Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

panik atak gibi durum sanırım bunu yaşayan herkeste var korkudan, heyecandan oluyor galiba.

Canım bende yeneli 2 gün oluyor,2 gündür rahat bir şekilde alıyorum.takılma hissettiğim zaman nefes alıp veriyorum,derin deriin,sonra kayıyor ve giriyor.denemeden önce kendimi rahatlatıyorum,eşim masaj yapıyor,ben buradaki başarı hikayelerini okuyorum motive oluyorum,2 parmagımla egzersiz yapıyorum,ön sevişmeden sonra eşime sırtımı dönerek yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.hemen olmuyo birkaç defa denedikten sonra oluyor.sende sabret ve kafanı kötü düşüncelerden arındır.
bu arada eşimde beni bekledi ve hala alışmam için sabırla bekliyor,zamanla herşeyin çözüleceğine inanıyorum(tembellik yapmazsak).

korkularını kenarıya bırakmalısın bende bu yollardan geçtim burda önemli tek şey kendine güvenmen

panik atak gibi durum sanırım bunu yaşayan herkeste var korkudan, heyecandan oluyor galiba.

panik atak bıraz var bende genel olarak tek bu konuda degıl ama. Kızlar hadı bu hafta yenelım vajıyı hadııııı. Kızlar bı kahve ıcsem ıyı olucak dışarısı negüzel bembeyaz

Iki parmagimi cok rahat aliyorum hatta bu artik bana zevk bile veriyo ama es parmagna biturlu gecemedim oda istemiyo zamanla olur diyo ama olmaz oyleee burdan okuyp biliyorum bn.ha birde ben alttayken basi giriyo sanki ama esim ben hicbisey hissetmiyorum boyle diyo...bi basi girdi diye tutup doggy e gecmeye calismk da bana hicc ic acici gelmiyo ki hemde oyle cok canim yaniyo tumden kapaniyo.ama o oyle zevk aliyo surtnp bosaliyo ve bnm deneme yine cope gidiyo ne yapacagim bi yardim lutfen.sonsuza kadar surtnemeyizki..es parmagi olmuycak belliki.mumu da yapamadim...yonunu yapamadim sonrada araya regl girdi tum basa dondu bnmki.yardim lutfen.benzeri olan var mi esparmagini atlayan.bide bu pozsyon isini ne ypcm..

Kimsee yok muu yardim etsin biri lutfen.. yenenler durumu bnmkine benzeyen varsa lutfen yarfim etsin bzde gozumuzde bi huzun olmadan gulelim mutlu olalim artik..lutfen yardim edin.bu asamadan so ra nasil gidecegim

Kimsee yok muu yardim etsin biri lutfen.. yenenler durumu bnmkine benzeyen varsa lutfen yarfim etsin bzde gozumuzde bi huzun olmadan gulelim mutlu olalim artik..lutfen yardim edin.bu asamadan so ra nasil gidecegim

Bende yeni yendim 3 kasımda canım eş parmağinı atla aparat yap ben bi siri kulak çöpüne pecete sarıp streç jellemiştim parmaktan daha rahat oldu bana giderek kalınlaştırdım altta ucu giriyorsa o esnada babaclarını eşinin beline dola sıkma kendini eşin sana doğru hafifce sarılsın o esnada seninle duygusal bi bağ oluştursun öpme gibi kendiğinden giriyor ben jel kullandım bide ön sevişmede emin ol vajinin hazır olduguna çünkü parmak çok rahat giriyor eger hazırsan sadece kararlı ol oku burayı kendine en uygun olanı yöntem pozisyon seç bu önemli inş yenersin

cnm merhaba.
ben bırak eş parmağı denemesini egzersz yaparken eşimi odaya bile almadım. onu kafana takma. illa aparatla yeneceksin die de bişi yok.
3 parmakla denemeye geç. sonra sen üstte eş denemesine geçersin. tarif ederiz sana burda ok

canım eş parmağı zorunlu değil sadece eşine güvenmen açısından öneriliyor, aparatla çalış, daha yenmeden o dediğin pozisyon zor, sen üstte dene öyle daha kolay oluyor.

Tamamm bn o zaman adetten sonra direk uce geciyorum.ama bi sorum daha olacak bu mum bildigimz beyaz mum degilmi? Onu da deneyecegim.birde ben iki parmakla calisirken elim sonda biyere degiyor okadar kisa mi bunun ici ? Baktim resimlerinevordan sonra bukulup rahme gidiyor penis bukulemiyecegine gore sadce parmagim kadar mi girecek

Benn burada tatil gunumun tamamini p..si nasil icime alirim bu kasilma nasil son bulur diye kk. De gezerkenn ust komsunun tatli bebegi butun gun agladi :)) ne huzur verici su aglama sesi..annesi belkide yorulmaktan sikayetci ama ne cok isitiyor evlerinin icini bir bilse.ben bu bebeksiz soguk evimde hala esimle gercek bir aile olmaya calisyrm. allahim bizedeee bizedee lutfenn...

Gerçekten hiç egzersiz yapmadan mı başardınız yarıdan fazlasını bu umut oldu bana eğer öyleyse. Benimde ilk denememde sadece başı girdi çok az bir kısmı kanda gelmedi. Zara ulaşmadı sanırım. İkinci denemeye geçemedim henüz. Ne yapıyorsunuz deneme aşamasında ıkınmamı?

Amin canim insallah rabbim bizede saglikli ve hayirli evlatlar nasib eder.

iyi akşamlar arkadaslar. dün yapabildiklerimi bugün denerken zorlandım ya kendimi anlayamıyorum artık. birgün önce çok rahat yapıyorum bugün zorlanıyorum. bu durumu yaşayan varmı acaba?

ben 2.5 yıldır evliyim ama kendi başıma bu illeti yenemedim maalesef bende psikiyatriye başladım.5 haftadır gidiyoruz eşimle birlikte haftada bir egzersiz veriyo.2 parmak 1 boğumdayım.tabi bir yandanda 1 yıla yakın zamandır bu siteye üyeyim yazılanları takip ediyorum

Kizlar lutfen yardim ben yeni baslamistim egzersizlere ayna egzersizleri yapiyorum bu gun bi cesaret parmak egzersizi yapayim dedim ama giriste nohuttan kucuk ve uzun bisey var normalmi lutfen yardim edin delik gibi bisey yok ben ne yapacagim jinekolaga muayene olmustum sorun gorunmrdigini soylemisti

Tekrar denedim pes etmedik ikindim aciklik gorundu ikindikca aciliyor serce parmagimin tamamini aldim kizlar hic acimadi allah hepinizden razi olsun su an yazarken ellerim titriyor anlatamam heyecanimi iyiki pes etmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…