-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.181
Sen zaten egzersizlere baslamissin yolu yaralamissin bende parmak egzersizi yopiyorumartik yaparken hic korkmuyorum hic heyecanlanmiyorum daha rahatim ve sadece dort gun egzersiz yatim canim anastol isine yaradimi bende denemeyi dusunuyorum tavsiye edermisin
Merhaba arkadaşlar ben vajiyi yeni yenen biri olarak bunun tek çözüm yolunun egzersiz olduğunu söyleyebilirim egzersizlerinizi hergün aksatmadan enaz 30 dk yapın bende çok faydası oldu sekiz seansta çözüldü. Ben vajinama bakamıyordum bile ben yaptıysam herkes yapar parmak egzersizlerinde oraya birşeylerin girebileceğini ve acı olmadığını gördükçe rahatlayacak ve vajiyi en kısa zamanda yeneceksiniz emin olun. Bide bugün yine terapim vardı ilişki esnasında kasılmalarımın devam ettiğini söyledim doktor bunun normal olduğunu ve yavaş yavaş kasılma ve yanmalar düzeldikten sonra zevk bile alamaya başlayacağımı söyledi inşallah herkes bu hastalığı tez zamanda çözer ve sağlıklı bir evlilik hayatımız olur. Arkadaşlar takıldığınız bir nokta varsa sorabilirsiniz bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olabilirim.
ne bitmez cileymiş nasıl bir hastalıkmış anlamadım evliliğim hem bana hem eşime cehennem oldu yeter artık yaa... bu arda şu fırsatcı doktorlarada çok kızıyorum nasıl bir tedaviymiş bu 3000-4000-5000 lira isteyecek.. eşim artık isyanlarda çok zorrrr diyor ben caresizim böyle olduğumu bilsem evlenmezdimm ne zaman olcak anlamadım gittiii
selamlarr arkadaşlar ben geldim akşam egzersiz yapamadım yorgundum. bugün bi doktora gitmek istiyorum belki egzersiz sürecini hızlandırır .:)
selam kızlarrrrr bende bu hastalığı yenmek istiyorum 1 buçuk yıl oldu evleneli ama yarısından fazla içeri alamadımbana da yardım edin nolurr eşim şu an yok yanımda şubatta gelecek şubata kadar atlatabilir miyim bu hastalığı tek parmak çalıştığımda yapabiliyorummmm 2 parmağı hiç denemedimmm ((
doktora gitmek iyi olabilir ama emin ol buradaki aynı şeyleri yaptıracak sana doktorun tek desteği faydası sana vereceği moral gaz ve cinsel bilgiden daha fazlası olmuyor bende gittim doktora egzersiz aynı egzersiz ama ben burada yendim forumda okuyarak arkadaşların yardımı ile oldu
ilk adım olarak nerden başladınız acaba seanslar kaç gün süreli ve nasıl çalışmalıydı paylaşır mısınız ?
O 4 ayın çilesinii 4 günlükk egzersizlee bitirenlerde biride bendim :)
Harikasin zaten senn :)) izindeyim canim.insallah bmm de olacakk.bugun basliyorum kaldigim yerden.bben de insallah yenip senin gbi bigun burdaki arkadaslara yardim etmk icin girerim buraya
internetim kotası doluyo canm benım cok sık yazamıyorum ama takıldıgın yerde özel msj atabılırsın :) bende burda birilerinin izinden gidip başardım sende öle olacaksın merakk etme :) Yılmadan yap egzersızlerınıı istersen en baştan başlaa ama unutmaa umutsuzluk yok en önemlisi moral zaten olmadı dıye pes etmek yok yazdıgında cvp yazamassam kusura bakmaa ama mutlakaa geldigiimde yazarım :) sen yapamadııgnda aç yazdıgım msj oku hiç bişey yok inan bak ben yenip çocuk çalışmalarına bile başladım :)
Evett vazgecmekk yok oda neymis ki.acauip guduluyo burasi beni.senin mesaji da aynen oyle acip acip okuyorm :))
İnsallah sen en son ne calismistin
slm kızlar bende bir zamanlar vajiliydim.aralığın 26sında yeneli bir yıl olacak inş.ve bebeğim oldu 2 gün sonra kırkı oluyo çok şükür...
bunları neden söylüyorum...
pes etmeyin kendinize güvenin kararlı olun yapamıyorum deyip kendinize acımayın
hedef koyun kendinize 2014 e girmeden bitecek die yarışın.
cecemm ii bilir :))
cecemmcim hadi bi öncülük yap bi liste oluşturun yarışın ve halledin artık şu işi
güzel haberlerinizi okumak istiyorum
özellikle CECEMMMM
ay canım benim yaa seni burda görmek ne güzel inşallah canım benim aynen bi yarışma başlatıcamda şok oldum ya 1 sene geçti ben başlatmıştı myine herkez yendi ben kalmıştımama bu sefer o yenenlere bende dahil oalcağım inşallah... bebeğinde büyümüş maşallah Allah sana ve eşine bağışlasın özledim valla arada girmeye çalışş öpüyorum...