Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki herşey eksik herşey hüzünlü geçiyor içten gele gele gülemiyor insan ama çok yakın artık mutlu olmamıza

Ksinlikle cok yakin canimm.insallah en kisa zamanda hepiniz eslerimizn kadinii olacagizzz gor bakkk bu lustedeku herks en kisa zamnda yapacak bunu.

Egzersizzzz..basks hiiic bisey degil.pdikolog felan tamam ama bi basarsan en kucuk basarida bile kendinin en iyi psikologu oluyorsun..

Haaa bide burayi takip etmek var tabiii..
Cok onemli cooikk.

Vallahi bugun yapmiycaktim usenmistim.burda sagolsun bi arkadas yazfi hmn kaktim yptim.ustelik 3-4 deneme ayna karsisinda sonrakileri bakmadan alabildim.
Ayyy gurur duydum benle bee

[MENTION]i[/MENTION]

Is oraya gelince tikaniyo iste mubarek celik kulot var esimle yapcagim zamn

aynen cnm diyorum ben eşle denemede kapalı orası kesin yoksa olurdu :) eğer bu siteyi bulmasam ne egzersiz bilecektim ne parmak kafamda kapalı olduğunu kabul etmiştim çünkü

bence de cnm çalışmalara hız vermek lazım şurda ne kaldı yılbaşına :) hedef belli toplu gelin töreni

Toplu gelin toreni haha buna guldummm yaa norbitnorbit canim insallah hepumizin vasari oykuleri yakin cunky baslamakla bitirmek arasi sadece bikac egzersiz.bu ise bi kere baslayan bits cizgisine cok yakindr. Haydi kizlarrrr

ne güzel cnm ben bi kaç gündür akşamları bakabildim yarın gündüz de bakarım kendim egzersiz yapamıyorum ya okumak anca gaza getiriyo eşimi bekliyorum :)

Toplu gelin toreni haha buna guldummm yaa norbitnorbit canim insallah hepumizin vasari oykuleri yakin cunky baslamakla bitirmek arasi sadece bikac egzersiz.bu ise bi kere baslayan bits cizgisine cok yakindr. Haydi kizlarrrr

senii yeneceğiizzz vajiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…