Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o zaman yapman gereken bence her gün parmagini degdirmen bu şekilde en az bir hafta zamanla o heycanini yenmen için içeriye almaya çaişmadan sadece değdir

günaydın kızlar ben daha çok yeniyim egzersizlerde ilk gün sadece dokundum 2 gün serçe parmağımı yarıya kadar ilerlettim müthiş bi duygu çok sevindim ya o bile yetti cesaretlenmeme ama egzersizleri bırakmayacam bunu BAŞARACAMMMMMM kaydirigubbakcemile3

maşallah güzelim en zor kısmını geçmişsin beynin oraya bişey girebileceğini kabullenince iş bitiyor zaten..tabiki hepiniz başaracaksınız hiç kuşkunuz olmasın...hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız 2-3 gündür kimsede tık yok opuyorumnanaktan hadi kızlar şenlensin artık buralar

hihoyyyt:lepi:

hep hüzünlünün yazdığı moral bozucu arkadaşlardan birisi sanırım benim hoş hiç kimseninde burda başka bir insana şöyle yapmazsan yapamazsın falan yazdığını okumamıştım gözümden kaçtı heralde hep hüzünlünün uzun uzun yazdığını gürünce sevindim tmm dedim başardı ama o ince dokunuşlar yapıyormuş ben her yazdığımda ona biraz cesaret verebilmek içindi ilk geldiğin sıralarda özelden bile neler yapabilceğini yazmıştım ben ilk geldiğimde burdaki insanlar bana nasıl sıcak davrandıysa öyle davranmıştım aynı sıkıntıyı çektiğim için biran önce herkesin ve senin atlatman için dualar ediyordum ama yazdığını direk üstüme alındım kimseye yardımım olmuyorsa ve birde moral bozuyorsam yazmıyayım daha ii

allah kimseye vaji denen kabusu yaşatmasın sizleride en kısa zamanda kurtarsın :Saruboceq:

canım o kasttetiği kişiler arasında bende varım sadece kendi üstüne alınma kaydirigubbakcemile2
dicek bişi bulamıyorum insanlara el uzattıkça onlar senin kolunu koparmaya çalışıyo
o yüzden dert etmiyorum artık

en kısa zamanda tüm arkadaşların kurtulması dileğiyle....

bu gün hava çok güzel değilmi BALIM :teytey:

evet artık bende başardım. sanırım emla krem sayesinde oldu.bir kere egzersiz yapmıştım.sizlerin desteği için çok çok teşekür ederim. allah herkese nasip etsin inşlh

evet artık bende başardım. sanırım emla krem sayesinde oldu.bir kere egzersiz yapmıştım.sizlerin desteği için çok çok teşekür ederim. allah herkese nasip etsin inşlh

aaa kız, sen hep böylemi sevinirsin, hani sanal çığlıklar dur ben atayım senin için:sm_cool:sositososito:teytey:

tebrik ederim güzelim.

bu arada kimse emlayı dert etmesin sonra bırakamam diye, emlayı sadece koltuk değneyi olarak düşünün, ben emla olmasaydı hiç başlayamazdım herhalde egzersizlere, 4-5 defa ilişkiye girdikten sonra dün ilk defa emlasız yaptım sadece bepanthen kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…