ediyoruz sok çıkar içeride beklet içerdeyken kendimizi kasıp bırakıyoruz.sonra ikinci dilatöre geçiyoruz aynı şekilde birebir aynılarını yapıyoruz tek fark bu dilatörü soktuğumuzda sokup içeçride hafif daire çiziyoruz sonra çıkar yine bir 20 dakida sonra akşam tekrarlıyoruz yarım saat çalışsak yetiyor bu birinci günümüzdü..
ikinci günümüzde "benim takıldığım yerdi" üçüncü dilatördede aynılarını yapıyoruz bunda takılma olabilir en azından bende olmuştu.derin nefes alalım ve itelim..acı hissederseniz emlayı biraz daha fazla kullanın ben ole yaptım yararını çok gördüm birde çok önemli bişey daha varki dilatörü iterken mutlaka ıkının ıkınmanın çok yararı var.akşam yine yarım saat çalışıyoruz üçüncü gün dilatörün büyüğüne geçiyoruzki benim için ikinci günden çok daha kolay olmuştu:) üçüncü günün akşamında tekrar yarım saat çalışıyoruz ve sonrasında eş denemesine geçiyoruz:) ve mutlu son!! :))) sonrasında mümkünse hergün eşimizle oluyoruz ama öncesinde yine dilatörle kısa bir süre çalışıyoruz.. bukadar:):)))))) sormak istediğiniz aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz:)

Son düzenleme:
Ben Bir hab kes ama korkuorum hep ara veriorum sik sik degil yani ve Ben korkuordum bendemi bu aci Sade diye ama herkesde Varmis rahatladim basinc da oluor deme evet dayanilmiyacak degil ama Iyi degil igne gibi ve sanki devam görmuor delik yokmus gibi oluor deme bölemi normal mi
cnm yazdığını anlayamadım yazı karakterleri farklı çıkmış yendinde eşinle ilişki esnasında acımı oluyor?

ilk önce bir dilatör set temin edin:) sonra bir emla krem ve birde bepanten :) tedavi bu ve inanın bana sadece üç gün:)) tabi ordaki otoriteydi bana bunu yaptıran aslında burdada bi çok kişi uyguluyor deniyor ama ben bir türlü yapamamıştım :KK43: ilk gün dilatörün en küçüğüne bolca bepanten sonrada uç kısmına emla.. sonra sert bir zemine uzanıyoruz.bir bacağımızı kendimize çekiyoruz diğeri dümdüz sonra birkaç kez zçok derin nefesler alıyoruz burundan al ağızdan ver sonra derin nefes alırken kendimizi sıkabildiğimiz kadar sıkalım yani vajinamızı iyice sıkalımki sonra iyice gevşeyebilsin.sonra derin nefes alırken sıktık ağızdan verirken dilatörü vajina ağzına getiriyoruz emla yakıyor bi hayli yakıyor ama inanın alışıyosunuz en fazla 30 saniye.içinizden sayın otuzdan geriye sayın.geçiyo tamamen uyuşuyo anlamıyosunuz.ileri itiyoruz yine yanma oluyor ama kısacık bir süre sonra zaten tamamen içeride :) bekletiyoruz.burdada unutulmaması gereken dilatörü popoya doğru itiyoruz.sonra bi yirmi dakika devam ediyoruz sok çıkar içeride beklet içerdeyken kendimizi kasıp bırakıyoruz.sonra ikinci dilatöre geçiyoruz aynı şekilde birebir aynılarını yapıyoruz tek fark bu dilatörü soktuğumuzda sokup içeçride hafif daire çiziyoruz sonra çıkar yine bir 20 dakida sonra akşam tekrarlıyoruz yarım saat çalışsak yetiyor bu birinci günümüzdü..
ikinci günümüzde "benim takıldığım yerdi" üçüncü dilatördede aynılarını yapıyoruz bunda takılma olabilir en azından bende olmuştu.derin nefes alalım ve itelim..acı hissederseniz emlayı biraz daha fazla kullanın ben ole yaptım yararını çok gördüm birde çok önemli bişey daha varki dilatörü iterken mutlaka ıkının ıkınmanın çok yararı var.akşam yine yarım saat çalışıyoruz üçüncü gün dilatörün büyüğüne geçiyoruzki benim için ikinci günden çok daha kolay olmuştu:) üçüncü günün akşamında tekrar yarım saat çalışıyoruz ve sonrasında eş denemesine geçiyoruz:) ve mutlu son!! :))) sonrasında mümkünse hergün eşimizle oluyoruz ama öncesinde yine dilatörle kısa bir süre çalışıyoruz.. bukadar:):)))))) sormak istediğiniz aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz:)

benim anlattığım yöntem de bu ama pek dikkate almadılar tek fark ben anestol kullandım, önemli olan içinde bekletmek bekletirken de kasları sıkıp bırakmak.

Peki her iliskide emla mi kullaniyosun ??

:KK16:
cnm yazdığını anlayamadım yazı karakterleri farklı çıkmış yendinde eşinle ilişki esnasında acımı oluyor?

Evet yazilar kötu cikmis kusura bakma. Yok ilk giriste batma oluor Ben sandimki Sade Bende oluor korktum ama sizdede olmus yani normal mis.ve ileri delik yokmus gibi bi basinc oluor devam girmior gibi o normal mi peki cevap Icin allah razi olsun. Ve ne surede gecer

:KK16:

Evet yazilar kötu cikmis kusura bakma. Yok ilk giriste batma oluor Ben sandimki Sade Bende oluor korktum ama sizdede olmus yani normal mis.ve ileri delik yokmus gibi bi basinc oluor devam girmior gibi o normal mi peki cevap Icin allah razi olsun. Ve ne surede gecer

canım bunun bir süresi yok ki kendini rahat hissettiğin zaman geçecek, batma, yanma,çişi tutamama gibi hisler normal.

Kızlar sık sık gelemiyorum ama son yazılanları okuyorum.

öncelikle ıslaklık çok önemli ! egzersiz yaparken ister zeytinyağı ister daha kayganlaştırıcı seyler kullanabılırsınız ama zeytinyağı en saglıklısı ayrıca anestol pomad gıbı ten uyustran seylerı kullanmanızı tavsıye etmıyorum o bulunan vajınayı ınanılmaz uyusturuyo hanı bu kasmanıza engel degıl ayrıca hıc bısı hıssetmeyınce yol katedemessenız bende cok kullanmıştım faydasını goremedım netıce de uyusturmaktan baska bısey yapmıyodu.

ilaveten--- nefes almak ve bacakları iyice acmak cok onemlı
bacaklarınızı iyice acın es denemesınde de egzersızdede cunku daha rahat gırmesını saglıcak. p. veya apratı veya parmagınızı sokarken derin derin nefes aldıgınızda vajına esneme yapıcak rahatlıkla acılacaktır.

-- ayrca pozisyon olarak kızlr ust pozisyon en ıyısı dıe dusunuyorum cunku alttayken es ıster ıstemez mudahele edıyo ve pens. kıpırdaması bıle sızı tedırgın edebılır. o yuzden ust pozisyondayken daha rahat olablırsnz.

10 gunluk yenmıs bırı olarak sunu solemek ıstıyorum sıze bu yazdıklarımın ve dha yazacgm bı cok seyı arkadasımın yardımıyla yendım kendısıde bı uzman tarafından yenmıs. gercekten suan anlıyorum kı cok cok salakmışım. bu kadar ertelemek bana da esımede zarar vermıstı. ama sunu unutmayalım herseyde bı hayır vardır bunda da vardır elbet. sımdı cıfte kumru gıbıyız allah hepınıze de bu mutlulugu yasatsın. neden vajı den kurtuldum sıze yazıyorum biliyorum cunku burayı okuyanlar da benım gıbı aglayan ınsanlar. en ufak yazı bıle ınsanı gaza getırıp ınsana yardımcı oluyor. eger kısısel sorunuz olursa dudum26@hotmail.com dan ulasabılırsınız.

Dualarım sizinle allah hepinize bu illeti yenmeyı nasıp etsin .. ve daha sonra ınsallah hepimize bi evlat nasip etsin.

AMİN...

Kizlar dun dilatörun beşinci boyutunu aldim zaten en sonuncusu kendimi sıkmadim ikindim ama çok zorlandim sokamadim ne yapcam ben yaaaa p. geçince nasil sokcqm aklim almiyor lutfen banada yardim edin

Ravzaaaa canimbiy on iki santim genişligi iki parmak gibi ama funden beri ugrasiyom olmuyor kafayi yicem ya ne yapcam nefes aliyom ıkıniyom olmuyor olmuyor. ne yspcam ben bilmiyorum sen ne asamadasin ne kadarlik evlisin

X