- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.961
yorumun ıcın t.ederım canım.. Vajınısmustan yakında kurtulacagımı hıssederek bebeğim olsun ıstıyorum. Bu büyük bır sorumluluk. Çevremın herhangı etkısı yok elhamdülillah. Kararlarım benım kararımdır kımsede müdahele edemez. Rabbim kımseyine ıradesız bırakmasın. Kızlar bu batma hıssı ya kasmadan dolayıı yadsa zar dıye dusunuyrm bu düşünce stres yapıyor ıste. Ayrıca ben panik durumu var panik atak gıbı buda baska bıdurum benım ıcın. Uyku düzenım bozuk bu günlerde bırde onun yorgunlugu.. Havalarda soğuk kızlar dikkat etmemız gerekıyor
Biz eşimle denemelerde eşimin üstte olduğu pozisyonda penis başı giriyor daha da gitmiyor benim üstte eşime sırtım dönük pozisyonda ise bayağı yanma ve batmalar oluyor penisin tamamı girene kadar çok zorlanıyorum bunlar ne zaman geçecek bu durumdan yoruldum milletin zevk aldığı bir şeyden ben acı duyuyorum sonunda ölüm yok ya dayan diyorum dayananıyorum ama zor artık yıprandım ben iyi olamayacağım sanırım eşime artık boşanmak istediğimi söyleceğim adam da bıktı artık eşiyle mutlu olmak güzel anlar yaşamak hakkı ama bana kızmıyor bağırmıyor bile çok tepkisiz bu durum beni daha çok üzüyor Allah aşkına bana yardım edin. Bir yol gösterin şaşırdım artık kafam kazan gibi oldu düşünmekten bir çıkış yolu bulamıyorum eşimi çok seviyorum ama artık ona bunu yapmaya hakkım yok beş yıldır beni bekledi ben kızlık gittikten bir kaç ilişkiden sonra düzeleceğimi sanmıştım çok mutsuzum
Canım bende yeneli 2 gün oluyor,2 gündür rahat bir şekilde alıyorum.takılma hissettiğim zaman nefes alıp veriyorum,derin deriin,sonra kayıyor ve giriyor.denemeden önce kendimi rahatlatıyorum,eşim masaj yapıyor,ben buradaki başarı hikayelerini okuyorum motive oluyorum,2 parmagımla egzersiz yapıyorum,ön sevişmeden sonra eşime sırtımı dönerek yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.hemen olmuyo birkaç defa denedikten sonra oluyor.sende sabret ve kafanı kötü düşüncelerden arındır.
bu arada eşimde beni bekledi ve hala alışmam için sabırla bekliyor,zamanla herşeyin çözüleceğine inanıyorum(tembellik yapmazsak).
panik atak gibi durum sanırım bunu yaşayan herkeste var korkudan, heyecandan oluyor galiba.
Kimsee yok muu yardim etsin biri lutfen.. yenenler durumu bnmkine benzeyen varsa lutfen yarfim etsin bzde gozumuzde bi huzun olmadan gulelim mutlu olalim artik..lutfen yardim edin.bu asamadan so ra nasil gidecegim
Iki parmagimi cok rahat aliyorum hatta bu artik bana zevk bile veriyo ama es parmagna biturlu gecemedim oda istemiyo zamanla olur diyo ama olmaz oyleee burdan okuyp biliyorum bn.ha birde ben alttayken basi giriyo sanki ama esim ben hicbisey hissetmiyorum boyle diyo...bi basi girdi diye tutup doggy e gecmeye calismk da bana hicc ic acici gelmiyo ki hemde oyle cok canim yaniyo tumden kapaniyo.ama o oyle zevk aliyo surtnp bosaliyo ve bnm deneme yine cope gidiyo ne yapacagim bi yardim lutfen.sonsuza kadar surtnemeyizki..es parmagi olmuycak belliki.mumu da yapamadim...yonunu yapamadim sonrada araya regl girdi tum basa dondu bnmki.yardim lutfen.benzeri olan var mi esparmagini atlayan.bide bu pozsyon isini ne ypcm..
Iki parmagimi cok rahat aliyorum hatta bu artik bana zevk bile veriyo ama es parmagna biturlu gecemedim oda istemiyo zamanla olur diyo ama olmaz oyleee burdan okuyp biliyorum bn.ha birde ben alttayken basi giriyo sanki ama esim ben hicbisey hissetmiyorum boyle diyo...bi basi girdi diye tutup doggy e gecmeye calismk da bana hicc ic acici gelmiyo ki hemde oyle cok canim yaniyo tumden kapaniyo.ama o oyle zevk aliyo surtnp bosaliyo ve bnm deneme yine cope gidiyo ne yapacagim bi yardim lutfen.sonsuza kadar surtnemeyizki..es parmagi olmuycak belliki.mumu da yapamadim...yonunu yapamadim sonrada araya regl girdi tum basa dondu bnmki.yardim lutfen.benzeri olan var mi esparmagini atlayan.bide bu pozsyon isini ne ypcm..
Tamamm bn o zaman adetten sonra direk uce geciyorum.ama bi sorum daha olacak bu mum bildigimz beyaz mum degilmi? Onu da deneyecegim.birde ben iki parmakla calisirken elim sonda biyere degiyor okadar kisa mi bunun ici ? Baktim resimlerinevordan sonra bukulup rahme gidiyor penis bukulemiyecegine gore sadce parmagim kadar mi girecekcnm merhaba.
ben bırak eş parmağı denemesini egzersz yaparken eşimi odaya bile almadım. onu kafana takma. illa aparatla yeneceksin die de bişi yok.
3 parmakla denemeye geç. sonra sen üstte eş denemesine geçersin. tarif ederiz sana burda ok
Arkadaşlar Dua yı dilinizden kalbinizden eksik etmeyin mutlaka besmele çekip Ayetel Kürsiyi okuyun dün gece mutlu sona bir adım daha yaklaştım ben inş. bitecek bu sıkıntılarımız herşey yoluna girecek dün gece bir kez daha anladımki Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermez dağına göre kar verir.
Bir çoğumuz çok sıkıntılar çektik çok gözyaşları döktük boşanma noktasına geldik belkide defalarca isyan ettik az önce bi arkadaşımın yazısında okudum "umudun bitti yer sınavın bittiği yerdir" die çok hoşuma gitti ve hakkatten çok doğru pes etmek yok moralsiz olmak yok bitecek herşey çok güzel olucak ben ne aparat nede parmak egzersizleri yapabilen biriyim ve o kadar korkağımki kendi elimle bile dokunamıyorum ama ikinci kezdir yarıdan fazlasını alabiliyorum ve daha iyisinide yapıcam Allahın izniyle
lütfen kimse pes etmesin birbimize destek olalım moral verelim bol bol dua edelim ha bide tabi bol bol ıkınıp derin derin nefes alıp verelimRabbim herkesin yardımcısı olsun...
Benn burada tatil gunumun tamamini p..si nasil icime alirim bu kasilma nasil son bulur diye kk. De gezerkenn ust komsunun tatli bebegi butun gun agladi :)) ne huzur verici su aglama sesi..annesi belkide yorulmaktan sikayetci ama ne cok isitiyor evlerinin icini bir bilse.ben bu bebeksiz soguk evimde hala esimle gercek bir aile olmaya calisyrm. allahim bizedeee bizedee lutfenn...
Zamanla ama iste izin vermioruz illerlemeyi offf ja cok kötu deme rahatim ama o batma hemen ilk giriste sonra cekiorum kendimi siz