merhaba kızlar bizde dün 2. denemeyi yaptık, ama pozisyon aynı ben yine altta
yanlız sisdedemi aynısı oluyo eşim hepsi giriyo diyo ama bana sanki yarısı giriyo gibi geliyo neyse o kısımla sonra ilgileneceğiz şimdi bu güzel bayanlara yaşadıklarımı baştan sona anlatayım;
ben doktora gidene kadar aynadan bile bakmamıştım. en sonunda doktora gitmeye karar verdim şimdi düşünüyorumda bu aletler( kimileri bu aletlere dilatör, kimileri tüp, kimileri fanus diyo. 4 boyu var gittikçe kalınlaşıyor) olsaymış belkide doktora gitmedende yaparmışım. gitti paracıklar:))) neyse ilk gün doktor elle bi muaynesini yapıp ne kadar kasıntı var ona bakıyo ben o anda farzediymki çok acıyacak ama ölmem herhalde diyip muaynemi oldum ama inanın hiç acımadı. 4 seansta hellederiz dedi doktor bu 4 seans 1 haftamı alacaktı. ilk derste fındık büyüklüğünde emlayla msj yaptık sonra standart beyaz mum kalınlığında bi fanusu bebanthen kremle iyice kremledik başınıda yine nohut büyüklüğünde emla sürdük. sora yavaş yavaş nefesini tutup ittire ittire verirken içeri doğru soktuk fanusu. bu işlemde hiç acı yok inanın. sora ileri geri oynattık bu aşamada nefese bile gerek duymadım hatta sok çıkarlarda hiç nefes bile yapmadım. 1saat muaynehande 1 saatte akşam evde çalıştım. 2. gün önce ince fanusla 5/10dk sora bir boy kalın fanusla devam ettik yine emla yine bepanthen. yöntem hep aynı 3. gün bir boy kalını hatta bana bu son demişlerdi:) 3. denemeyi eşinle yapıyosun fanusu o hareket ettiriyo. son gün çaktırmadan en büyük boy fanusu kullandı asistanı doktorun ben onu bile anlamadım sadece biraz idrara sıkışmış gibiydim:) sonraki aşama penis denemesiydi bi duş alın dedi doktor sora eşim erken boşalmasın diye bi hap verdi 3 gün etkisi olacak dedi. eşim bi korkuyo görmeniz lazım 3 gün böylemi gezeceğim diye bana takılıyo:) ciddende öle yanlışlıkla elinizi değdirseniz bilemicem yani:)))) banada bi sakinleştirici gibi bişey verdi ama ben kullanmadım. bide jel verdi sexivitymiydi neysi bu işi bebeyağıda görür sanırım. ilk denemede çok az bi emla sürüp orta ve büyük fanusla 10/15 dk çalıştım. zaten ağız açılmış oluyo sorada denedik işte ve nsl girdiğini emin olun anlamadım bile. eşim artık kızmaya başlamıştı ben tam girmiyo diyorum o yukardan bakıyo giriyo diyo derken kızdı bana jel var anlamıyosundur dedi:) dünde 2 denemeyi yaptık yine fanusla 2/3 kere sok çıkar yaptım bu sefer üstte deneyeyim dedim ama kasıyorum galiba öle olunca:) geri alta geçtim:) ama zamanla oda olacak eminim. hatta 3 denemede fanusuda denemicem sadece jelle inşallah öyle öyle 20/25 günde normale döner demişti doktor. bende kızların dediği gibi pek zevk alamıyorum ama o şimdi yenmemin psikolojik baskısı galiba. eminim oda olur hatta ben galiba gebelikten korktuğum için tetikte bekliyorum eşimi kontrol ediym diye:) dedim bi dahakine prezervatif alda bide onu düşünmiym:) yani kısacası diyeceğim ama baya uzun oldu, size yalvarıyorum kokmayın. ölüm yokya sonunda farzedinki ağrıdı ( o bile yok ufakbi sızı gibi o bile bikaç dakika sora kayboluyo) ağrısa bile nolacak şuan sizin canınızı sıktığınız kadar acıtabilirmi sizi. Allah hepinizin yanında ve yardımcısı olsun ama artık daha fazla uzatmayın ne olur. hepinizi çok seviyorum hadi iş başına....