- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.301
Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak
Cokk sevindim senin adinaa..tebrikler tatlim.bu derdi ceken bunun sevincinjun de nasil buyuk oldugunu tajmin edebiliyor..henuz sevincini yasamadik ama insallah bizede yakin.
Birsey soracagim simdi es parmaginda kotu oldugunu soyluyorsunya dun aynen bnde oyle oldum..uc parmk sonuna kadar alip git gel yapabiliyorken es parmgina bitaneye bile vize cikmadi..cok irkildim kontrol bnde degiljen.
Sorum su.hic es parmagi yapmadan direk havlu aparatla p... gecince sorun olmuyor demi yani sen o aparattan sonra es parmagi yapmadin demi.
Eger oyleyse cokk sevinecegim cunku bn simdi aparatla baslayacagim ama ondada kontrol bendeya korkuyorum p..denemesinde ayni kasilirsam dye