Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denedim ama egzersiz hiç yapamıyorum eşimle daha rahaım önceden çok kasılıyodum ama artık kasılmıyorum yinede girmiyo yapamıyoruz neden olabilir aklımı oynatmak üzereyim 1.5 senedir

eş denemelerinde daha rahatsan o şekilde de devam edebilirsin adım adım ilerleyerek, yönünde sorun yaşıyor olabilirsiniz, yönü popoya doğru eğimli bir şekilde olacak, bir de nasıl denediğinizde önemli, özelden msj atıyorum bakarsın özele

şu an cevap atamıyorum özelden en az 50 olması lazımmış denicem dediklerinizi inşallah faydalı olur

sen dene bi bakalım, sorun olursa foruma yazarsın bende takip etmeye çalışırım, zaten ben olmasam da diğer arkadaşlar sorularına mutlaka cevap verecektir. kendini yalnız hissetme, burda hepimiz aynı sorunu yaşadık ve çözdük, sende bunu yapabilirsin, iyi geceler

Egzersızlere baslıycam bır sekılde parmakla yapıcam zaten burdakı yazıları okudukca daha cok ınancım artyor yapabılcegıme herkze basarılar dılerm allah yardımcımız olsun hepımızın en kısa zamanda atlatalım ıns. Yasayanların dısında vagınusmusun ne oldgunu bılen yok v kımsyle bır sy paylasamıyorsunuz bn bu sıteyı bulduugum ıcın cok mutluyum sızler bı yardımcı olacak ve aynı derdı paylasabılcegım arkadaslarm oldgu ıcın

arkadaş olarak eklledim kabul edersniz sevinirim. şu an hastayım ve bittiği zaman hemen denicem yarın bitiyo yarın denemelere hazırlanıcam önce banyo yapıp biraz yumuşarım sonrası bakalım Allah kerim ne olur dua edin bana

Insallah gitsin agri batma kuran okuyorum insallah ve dua agri gecsin diye cok kötu agliorum okadar yani offf korku gitmedi daha
Ağlama arkadaşım güclü duralım ve dua edelım herseyın zamanıvar bırbırımıze destek olalım yenıcez yakında ve hamılelık haberı verıcez hayırlısıyla.. Duaların ıcın Allah razı olsun.
canım bu batma hissi zamanla mı geçecekmiş yoksa biz kastığımız için mi oluyo bende mesela bugün çok rahat hissediyordum kendimi sanki kasmadım gibi ama yine bu batma hissi ve ağrı oldu
kızlar aynı sorunu yaşıyoruz. Olabildiğince rahat duralım gevseyıp ve ön sev. Uzun tutalım sanki o gün denemıcekmıs gıbı. Kontrol tamamen sızde olsun eşlerınz destek olsun sadece. İnş. Yapıcaz

saat 07:56
bu saatte bile siteye girip bakan ziyaretçiler var.uyanır uyanmaz neredeyse akıllarında bu sorunla çare aramaya kalkışanalr.
umutsuz asla değilsiniz.hepimiz geçtik aynı yolalrdan.en "ben asla yenemem"diyenelr bile yendi.orda duvar yok.kastığımız için sıktığımız kaslar var sadece.geçmiş gönderileri okuyun ve egzersizlere başlayın.siz d eyeneceksiniz.

ara ara tekrarlayım yei üyeler geneld ehep son msjlara bakarlar ilk önce,araya sohbet msjları girince bir dolu sayfa oluyor ve hangi birine bakıcam diyorlar bu nedenle yararı olsun.

vajinismusu yenen biri olarak tavsiyelerim olacak, bu yolla pek çok kişi yendi.Okumadım önceki yorumlarda değinilmiştir belki ama ayrdımcı olmak için bildiklerimi paylaşmak istedim.
iki yöntem var. 1.si parmak yöntemi.
Bol bol kegel egzersizi yapın oturduğunuz yerde,tuvaletinizi yapıyormuş da tutmuş gibi yani.
ameliyat eldivenini takın elinize,yıkayın sonra bebeyağı sürün ve serçe parmağınızdan başlayın vainanızın içine ilerletmeye,hiiç korkmayın inanın korkacak bir şey yok.Allah bunu neden yarattı kötü ve korkulacak bir şeyse?Hiç korkmayın,ne şarış şarıl kan geliyo ne de doğum ağrısı gibi bir acı.Hissedeceğiniz şey dayanılmayacak bir sızı değil,sıskın dişinizi tamam.Neyse o en son aşama, gelelim parmağa.
Serçe parmağı sokup çıkarın birkaç kez,sonra denemek isterseniz bir sonraki parmağa geçin ama yok ben bugün serçe parmağı çalışıcam derseniz ona devam.
Ertesi gün işaret parmağına geçin,bol bol çalışın,inanın orada duvar muvar yok,duvar gibi hissetiğimiz kastığımız kaslarımız.onlar gevşeyince asansör kapısı gibi açılıveriyolar.
Daha sonra işaret ve orta parmağı birlikte çalışın(küs işareti gibi ikisini üstüste koyup deneyebilirsiniz ilkin,sonra içeride açarsınız hatta aç kapa yapın,sonrakielrde yanyana koyup deneyin) artık diğer gün mü olur yoksa 2 gün daha çalışayım sonra geçerim mi dersiniz o sizin hazır hissetmenize bağlı.Parmak egzersizlerini banyoda yapmak daha kolay ilk denemelerde,sıcak suyun gevşetici etkisi malum.
Eşinizle olacağınız gün de kas gevşetici yutun ve hemen ılık bir banyoya girin,kaslarınız iyice gevşesin.Sonra eşinizle uzanın,parmak egzersizi yapın yeniden,yağlayın(zeytinyağı-bebeyağı ya da.) iyice içerisini,kasları çalıştırın.eşinizin p...ini vajinanıza değdirin,hiç korkmayın,tutun ve devam edin.sonra iyice açın bacakalrınızı ve derin derin nefes alın,belinizin altına ince bir yastık da iyi olur.eşiniz de yağ sürsün ve ona iyice ittirmesi için iizn verin,gir çık gir çık yapsınbaşlangıçta sonr atamamen olması için müsade edin.Biraz hissiyatın olabileceği bir kısım var,koridor düşünün ve ucunda geniş bir salon,o kısa koridoru geçene kadar sıkın dşinizi skaın itmeyin eşinizi.iterseniz başarısız deneme olup başa dönmüş olacaksınız,yendien başa sarmaya gerek yok.bazısı eşinin üzerinde olduğu pozisyonda p..isi tutarak kendi ilerlertwerek başarılı oluyor.
gelelim 2.yola.bu başarılı olmakta bir tık daha etkili daha kısa sürede oluyor çünkü.goggoledan girin ve vajinismus dilatörlerini aratıun,bir dolu çıkacaktır artık bütçnize uygun olanını seçersiniz.bu şekilde yeenn çok kişi var ki o 5bin isteyen doktorlar da aparat ya ni dilatör veriyor ödevlerde.
en incesini yağlayın ve aynı şekilde küçükten büyüğe çalışın hergün.en sonuncusunda yine kendiniz en büyüğünü deneyip yağlayarak sonra eşiniz d ekendisininkini yağlayıp,çözüme ulaşın.
çözümsüz bir durum asla değil.kendiniz çözemiyorsanız da drlar bunun için var,ordan burdan kısıp yine de verin gidin tedavi olun atlatın bu durumu ama önce bi kendiniz bu şekilde deneyin.olmuyorsa gidin çünkü drlar da ya parmak ya da dilatör kullandırıyor.

bir başka mesajımdan copy-paste:
dilatörü daha tavsiye ediyorum daha hızlı oluyor çözüm çünkü.ödev gibi gözünün önünde duruyolar boy boy ve hepsini deneyip en sonuncuya ulaşmak istiyorsun parmakta sallaıyorsun temöbellik edebiliyosun.yenenyok mu ama,oo çok var parmakla yenen ama azimli,hırslı ve yenmeye akrarlı olanlar başardı parmakla,düzenli çalışanlar.
set alman çok iyi olmuş,en incesinden başla banyoda özellikle,yağla iyice.sıcak suyun etkisiyle kaslar gevşiyo.bence sen ekndind enesen daha iyi olmazmı eşinden ziyade,hakimiyetin sende olması duygusu psikolojik olarak daha olumlu etkileyecektir çünkü ama sne bilirsin bid ene.sonra kendin yap bol bol ehrgün dene.koy banyoya mesela tuvalete girdiğinde 1dk da olsa hyap hemen çabuk çabuk mesela,banyoda yap muhakkak,otururken yap tv karşısında,uzanırken .hırs yap kendine,bu boy yarın bitip yenisine geçicem de bve her yeni boydan önce bir küçüğünüd ene egzersiz yap hemen ardından yeni boya geç. ben murat olusoya gittim 5bin verip ama o zaman bilmiyodum hiç böyle yöntemelr olduğunu.onlarda dilatör veriyorlar yani,önce bi kendin dene,başaramazsan dra git derim.hera daha uygunmuş fiyat oalrak giden memnun olan 3 arkadaşım var,göbnül istiedi ki kendi başlarına çözebilsinler ama çözemediler,çözen çok kişi var ama kendi kendine.send e çözersin inşallah azmet.onlar biraz tembellik yaptılar ödev egzersiz çok uğraşmadılar düzenli olarak.

Başka bir iletim:
kesinlikle erteleme.kendind ene,parmak egzersizi yap yapamazsan dilatör set edin ve onunla dene.benim profilime gir yorum yaptığım msjları oku şimdi hepsini toparlayamıyorum 5-6 taneler onları oku takip et diğer arkadaşalrınkilerid e okuyup.yardımı olacaktır.aşamaları yazmıştım.dra gideceksen de ben kendi ve çevremdekileri referans verebilceğimden bildiğimden şunu söyleyebilirim ki ben murat ulusoya gitmiştim 5bin verip 3 arkadaşım da heraya gitti 3500 verip.hepimiz çözdük.ama dilatör setlerden daha önc ehaberim olmuş olsaydı kesinlikle alır kendimd enerdim önce.bu şekild eparası yanına kalan çok kişi var ama kendi başına yenemiyorsa illa ki parayı veripd ra gidecek.gidilmeli.ertelenmemeli.

Eşinizle denerken bazılarının biraz daha fazla hissettiği o hisse gelince.eşimi itiyorum izinv ermiyorum oraya gelince dediğiniz yer.orayı bir koridor düşünün ve ucunda kocaman geniş bir salon var.dayanın sabredin ve içinizden sayın,o hissin geçeceğini yete rki bilin.sabrederseniz vajinismusun biteceğini,sabretmezseniz başa sarıp yeniden yeniden denemenin yorgunluğu ve bıkkınlığıyla uğraşacağınızı eşinizide çok üzeceğinizi bilin dayanın.çöyle dyaanılmaz bir ağrı değil,kiminde d eolmuyo bile.

burada yararlı bilgiler ve p..n vajinaya hangi açıda girdiği,vajinanın yapısı analtılmış. yanlış açıda pozisyonda tutlması da zorlaştırıyor ilişkiyi
http://www.saglikpark.com/haber/cinsel_iliski_ne_zaman_agriya_neden_olur_.htm

Son düzenleme:
Aynen öyle bende öyle düşünüyor um bazen. Doktorun öyle demesi beni rahatsız etti. Kızlar gebelikte deniyorum dua ediiinnn. Şu ağrı batma gitsin artık Rabbim sen büyük sun

canım sana ve burdaki arkadaşlara tavsiyem bu dertten kurtulmadan hamilelik düşünmeyin, nasıl bir özlem biliyorum, bir taraftan milletin çenesi çocuğunuz mu olmuyor demeleri falan, ama gebelik, doğum bunlar bizi daha da zora sokacak durumlar, hamile insanın kafası rahat olmalı bir de bunu düşünmemeli, yenmeden çocuk doğurursan sonrasında seni yine bekliyor olacak vajinismus, olumsuz yönleri yazmayı sevmiyorum ama bazen kendimi tutamıyorum, hayırlı zamanda gelsin bebişleriniz.

arkadaşlar batma hissi demişsiniz çoğunuz yapısını inceleyin vajinanın büyük ihtimal yönden oluyor sıktığınız için girişe çarpıyor galiba yoksa vajina tünel gibi, penisin yarısı olan arkadaşlar o sırada eşiniz az az gitgel yapabilirse sorun kalmıyor.

Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum

yorumun ıcın t.ederım canım.. Vajınısmustan yakında kurtulacagımı hıssederek bebeğim olsun ıstıyorum. Bu büyük bır sorumluluk. Çevremın herhangı etkısı yok elhamdülillah. Kararlarım benım kararımdır kımsede müdahele edemez. Rabbim kımseyine ıradesız bırakmasın. Kızlar bu batma hıssı ya kasmadan dolayıı yadsa zar dıye dusunuyrm bu düşünce stres yapıyor ıste. Ayrıca ben panik durumu var panik atak gıbı buda baska bıdurum benım ıcın. Uyku düzenım bozuk bu günlerde bırde onun yorgunlugu.. Havalarda soğuk kızlar dikkat etmemız gerekıyor

canım sakın boşanmayı düşünme. Umutların tükendiği nokta imtihanın bıttıgı noktadır unutma. Sız başta cınsellık ıcınmı evlendınız? Tabıkı hayır. Eşin sana destek olmuyormu. Cınsellık cok önemlı ama sevgi daha önemlı. Gecıcek bıtıcek inş. Sen gayretını göster. Ama tek başına zaten bu olmaz eşin destek olmadıktan sonra ınsanın ıstegı falan gelmez. Lütfen canm üzme kendını güclü dur aşılmıyacak bır soru degıl Rabbimin izniyle. Gerekırse bırkac gün ara vver. Deneme yapma. Mum aparat yap yavasca büyüt. Üst üst üstte deneme yaparsan yıpranırsın

sanırım haklısın eşimle ilişki öncesi parmak eğzersizi yaptık iki parmak tamamen girdi makas yaptı rahattım ama penis e gelince olmuyor kendimi bir türlü salamıyorum kasıyorum korku geliyor canım çok yanacak gibi geliyor aslında şuan düşündüğümde biliyorum böyle birşey olmaz acımaz herkes zevk alıyor penis girişinden ben neden acı duyayım ki diye ama penis başı girdikten sonra kendimi hemen kasıyorum bırakamıyorum

canım aynı durumdayız ama bak ıkı parmak eşin denemız buda önemlı bırsey. Umudumunu kaybetme az kaldı ınanki.. Ve aparat cok yararlı oluyor bunu unutma. Eş denemesınden önce kendın veya eşin parmakla makas yapsın genısletır gıbı ıcınde duvarlarına değdır. Ve asla acele etme ,pozısyonuda hangıısnde rahat olursan degıstıredeblırsın. Eşinın tek yapması gereken tamamen kontrolü sana vermek, destek olması ve sadece sevgi göstermesı. Sakın boşanmayı düşünm sevgi diye bırsey var Rabbim bu derdı verdıyse dermanınıda verır canım

Arkadaşlar Dua yı dilinizden kalbinizden eksik etmeyin mutlaka besmele çekip Ayetel Kürsiyi okuyun dün gece mutlu sona bir adım daha yaklaştım ben inş. bitecek bu sıkıntılarımız herşey yoluna girecek dün gece bir kez daha anladımki Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez dağına göre kar verir.

Bir çoğumuz çok sıkıntılar çektik çok gözyaşları döktük boşanma noktasına geldik belkide defalarca isyan ettik az önce bi arkadaşımın yazısında okudum "umudun bitti yer sınavın bittiği yerdir" die çok hoşuma gitti ve hakkatten çok doğru pes etmek yok moralsiz olmak yok bitecek herşey çok güzel olucak ben ne aparat nede parmak egzersizleri yapabilen biriyim ve o kadar korkağımki kendi elimle bile dokunamıyorum ama ikinci kezdir yarıdan fazlasını alabiliyorum ve daha iyisinide yapıcam Allahın izniyle

lütfen kimse pes etmesin birbimize destek olalım moral verelim bol bol dua edelim ha bide tabi bol bol ıkınıp derin derin nefes alıp verelim Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

süre geçtikçe insan yıpranıyor ben de senin gibi boşanayım da bari ikimiz de rahatlayalım diyordum sonra kendime süre tanımıştım birkaç ay kala yendim seni anlıyorum ama pes etmek yerine çaba harcamalısın sonrasında hayat daha güzel gözükecek sana, tamamen kendini kasmakla alakalı dayanıyorum diyorsun kendini rahat bırakamıyorsun, tam tersini düşün eşin yapamasaydı bırakacak mıydın? bu yüzden evliliğinin bitmesine izin verme sonradan daha çok pişman olursun.

03.10.2011/ işte benim başarı hikayem
Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…