- 12 Nisan 2010
- 269
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.561
Arkadaşlar ben birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ama şuan burada online olan ve yazan arkadaşlar üzerlerine alınmasın. Ortaya söylüyorum çünkü...
Arkadaşlar ben bu siteye ilk girdiğimde herkes sadece vajinismus hakkında konuşurdu...
Egzersizleri nasıl yaparım, bu illeti nasıl yenerim gibi fikir alışverişlerinde bulunurduk ki ben zaten bu sayede yendim bu kabusu...
Şimdi sayfaya giriyorum ve bakıyorum ama ne bir yardım isteyen var ne de vajinismus hakkında konuşan...
Aramızda hiç vajinismuslu arkadaş kalmadı mı acaba diye merak ediyorum...
Önceden girdiğimde mutlaka döner geçmiş sayfaları okur incelerdim, ama şuan o hevesim yok. Nasıl olsa yine sayfalar vajinismusla alakasız muhabbetlerle doludur diye düşünüyorum...
Elbette herkesin vajinismus haricinde de sorunları oluyor ve bazen bunları dayanamayıp bu sayfaya da yazıyoruz. Buna bir itirazım yok. Ama sayfalarca vajinismus dışı muhabbetler beni sıkmaya başladı. Bazen sayfaya girme hevesim bile olmuyor...
Arkadaşlar. Biz olayı muhabbete dökersek gerçekten yardıma ihtiyacı olan biri gelip yazmaz ki. Yazsa da arada kaynar gider ki ben bu duruma da rastladım ve üzüldüm geçmişi okurken...
Bizler vajinismusu yenen insanlar olarak bu konuyu muhabbet amaçlı kullanmak için değil bu dertten muzdarip bizim gibi kişilere yardım etmek için halen giriyoruz siteye...
Lütfen konuyu amacından saptırmayalım diyorum. Tartışmak amaçlı yazmıyorum bu mesajı, kimse yanlış anlamasın. Sadece konunun amacından sapmasından çok rahatsız olmuş durumdayım...
Anlayışınız için teşekkür ediyorum... a.s.
yenmiş biri olarak inceliğin için bizi anladığın için teşekkür ederim derin...
sırf da bu sebepten ben artık özelden yardım alıyorum arkadaşlardan...
muhakkak ilişkiye geçenler de çektiği zorlukları yazacaklar bunlar normal bize de fikir oluyor bunlar yazılsın...ancak bir uyarıda bulundum sflar dolusu(ki TEK BİR KERE cevap verdim ben)bi taraflara çekme sataşma..
yeni gelen biri de arkamdan yazmş yok benm derdm çokmuş da ben heyecanlıymışım(!)da...sana ne mübarek sen ne biliyosun..bi düzgün oku önce de mi........!
farkındaysanız cvp bile vermyrm canı sıkılana burada..bu da bu tür yazılara SON cevabımdır..
yazılan tüm yazılar msjlar açıktır nettir geri dönülüp okunabilir..bana özelden 'takma sen işine bak biz de çok sinir olduk uyarının nerelere çekilmiş olmasına haklısın moralini bozma 'gibi msj lar geldi...allah razı olsun....
tam cesaret geliyor moralimizi düzeltiyoruz açıyoruz forumu soru sormak için bi de bakıyorum arkadan bir sürü laf alakası olmayan da yazmış...artık yine sataşma olur diye özelden devam etmek zorunda kalıyorum....
foruma çok ümit bağlamıştım sonra açıp açıp da bunları görünce acaba dr amı gitsem diye düşündm soru sorma rahatlığını hissetmeyince...ama yılmıcam özelden de olsa sağolsun çok iyi niyetli arkadaşlar var..yarımlarına güveniyorum.....allah bin kere razı olsun onlardan.......