Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet Arkadaşlar ben geldim şimdi geçen sene aralık ayında bir yarışma başlatmıştık ..Bu senede yapalım istiyorum yıl başı gecesine kadar BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM diyenleri listeliyelim ve o geceye kadar inşallah hepbirlikte bu sıkıntıdan kurtulalım diyorum fikriniz ne olur bilemicem ama bence güzel olur.. :)

çok iyi olur cecem arkadaşım. motivasyonumuz artar böylece...

Evet Arkadaşlar ben geldim şimdi geçen sene aralık ayında bir yarışma başlatmıştık ..Bu senede yapalım istiyorum yıl başı gecesine kadar BEN BU İŞİ BAŞARACAĞIM diyenleri listeliyelim ve o geceye kadar inşallah hepbirlikte bu sıkıntıdan kurtulalım diyorum fikriniz ne olur bilemicem ama bence güzel olur.. :)

Guzel olur super olur on numara olur tatlim.biz zaten burda norbitnorbit shmarik ve bn yilbasina hefef koymustuk egzersizi o gun bitirecegiz yapacagiz diye.oyleyse organize olalim :KK66:

Tamam ozaman arkadaşlar BAŞLIYORUZZ :)) sıralıyalım hemennnn.. yarışmaya katılanları.. :)
öncelik kendimi yazayımm bari :)))

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8-
Egeguezeli89

Katılmak isteyenler söylesin ekliyelim inşallah toplu şekilde başarırız Arkadaşlar...

Son düzenleme:
Ben ilk adım olarak ayna karşısında vajina inceleme yaptım iki üç gün falan incele dış dudaklara dokun iç dudakları açıp vajina giriş görmeya çalıştım bir hafta boyunca bunları yaptıktan sonra ertesi hafta işaret parmağı bir parmak bir boğum egzersizi ile başladık ödevler haftalık veriliyordu. her hafta başka ödeve geçildi 8 seans sonunda çok şükür ilişki gerçekleşti bu egzersizler süresince cinsel birleşme denemeleri yapmak kesinlikle yasaktı fakat eşinle yakınlık kurmak serbestti.

canım ben bir parmak alıyorum ki korkmuyorum da sadece ikiye geçince acıyor işte ona çalışacağız bugünlerde :) 1 i bitirince 2. parmakta nasıl ilerledin :) veya 1 den 2 yr geçen arkadaşlarım yardım eder mi ?

Son düzenleme:
Tamam ozaman arkadaşlar BAŞLIYORUZZ :)) sıralıyalım hemennnn.. yarışmaya katılanları.. :)

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8-
Egeguezeli89

Katılmak isteyenler söylesin ekliyelim inşallah toplu şekilde başarırız Arkadaşlar...

teşekkür ederim cecem :)norbitnorbit i ekler misin cnm görünce enerji gelir ona da :)

Son düzenleme:
canım ben bir parmak alıyorum ki korkmuyorum da sadece ikiye geçince acıyor işte ona çalışacağız bugünlerde :) 1 i bitirince 2. parmakta nasıl ilerledin :) veya 1 den 2 yr geçen arkadaşlarım yardım eder mi ?

Canim bn ikiden muma gectim simdi.ikiyi eger birinciyi alip arkasina onu gecirmeye calusiyosan o sekil zor oluyo birz.eger eldiven varsa eldivenin bi parmagina iki parmagini koy daha kolay oluyo gorcksin.sadce giriste biras sk disini oda sadce ilk yaptgnda kastigin icn oyle.bn ole yapiyorum iki parmagi.

Ve inanirmisin bi zaman sonra kucuk gelecek sana o iki. Bn onu hissettim icerinin cokk daha genis oldugunu zihnim kabul etti ve bugun muma gectim.yemek yapip basliycam ben de ihihihi :)))

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8-
Egeguezeli89

Guzel oldu bu.. :)) hadi yilbasinda yenenler topiginde olsun su liste

Canim bn ikiden muma gectim simdi.ikiyi eger birinciyi alip arkasina onu gecirmeye calusiyosan o sekil zor oluyo birz.eger eldiven varsa eldivenin bi parmagina iki parmagini koy daha kolay oluyo gorcksin.sadce giriste biras sk disini oda sadce ilk yaptgnda kastigin icn oyle.bn ole yapiyorum iki parmagi.

Ve inanirmisin bi zaman sonra kucuk gelecek sana o iki. Bn onu hissettim icerinin cokk daha genis oldugunu zihnim kabul etti ve bugun muma gectim.yemek yapip basliycam ben de ihihihi :)))

tmm cnm bu sefer dişimi sıkayım 1i yapınca hemen 2 ye geçelim :) sonra mum sonraaa :)) 2 den sonra eş deneyenleri okumuştum bide ben :):KK53:

Evet oyle aslindada bn onu atladim.bizimki kabul etmedi olur bakalim zamanla diye.bnde baktim onu beklersem menapoza girecegim :KK70: adama bak hazira konacak ohh..

hehe ben daha sabırsızım sanırım her fırsatta eş denemesi istiyorum çabuk geçecekmiş gibi :)

mumda almayı düşündüm de daha bi kaç gün sonra :) 2 yi senin gibi geçeyim :)

Allah iyi olacak hastanin doktoru ayagina getorirmis doktor degil belki ama ayni tecrubeyi yasamis atlatmis bizimle atlatan kac bin kisi var surda cok sukur..iyi olacagiz ki burayi bulduk diye dusunuyorum. Kk yi bilmezken ne caresiz ne yalnuzdim.dunya bnm sirtimda donuyor gibiydi.

Simdi hala yenmedim ama yenebilecegimi biliyorum..allah razi olsun burdakilerden.

Gunluk hayatta nerde bulacaktik bzmle ayni derdi paylasan bunca insani.kiminle dertlesip hedef koyup yapacaktik...

Cok yakin bi arkadasim vardi ayni tarihte evlendik.. soz arasinda bahsetti oda cekiniyo anlatmiyo bn de.ama anladim oda vaji.yapamiyolarmis.

Ons dort elle sarildm sadece bir kisi.ama sonra neoldu bilmiyorum.okadar anlatmisti yapamiyorum kasilip kaliyorum felan bilirsin insan bilmez mi kendi yasadigj seyin tarifini.okadar anlatti. Bir ay sonra gorustuk naptin ddim buyuk bir dertlesme istegie.hani burdakiler gibi yol gostersin istiyorum yendiyse de.

Cevap su: yooo... ben oyle bisey yasamadim ki...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-
norbitnorbit

Arkadaşlar öncelikle başaracağımıza inanalım ve bu inancımızı hiç kaybetmiyelim ya oakdar kişi yeniyor ve ya anlamadık bile nasıl oldugunu diyorlar bumuymuş diyorlar yani herkezin yendikten sonra dediği şeyler bunlar oluyor demekki biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor CESARET gerekiyor aslında Allah ın izniyle yıl başı gecesine kadar her hangi birgün olabilir bu listedeki herkez yenmiş olacak ben inanıyorum yeterki sizde inanın :KK16:

X