- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.141
Tamam tatlim yazacagim birbir.ben de takipteyimm
Cok sanslisin ki buraya bir aylikken katildin ?? Bunu egzersizlerle yenmeye karar verdiginde ilk adimi atmis olacaksin canim.sonra aynanin karsisina oturduginda beynin zaten bunu halledebikecegini gosterecek
Sana dusen takipte kalmak burayi birakmamak bi hedef koyup ilerlemek.bugunbasla mesela..
Kizlar bende buralardayim adim adim sonuca yaklasiyoruz insallah
evet aynen kendimi sıkmamam lazım.. başıma ne geldiyse o yüzden geldi zaten. beynimde sürekli canın acıycak kolla kendini komutu nasıl söküp atıcam bilemiyorum. parmak egzersizini yapamamtki ben çok tiksiniyorum.. bişey sorucam zarın yırtılmış olması işimizi kolaylaştırır mı gerçekten... tabi kayganlaştrıcı da kullancam bu defa... geçen sefer kuru kuru zorlamaktan yırtılmış. korkudan vajina kendini hazırlayamıyormuş ilişkiye. off allahım ne zormuş.. haftaya kadar aklıma mukayet ol allahım :18:
beynindeki o komutu şöyle atacaksın ; çevreni düşün, şunları düşün kendi kendine tekrarla :) ; "nenem yapmış bunu ya " , " yaratıldığımızdan beri çoğaldığımıza göre ve kimse sızlanmadığına göre demekki çok feci normal bişey bu ya", " tövbe yarabbim benden kaç yaş küçükler sevgilisiyle yapıyo oha ya" , " bunu yapmak için can atanlar var demekki zevkli bişey , zevkli şey acı vermezki ben abartıyorum ya" , " aaa şu sümsük kız bile yapmış be ya " , " allah kuluna eziyet verecek sistem yaratmaz,demek acayip acısız sıkmazsam çok kolay bişey bu yaaa "..... vesaire :) kendini inandır ..
zarın tabıkı artısı olur şöyle ki artık kafandan zar derdi gitti, emin ol daha kolay olacak, ama bu demek değilki zardan dolayı acıyordu, operasyon ile zar alınsa bile vaji devam ediyor cunku bu tamamen kaslarınızı sıkmanız ile alakalı birşey. kısaca yolu kapatıyorsunuz hemde sımsıkı e normal olarakda ilerleme olmuyor,,
kayganlaştırıcı + ıkınma+ nefes al ver + serbest bırak ... stres yapma hallolur inşallah, gözünde de abartma olayı, sıradan bişeymiş diyeceksin sonra... sorun olursa yazabılrsın
şimdi çalışalım hadiii :)))[/QUOTEmisafirlerim var sana yazi yazmistim canim okudunmu alinti
egzersizler şuan bana çoook uzak ne kendim dokunuyorum ne eşime dokundurtuyorum.. yorumları okuyorumda herkes parmak egzersizi yapıyor ne güzel.. şuan ona hiçç hazır deilim ben doktora gittiğmde de dokundurtmadım dktr muayeneyi bıraktı bende hüngür hüngür ağlayarak çıktım odadan..
Canim merhaba neden bukadar cok korkuorsun Doktor acitmior bebek istiorsan ki istion o daha kötu ya aci ya ama tatli son buda Öle ama Öle aci degil
Kizlar bende buralardayim adim adim sonuca yaklasiyoruz insallah
Evet tatlim insallahh.ben de yarin bu saatlerde mutlaka girip ilerlemeleri yazacagim.yarin mumla ilk denemeee.
egzersizler şuan bana çoook uzak ne kendim dokunuyorum ne eşime dokundurtuyorum.. yorumları okuyorumda herkes parmak egzersizi yapıyor ne güzel.. şuan ona hiçç hazır deilim ben doktora gittiğmde de dokundurtmadım dktr muayeneyi bıraktı bende hüngür hüngür ağlayarak çıktım odadan..
Evet tatlim insallahh.ben de yarin bu saatlerde mutlaka girip ilerlemeleri yazacagim.yarin mumla ilk denemeee.
bilmiyorum böyle olacağıda hiç aklıma gelmezdi zaten.. ama aklıma gelmeyen başıma geldi. ben daha ilk kademeyi geçemedimki. şunu atlatsam bebekte sezeryan fln olur diye teselli ediyorum kendimi. önceden küçücük evlenipte hamile kalan kızlara ne kızardım şimdi hepsi gözümde yüceldiler.. bana göre dünyanın en zor işi gbi geliyor artık bu
Bak hiic yalnizim diye dusunme oyle veya boyle burda hepimiz ayni senin gectigin yerde bi durduk.en onemli asama baslamaya karar vermek.sonrasi inan cok kolay.
Egzersiz uzak demissin emin ol hepimiz aynisini dusunduk yani kimse aa bunlar parmakliyomus hadi bnde yapiim bakiim die yapmadi :) dokunamiyorduk bile birak dokunmayi bn orya bitek agda yaparken bakardim o delikle egzersiz karari alinca tanistimm
Acik yaxiyorum kusra bakma ama burda ustu kapalu pk anlasilmiyo.yani canim kutfen kararini ver bak inan beynin sana oyun oynuyo ve bu sekilde uzak durarak sadece yillarini kaybedersin..
Sonra elinde sonunda olmayacak mi bu ? Birak o zaman en guzel zamanlarinizda yen..
Bn bir aylikken dur olur bakalim daha cok yeniyim demeseydim simdiye coktan bitmisti.
Lutfen kendine bunu yapma.esine de yapna.basla sen de bizimle beraber.. yilbasina karar aldik bitecek bu is :))
Olurmu deme sende bitiyo.4 gunde yenen var.inanmak herseyden daha iyi ilac.
Hepimiz boyle dunuyoduk ben bir ay buradaki yazilanlari okuyordum ve parmak egzersizi yapanlara heveslenip be hayatta yapamam diyordum simdi rahatlikla isaret parmak alabiliyorum basar mak istiyorsan sakin bu siteden ayrilma canim burdaki herkez cok iyi ve cok yardim ci cekinme her aklina geleni yaz neyden korkuyarsan nerede takiliyorsan bende egzersizlere baslayali bir kac gun oldu ve hic canim yanmiyor inan
çok sağolun çok iyiisniz gerçekten.. bakalım belki zamanla aşarım bende... daha 3 kez denedik ama 3ünde de başarısızlık. tek artım zarı delmek oldu hatta vajinam bile yırtıldı çok canım acıdı ve cesaretim kırıldı.. bazen yolun başındayım olur düzelirim diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum.benim eşimde pek anlayışlı değil.. hatta ailemde.. annem bile o olmazsa olmaz evlilik yürümez deyip duruyor off.. eşim kendince anlayışlı..... olmazsa olmasın sen ömrümün sonuna dek karımsın diyor ama hepte olsun diye zorlayıp duruyor.. o da zorlamasa zaten bana kalsa kardeş kardeş yatıcam bi ömür
şimdi çalışalım hadiii :)))[/QUOTEmisafirlerim var sana yazi yazmistim canim okudunmu alinti
göremedim cnm nereye acaba ?
çok sağolun çok iyiisniz gerçekten.. bakalım belki zamanla aşarım bende... daha 3 kez denedik ama 3ünde de başarısızlık. tek artım zarı delmek oldu hatta vajinam bile yırtıldı çok canım acıdı ve cesaretim kırıldı.. bazen yolun başındayım olur düzelirim diyorum bazende umutsuzluğa kapılıyorum.benim eşimde pek anlayışlı değil.. hatta ailemde.. annem bile o olmazsa olmaz evlilik yürümez deyip duruyor off.. eşim kendince anlayışlı..... olmazsa olmasın sen ömrümün sonuna dek karımsın diyor ama hepte olsun diye zorlayıp duruyor.. o da zorlamasa zaten bana kalsa kardeş kardeş yatıcam bi ömür
Ben esimi odaya bile almiyorum ama sizin beraber yapmaniz guzel ben pomad kullanmayi dusunuyorum bu gun biraz yenme oykulerini okudum otda bisey dikkatinimi cekti arkadasimin bi tanesi egzersiz yaparken oturur vaziyette poposunu havaya kaldirdiginda deligin dahada genisledigini yazmis belki isine yarar ;-)
Yazi buydu canim
Yazi buydu canim