Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yüzde yüz garanti veriyorum parmak egzersizinde acı yok duvar falan da yok böyle şeyleri düşünürsen yapamazsın.bak şöyle düşün acı duyarsan parmağını ilerletmezsin tamamını almazsın olur biter kontrol sende ki korkma lütfen düşünsene ben 3 parmağımı alabiliyordum ve inan ki acı yok egzersizlerde sen önce 1 parmağa alışacaksın orası genişleyecek sonra sürekli iki parmak yapacaksın sonra iyice genişleyecek derken 3 parmak mum derken p...s çok rahat hallolacak yeter ki kararlı ol.inan benim kadar korkak olamazsın zaten ilk başlarken ben de dedim kendi kendime acı çekersem bırakırım diye inan yok öyle bişey.hem ben kayganlaştırıcı kullanmadan yaptım bütün egzersizleri.ama madem senin korkun acı sen mutlaka kayganlaştırıcı kullan o kadar rahat kayıp gidecek ki inanamayacaksın hadi canım biraz cesaret...

venüsten ne yaptın dün yaptınız mı ikinciyi merak ettim:))

yaptım yawrum yapmazmıyım kaydirigubbakcemile3 öncekilere oranla daha rahattım p...s girişini çok kolay yapıyorum kasma dersen hiç yok yarıya kadar cuk hemen yapıyorum yarıdan sonrasında çok yavaş ilerliyorum onu hızlandırmam lazım bir an önce hihoyyyt

Arkadaşlar, ben geçen hafta Doktor Ulusoya giderek yendim bu hastalığı... Allah tüm vajinismusluları bu hastalıktan kurtarsın...:Saruboceq:

merhaba kızlar bizde dün 2. denemeyi yaptık, ama pozisyon aynı ben yine altta yanlız sisdedemi aynısı oluyo eşim hepsi giriyo diyo ama bana sanki yarısı giriyo gibi geliyo neyse o kısımla sonra ilgileneceğiz şimdi bu güzel bayanlara yaşadıklarımı baştan sona anlatayım;

ben doktora gidene kadar aynadan bile bakmamıştım. en sonunda doktora gitmeye karar verdim şimdi düşünüyorumda bu aletler( kimileri bu aletlere dilatör, kimileri tüp, kimileri fanus diyo. 4 boyu var gittikçe kalınlaşıyor) olsaymış belkide doktora gitmedende yaparmışım. gitti paracıklar:))) neyse ilk gün doktor elle bi muaynesini yapıp ne kadar kasıntı var ona bakıyo ben o anda farzediymki çok acıyacak ama ölmem herhalde diyip muaynemi oldum ama inanın hiç acımadı. 4 seansta hellederiz dedi doktor bu 4 seans 1 haftamı alacaktı. ilk derste fındık büyüklüğünde emlayla msj yaptık sonra standart beyaz mum kalınlığında bi fanusu bebanthen kremle iyice kremledik başınıda yine nohut büyüklüğünde emla sürdük. sora yavaş yavaş nefesini tutup ittire ittire verirken içeri doğru soktuk fanusu. bu işlemde hiç acı yok inanın. sora ileri geri oynattık bu aşamada nefese bile gerek duymadım hatta sok çıkarlarda hiç nefes bile yapmadım. 1saat muaynehande 1 saatte akşam evde çalıştım. 2. gün önce ince fanusla 5/10dk sora bir boy kalın fanusla devam ettik yine emla yine bepanthen. yöntem hep aynı 3. gün bir boy kalını hatta bana bu son demişlerdi:) 3. denemeyi eşinle yapıyosun fanusu o hareket ettiriyo. son gün çaktırmadan en büyük boy fanusu kullandı asistanı doktorun ben onu bile anlamadım sadece biraz idrara sıkışmış gibiydim:) sonraki aşama penis denemesiydi bi duş alın dedi doktor sora eşim erken boşalmasın diye bi hap verdi 3 gün etkisi olacak dedi. eşim bi korkuyo görmeniz lazım 3 gün böylemi gezeceğim diye bana takılıyo:) ciddende öle yanlışlıkla elinizi değdirseniz bilemicem yani:)))) banada bi sakinleştirici gibi bişey verdi ama ben kullanmadım. bide jel verdi sexivitymiydi neysi bu işi bebeyağıda görür sanırım. ilk denemede çok az bi emla sürüp orta ve büyük fanusla 10/15 dk çalıştım. zaten ağız açılmış oluyo sorada denedik işte ve nsl girdiğini emin olun anlamadım bile. eşim artık kızmaya başlamıştı ben tam girmiyo diyorum o yukardan bakıyo giriyo diyo derken kızdı bana jel var anlamıyosundur dedi:) dünde 2 denemeyi yaptık yine fanusla 2/3 kere sok çıkar yaptım bu sefer üstte deneyeyim dedim ama kasıyorum galiba öle olunca:) geri alta geçtim:) ama zamanla oda olacak eminim. hatta 3 denemede fanusuda denemicem sadece jelle inşallah öyle öyle 20/25 günde normale döner demişti doktor. bende kızların dediği gibi pek zevk alamıyorum ama o şimdi yenmemin psikolojik baskısı galiba. eminim oda olur hatta ben galiba gebelikten korktuğum için tetikte bekliyorum eşimi kontrol ediym diye:) dedim bi dahakine prezervatif alda bide onu düşünmiym:) yani kısacası diyeceğim ama baya uzun oldu, size yalvarıyorum kokmayın. ölüm yokya sonunda farzedinki ağrıdı ( o bile yok ufakbi sızı gibi o bile bikaç dakika sora kayboluyo) ağrısa bile nolacak şuan sizin canınızı sıktığınız kadar acıtabilirmi sizi. Allah hepinizin yanında ve yardımcısı olsun ama artık daha fazla uzatmayın ne olur. hepinizi çok seviyorum hadi iş başına....

yazımı biraz konuşma diliyle yazdım arkadaşlar, anlaşılıyordur umarım, bunun içinde tekrar özür diliyorum samimiyetime verin:)

Arkadaşlar, ben geçen hafta Doktor Ulusoya giderek yendim bu hastalığı... Allah tüm vajinismusluları bu hastalıktan kurtarsın...:Saruboceq:

geçmiş olsun canım...hiç sorunsuz ilişkiye girebiliyorsun yani? kaç defa oldu ? detaylı bilgi verirseniz belki şu an egzersiz yapan arkadaşlara yardımı dokunabilir....

geçmiş olsun canım...hiç sorunsuz ilişkiye girebiliyorsun yani? kaç defa oldu ? detaylı bilgi verirseniz belki şu an egzersiz yapan arkadaşlara yardımı dokunabilir....

tedavi bir buçuk gün sürdü, ikinci gün öğleden sonra BAŞARDIK, artık tam anlamıyla ilişkiye girebiliyoruz.
Dr. Ulusoy hipnoterapi ile tedavi ediyor, yani anlatarak arkadaşlara anlatabileceğim fazla bişey yok. Hipnoterapi ile bilinç altında senin ilişkiye girmene engel olan yanlışları düzeltmeni sağlıyor. Ve aparatlarla seni ilişkiye hazırlıyor.

Bence kendi yöntemleri ile bu hastalığı yenemeyi başaramayan hastalar daha fazla ertelemeden Doktor Ulusoy a gitsinler. Sonuçta bende evde evde parmak egzersizlerini eşimle dahi çok rahat yapabiliyordum ama p..sde başarısız oluyordum.
Hem tedavi olduk, hemde Kuşadasında ikinci balayı yaptık yerimseniben

canım arkadaşım.....
dün çok etkilendim msjından...beni düşünmüşsün msjlarıma bakmışsın bu kadar şey geçirip yüreğinden samimiyetle yazmışsın....allah razı olsun.....işte niyetler güzel olunca böyle oluyor demek ki.............................................................................................

dün yukarıdaki ayeti düşündüm hep...ümitsiz değildim zaten ama çok gitgel yaşadım...bazen bir an önce olsun diye h.dümen rçetesi düştü aklıma...bazen parmk egz yapabilirim dedm(burada düzenli yapıp sonuçlara ulaşanları gördükçe)bazen acaba dilatör mü mantıklı bazen ulusoya mı gitsem (1,5günde yapanları görünce)...vs.......ama işte beyin hazırlığı bunlar da....herkes aynı sürede yaşamıyor yaşadıklarını...

3 senem dolacak yazın...ve bu siteye geçen ay üye oldum....3seneyi düşününce hiç de çok büyük değil aslında bu bir ay hazırlık için düşününce.......en azından karar verme aşaması ki 3 yıldır yanına yaklaşamadığım bi durumdu bu....ben vaj ile ilgili sitelere ağlamaktan bakamıyordum sonuçta....bir de hep işlerimizi(askerlk falan da girince devreye)ayarlayıp ulusoya falan giderz diye düşünüyodk..kendi kendimize bişeyler yapabileceğimizi anlayamadık....e tabii insanın hayatında bir tek vajinismus sorunu da olmuyor...sıkıntılı dönemlerim çok oldu bu 3 yılın içinde vaj geri plana atmama sebep olan..........

geçen ay üye oldum hiç mi bişi yapmadım??yoo en başta gidip o koluğa oturdum muayene oldum......sonra oraya bakmak incelemek bile ilk adım değil mi?!? serçe parm tek boğmnu kaç kere rahatlıkla aldm...sonra epeydr ilaçları falan ve zamanı bekliyordm şu reçeteyi denemek isedim...bunları burada yazıyorum ki düşünenler için yararlı olabilir diye...o reçeteyi uyguladım.ne mi oldu?? o 3ilacı içtim duş aldm buhara oturdum sprey sıktım emla sürdüm..herşey iyi güzel p..si yerleştiremedim!!!!o kadar kaydı ki artık yorulduk ve bıraktık.........yerleştirseydi içime almaya hazırdım...ama olmadı....moralim çok mu bozuk?-hayır.bir kere o kas gevş.hiç bir etkisini hissetmediğimi anladım.buhar iyi rahatlatıyor bu kesin(kendimce).o spreyin uzuuun çubuğunu başta değdiremezken nasıl bir yol bulup da kaç kere içime aldığımı gördüğümde evet bir yol var orada dedim:)benim için çok önemliydi!emlayı şırıngaya koyup içeri(daha önceki sıkıntıyı yaşamamak için)yeterince sıkmayı ve yaymayı öğrendim....hee şunu söyliyim ilaçların etkisini sanki hiç hissedemedim yani içtiklerimi zaten anlamadım da sürdülerim de öyle aman aman bi hissizlik falan vermedi.ve serçe parm çoğunu kaç kez aldım gece..yatağın ucundaki poz.u sevmedim ama üstte epey uğraştım...kayma yı aşsaydım olacaktı sanki....her seferinde popoya doğru kaydı....
olsun...cesaret geldi...ve dün başından beri en ters gelen dilatörü bu sebeplerden çok mantıklı buldum...en küçüğünden başlayabilirim diyorum şimdi....bunlar benim için önemli aşamalar.....en azından nasıl bir yol izlemem gerektiğini ya da bana uygun olbilecek yolu gördüm.....inş ben de bugün dilatör sipariş edicem..

şimdi bu konuda kesin konuşmanın yanlışlığına baştan beri inanan ben...ne reçete olmaz kimsede işe yaramaz diyorum ne bazı moral bozuzu arkadaşlar gibi şunu yapmazsan ilerleme kaydedemezsin bu işe yaramaz illa şunu yap gibi cümleler kurmak ve duymak istiyorum....herkesin geçeceği yollar var...orda bir yol olduğunu anlamak için herkes buradakileri okur uygun olduğunu düşündüğünden başlamaya çalışır olmazsa yöntemini değiştirir...ama allahın izniyle belki 1 günde belki 2 ayda sonuca ulaşır......önemli olan beyin hazırlığını tamamlayıp biryerlerden başlamak..........

birbirimize dua etmeli ve sadece yardımcı olmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum.....bana dün özelden msj atan güzel insanlara tekrar çok teşekkür ediyorum...Allah dermansız dert vermesin..............

hephüzünlü çok sevindim arkadaşım bak isteyince insanın aşamayacağı hiç bir engel yok tüm bu denemelerin seni en yakın zamanda sonuca götürecektir..ilk başlarda hiç birimiz oraya bişey dokundurmuyoduk kimimiz mumu denedi kimimiz parmak kimimiz dilatör ama her şekilde sonuca ulaştık..inşallah artık güzel haberlerini alırız...kolay gelsin...bu arada crescent ve rabia yine kayboldu naptılar acaba bilen varmı ?

Canim benim çok sevindim iyi ki yazmişsin da biz de cevap vermişiz dimi. Sadece okuyuup yazmayanlar da görsün bakin dertleşinle birbirimizle nasil daha iyi oluyo. Onlar da yazsinlar.

O penisin kayma sorununun nedeni de daha egzersiz yapmadın ya nasıl olması gerektiğini bilmiyosun. Ben tek parmak egzersizinde bir iki kere denemiştim. Kaymişti. Ama egzersizler bitince ne yapman gerektiğini anliyosun kaysa da yolunu buluyo Yönü öğrenmek için de egzersizler çok önemli zaten.

Pozisyona gelince sen kendi pozisyonunu bulmuş oldun. kimisi kendine güvenmiyo erkeğin üstte olduğu pozisyonda eşine bırakiyo kimisi de ben gibi mesela eşine güvenmiyo anlayamaz o an ne tarafa yönlendireceğini falan filan diye üstü tercih ediyo. Sen şimdi egzersizlerine sırtüstü yatarak başlarsin. ilk dilatörde rahat edene kadar devam edersin. rahat ettiktensonra da çeşitli pozisyonlar da dilatörle yaparsin. neyse bunlar sonraki aşamalar sen dilatörü kap gel de konuşalim

bu arada öyle seni çok ümitsiz vaka gördüğümden öyle yazmadim. yanliş anlama. insan ister istemez acaba olmicak mi diye umutsuzluğa kapiliyo ya. ben egzersiz yaparken bile her gün acaba bu sefer yapabilicek miyim diye düşünüyodum. egzersiz yapmaktan kaçiyodum. sonra böyle düşünüp devam ediyodum. o açidan yazdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…