Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 aylık evliyim evliliğim cehenneme dönüştü banada akıl verin ne olur ne kullansam işe yarar. kasılmaktan komple vücuduma ağrılar giriyo kas gevşetici işe yarar mı?? emlayı da ağdaya alışmak için kullanmıştım onda işe yaramıştı ama bunda da yararmıki

Canim üzülme
Hepimiz böyle başladık. Basari hikayelerini oku. Ilk önce kegel egzersizi yap. Sonra ayna karşısında organını tani sonra diğer basamakları yine anlatiriz. Ilk yapman gereken şey silkelenip kendine gel ve karar ver

Oncelikle hic kafana takma canim dogru yerdesin buradaki herkezin ortak sorunu bu ve cagresi var bu sitedgi yszilari oku ve takip et takildigin yerde yardim eden arkadaslar var

yazılanların çoğuna göz attım.. benim durumum sizle aynı ama biraz daha farklı gbi.. biz ilk gece kızlık zarını yırttık ama benim canım çoooook acıdı ve çok fazla kanamam oldu.. eşimde zar yırtıldı işte artık acımaz dedi tekrar zorladı ve bir okadar daha kanamam arttı bıraktık.. ertesi gün tekrar denedik daha ucu girerken canımın acısından bıraktırdımm.. tekrar bayaa bir kanaamam oldu doktora gittim vajinamda yırtılmış.. rahime ultrasonla baktrmadığımdan rahimde yırtık varmıı bilmiyoruz ve bu sebeptende doktor vajinusmus olduğumu söyledi tabi.. şimdi o ilk gece anı hiç aklımdan çıkmıyor korkudan aklım başımdan gidiyor yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.. eşim şuan iş icabı dışarda.. haftaya gelicek ve o iş biticek diyor ve ben sadece düşünürken bile bütün vücudum kasılıyor. duyanlar sen zoru atlatmışsın zar yırtılmış artık acımaz diyorlar ama aynı şeyleri yaşamaktan çooooook korkuyorum ve zaten yırtığın sebebbi de bu kasılmamdan oldu sanırım.. ben napıcam şimdi kayganlaştırıcı alıcam kas gevşetici alsam diyorum başka ne yapmalıyız akıl verin bana ne olur :18:

Esin gelene kadar parmak egzersizi yap bence o zaman o kadar kasilman olmax insallah qnladigim kadariyla esin pek anlayisli degil eonnunla bu siteye beraber goz atin seni anlamasina yardimci olabilir

ben hala eşimin bir parmağını alıyorum ikinci acıttığı için denememeye karar verdik öyle devam tekle başlayıp ikiye çıkarabiliriz inşallah ben yalnız yapamıyorum ki

Ben esimi odaya bile almiyorum ama sizin beraber yapmaniz guzel ben pomad kullanmayi dusunuyorum bu gun biraz yenme oykulerini okudum otda bisey dikkatinimi cekti arkadasimin bi tanesi egzersiz yaparken oturur vaziyette poposunu havaya kaldirdiginda deligin dahada genisledigini yazmis belki isine yarar ;-)

öncelikle doktora gitmişsin ve ciddi birşey söylememiş zaten, buna dayanarak yorum yapıyorum ki; kanamana takılma, ilk yaptıgında cok normal az ya da cok yapıya göre değişiyor, 2. denemede hatta 3. de bıle devam edebılır. benim öyle oldu ama tam zarda acılma sağlanmadıgı için ... sanırım sen oldukça sıkmışsın kendini, eşinde çok dikkate almadan zorlamış ..

şimdi yaşananları unutuyoruz , zarla işin kalmamış sevinebilirsin :) acıkcası acıdan zıyade baskı hissi veriyor birazcık , en azından artık bişey yok :) en önemlisi eşinle konuşuyorsun burda yaşananları örnek verıyorsun, inan erkekler bilmiyor sdc kendi eşi abartıp yaşıo sanıyorlar, cogunlukta bole oldugunu güzelce sabırla hemen aşılacak bişey oldugunu konuş. ve rica et zorlamasın , ben biliorum cnkü, ben bir denememizde eşime sen ben naparsam yapayım beni dinleme sakın devam et demiştim , öyle olmuomuş malesef canım yanmıştı zorladığı için, oyuzden ıkınzde hazır olunca devam etsin... sonra pskolojık olarak belki faydası olur 1 saat önceden kas gevşetıcı iç, ilişki öncesi sıcak suya oturmanın cok rahatlattıgını söleyen doktorlar var,onuda dene, , kesinlkle kayganlaştırıcı kullan sürekli kullanmak sakıncalı ama ilklerde sorun olmaz dıye düşünüyorum.. zeytinyağı kullanıp yenen çok arkadaş var, sen bilirsin ... haftaya eşin gelene kadar gzersizlerden yapabldıın kadarnı yap, ayna ile incele, kegel yap, parmak yap, ...

unutma kendını sıktıgın sürece terslıkler yaşamaya devam edersin.. inan bak inan bı bıraksan hissetmeyeceksin bıle, orası gayet doğal bir yapı, eşinde makıne değilki insan .. kendini sıkma tüm mucize bu.. güzel haberlerini bekliyoruz..

Yarin abdestleniyorumm ve cok sukur kaldigim yerden devamm..hey vagina ssna diyorum bu kadar dinlendigin yeter :)) yarin egzersize devamm. *tabii yine o anlayissiz misafirim(!) Gelmezse (

evet aynen kendimi sıkmamam lazım.. başıma ne geldiyse o yüzden geldi zaten. beynimde sürekli canın acıycak kolla kendini komutu nasıl söküp atıcam bilemiyorum. parmak egzersizini yapamamtki ben çok tiksiniyorum.. bişey sorucam zarın yırtılmış olması işimizi kolaylaştırır mı gerçekten... tabi kayganlaştrıcı da kullancam bu defa... geçen sefer kuru kuru zorlamaktan yırtılmış. korkudan vajina kendini hazırlayamıyormuş ilişkiye. off allahım ne zormuş.. haftaya kadar aklıma mukayet ol allahım :18:

Cok sanslisin ki buraya bir aylikken katildin ?? Bunu egzersizlerle yenmeye karar verdiginde ilk adimi atmis olacaksin canim.sonra aynanin karsisina oturduginda beynin zaten bunu halledebikecegini gosterecek

Sana dusen takipte kalmak burayi birakmamak bi hedef koyup ilerlemek.bugunbasla mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…