- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.401
böyle konuşurken iyi o an kasmak olmasaherşeyi bile bile o an hep tekrarı yaşamak ne kötü
sewindim cnm senin adına :)
Aynisini dusunuyorum.. ne kadar ilerlersem ilerleyimm es denemesi olmadimu kendime kusuyorum.
aynen öyle cnm iş kremde falan değil ya nefes al ver kendini kasma olacak onu kabul ettimde eee parmakta giriyor demek ki orası tıkalı değil hadii şimdi p.. de :)
Sagolasin canim..:) sen de de ilerlemeler varrr . Iyi mi gidiyoruz ne ?
Offf.okadar uzun yazmisim kii.goren de basari hikayem sanacakhayir henuz basari hikayem degil.ama p..boyutuna cokk yakin bi aparatla basarilu calisma hikayem
Kizlar ben calisirken hicbir kayganlastirici kullanmiyorum.alismasin oyle
sanki herşey eksik herşey hüzünlü geçiyor içten gele gele gülemiyor insanama çok yakın artık mutlu olmamıza
sen aslında çookk çookk iyi durumdasın sadece eşinle egzersiz yapabilsen hemen halledersin :))
[MENTION]i[/MENTION]
Is oraya gelince tikaniyo istemubarek celik kulot var esimle yapcagim zamn
norbitnorbit te gelmişşş :) hadi anlatınn
bence de cnm çalışmalara hız vermek lazım şurda ne kaldı yılbaşına :) hedef belli toplu gelin töreni
Ksinlikle cok yakin canimm.insallah en kisa zamanda hepiniz eslerimizn kadinii olacagizzz gor bakkk bu lustedeku herks en kisa zamnda yapacak bunu.
Egzersizzzz..basks hiiic bisey degil.pdikolog felan tamam ama bi basarsan en kucuk basarida bile kendinin en iyi psikologu oluyorsun..
Haaa bide burayi takip etmek var tabiii..
Cok onemli cooikk.
Vallahi bugun yapmiycaktim usenmistim.burda sagolsun bi arkadas yazfi hmn kaktim yptim.ustelik 3-4 deneme ayna karsisinda sonrakileri bakmadan alabildim.
Ayyy gurur duydum benle bee
Geldimcanim ama anlatacak hic biseyim yok :-( disardayiz ve bu gun hic egzersiz yapmadim:-(
Toplu gelin toreni haha buna guldummm yaanorbitnorbit canim insallah hepumizin vasari oykuleri yakin cunky baslamakla bitirmek arasi sadece bikac egzersiz.bu ise bi kere baslayan bits cizgisine cok yakindr. Haydi kizlarrrr
şekerler ben gider işlerimi halledip başlayayım :))
şekerler ben gider işlerimi halledip başlayayım :))
Geldimcanim ama anlatacak hic biseyim yok :-( disardayiz ve bu gun hic egzersiz yapmadim:-(
Basarilar canim bekliyoruz sqbirsizlikla