Herkese Merhaba hihoyyyt
Uzun süredir takip ediyorum bu topiği...evlenmeden önce okumaya başlamıştım.Aslında arasıra topikte bekar arkadaşlar için "okumayın,eğer probleminiz olursa gelin,etkilenmeyin" gibi uyarılılarda bulunuluyordu ama meraktan okuyordum ben. Şimdi iyi ki de okumuşum diyorum. kaydirigubbakcemile5
24 Nisanda evlendim, o gece başka bir şehirde olduğumuzdan denemek istemedik. Kendi evimize gelince denedik ve olmadı. Korkup kasıyordum ben kendimi.Düşmedik üstüne.İkinci denememizde de olmayınca ben acaba bu iş vajinismusa doğru mu gidiyor diye endişelenmeye başlamıştım. bilmiyorumkismile
Bu forumda okuduklarım geldi aklıma. Dedim KKdaki hatunlar parmak egzersizlerinden bahsediyordu.Önce tek parmak sonra iki üç falan. Ama nedense kendim yapamıcakmışım gibi geldi. Eşimle denemeye cesaret ettim nasılsa ve endişelli bir denemede olsa tek parmağı alabildim hihoyyyt ikinci parmağı daha sonra denedik...Ben oraya birşeylerin girebileceği piskolojisine kapılınca ilişkiyi denemek istedim ama hemen olmadı. Kendimi kasmaya devam ediyordum. Tabi bu sırada hep KKdan replikler dolanıyor kafamda "popoya doğru it" "kendini rahatlat,herşey beyinde bitiyor" "doğum bile gerçekleşiyor bu neden olmasın" falan a.s
Derken yine forumdan sizlerin tecrübeleriyle üstte denemeye karar verdim ve bi akşam nasıl olduğunu çok da anlamadan oldu zemuszemus
Burdaki arkadaşlarımın çoğuna benzer bir hikaye değildir benimkisi muhtemelen.10 gün ya da 2 haftalık bir süreçtir. Ama bunları buraya yazmamın sebebi şudur;
Buradaki arkadaşların tecrübelerine güvenin ve tavsiyelerini dinleyin,gerçekten işe yarıyor.
Egzersizi mutlaka yapın,hem fikir olarak rahatlatıyor hem de o bölgenin genişleyebilirliğini hissettiriyor.
Acı gerçekten beyinde bitiyor ve gerçekten söylüyorum,benim de canım çok tatlıdır ve ACIMIYOR
Son olarak,egzersizlerle kendinizi alıştırır ve beyinde rahatlamayı başarırsanız kırmızılar hiç uğramıyor :kedi: (yani en azından benim için durum böyleydi,moral olur belki diye yazdım)
Umarın,"aman canım sen de kimsin burda ahkam kesiyosun" demezsiniz bilmiyorumkismile İnanın bu süreci kısa da olsa yaşamış,en azından bu ilişki deneyimini çok yeni yaşamış biri olarak,moralsiz arkadaşları görünce paylaşmak istedim. Dilerim herkes kısa sürede yener. Lütfen egzersizleri ertelemeyin ve kendinize güvenin.
Uzun oldu kusuruma bakmayın opuyorumnanaktan Bol şans herkese :lepi: