Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar dilatörle çalisan varmiydi ben dilatorlerin dörduncusune geçtim çok zor soktum halbuki kendimi hiç sıkmadim ama çok zorlandim yaklasik iki parmak gibi sizlerde her çalusmada yag yada jel kullaniyormusunuz lütfen cevap yazin banada benide unutmayin

Arkadaşlar dilatörle çalisan varmiydi ben dilatorlerin dörduncusune geçtim çok zor soktum halbuki kendimi hiç sıkmadim ama çok zorlandim yaklasik iki parmak gibi sizlerde her çalusmada yag yada jel kullaniyormusunuz lütfen cevap yazin banada benide unutmayin

canım ılık bi duş aldıktan sonra kaslar gevşediği için daha rahat oluyo diyolar bende bebeyağı sürüyorum yoksa çok zorluyo canım yanıyo

canım kuru kuruya ilerlemesi zor olur zaten,sürmezsen tahriş olur, bence egzersizde kayganlaştırıcı jel kullanın. eş denemesinde yağ kullanın.

havlu kagıdı sıkı sarcn ve iyice sıkcan yumsak olmyo ama bu buyugu bugun denedm bı kuçugu rahat oluyo bu buyugude rahatca yaparsam es yapcm ama pek umudum yok

bak canım bu sıkıntının nedeni bilinç altındaki olumsuz düşüncelerimiz yüzünden ve bunlara yenilerini eklemek bizi ileriye götürmez, bundan sonra olumsuz bakmak yok, olacak, hani şöyle düşün herkesin yapısı farkıdır, herkes bir metni ezberler ama bazıları 1 kere okur bazıları 5 kere okur ezberler, kimisinin matematiği iyidir kimisinin tarihi, yani yapısal kendinize işkence etmeyin, o bir kerede aldı ben neden alamamıyorum değil, o aldıysa demek ki bende alabilirim diye düşünüp,olana kadar uğraşmak doğru olur.

kullan canım daha rahat yaparsın, dilatör, aparat çok farklı değiller almayanlar kendi hazırlıyor, acele etme birini çok rahat yaptıktan sonra diğerine geç, direk büyükle deneme.

X