Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım........ben de öyle düşündüm biraz genişlemeye ihtiyacı var yerleştirmek için....bu üstteki poz.da bana çok tersti mesela..ama şimdi bana daha iyi gelebileceğini anladım...akşam eşim gelsin bi sipariş edicem inş...çok sağol herşey için.............................

venüsten naber birileri gelmiş eklesene listeye bakalim ki kaçmasinlar gözümüzden kaytarmak yok :smiley-cool:

işte bu kadar bunu yenmek için en önemli şey başaracağına inanmak umutsuz olmamak kararlı olmak.yazını okuyunca rahatladım inan kesinlikle başaracaksın yeter ki seçtiğin yolda umutsuzluğa kapılmadan ilerle bize de haber ver kolay gelsin...

Canım bir yerlerden başlayacağına ve başaracağına inandığına çok sevindim...
Zaten hiçbirşey yapmadan oturmuş değilsin...
Kendine göre yollar izlemişsin elbette...
İnşallah çözüme de ulaşırsın canım, Allah yardımcın olsun...

ya derin ben sana taa daha başarmadan önce bi mesaj atmiştim. o sana gelmiş miydi

kızlar dün gece uyuyamamıştım yazmıştım açıklamalarınız için tewşekkürler ben bugün emla kremini aldım birde jel almam lazım onu henüz bulamadım ama normal kremle bir deniyim dedim bir hırsla orta parmağımı soktum ve sonuna kadar ilerlettim bir iki hareket ettirdim sızı oluştu bıraktım... yaaa 2 senedir bu rahatsızlıkla uğraşıyorum hiç dr gitmedik hiçte egzersiz yappmadım kaderime mahkum ettim kendimi bu siteyi görmeseydim dr gitcektim ama sizinle aşmak istiyorum bunları 4.000 TL istiyor dr gerçekçi olmak gerekirse bu eşim ve benim için sorun diil ama ne gereği var belki kendim aşarım çünkü dr gidersem benim için çok zor olcak herşeyden önce başka bir şehirde bu dr oraya gidicem haliyle otelde kalıcaz ve 2 sene sakladığımız bu sırrı mecburen bikaç kişi öçğrenmek zorunda kalcak bizde bunu istemiyoruzz.... size bişi sorcam kaçgünlük parmak egzersizinden sonra eşinizle deniyosunuzz

canım inşallah en kısa sürede vajiyi kuyruğundan yakalayıp fırlatıp atacaksın hayatından...dr gitme konusuna çok takılma canım burada bende dahil bir sürü dr giden arkadaş var biz her konuda yardımcı oluruz sana...ister dr git ister sadece burada okuduklarınla yap hepsinin amacı aynı parmak mum yada dilatörle egzersiz yapmak...kaç gün yaptığının önemi yok bazı arkadaşlar çok sık egzersiz yapıp 1 haftada yendiler eğer çalışmıyorsan bizlerden daha şanslısın...ben ilk işaret parmağımla başladım ve çizelge tuttum her akşam yarım saat çalıştım ve her akşam ne kadar ilerledim ne hissettim kaç defa yaptım gibi notları yazdım listeye...zaten bir hafta sonunda 2. aşamaya geçmeyi kendin istiyorsun hiç sorunsuz tek parmağını sokup çıkarıyorsan 2 parmağa geçmeye hazır oluyorsun...ben hazırım dediğin an 2. aşamayı anlatırız detaylı...egzersiz sırasında rahat olman ilerlemen için çok önemli..birde p....s denemesi için çok acele etme yavaş yavaş olacak merak etme...önce bi güzel egzersizlerini yap p...s çok kolay olacak zaten...

ay eklemişsin yaaa senden de bişey kaçmiyoo :1ninca:

napıyım balım listeyi görünce ne kadar çok kişi başarmış diye hevesleniyor herkes kaydirigubbakcemile3ben ilk kendi adımı yazdığımda acaba çıkabilecekmiyim diye düşündüm şimdi bakınca o listedeki kendimde dahil her arkadaşımla ayrı ayrı gurur duyuyorum hihoyyyt

Unutulmamak güzel şey teşekkürlerboshayallersmile siteyi herzamanki gibi takip ediyorum.Egzersizlerim çok iyi neredeyse 3 parmak bile oluyor mumlarıda rahatlıkla yapıyorum düşün mum ve benkaydirigubbakcemile3 p..s denemelerinede devam ediyoruz üstte maalesef yapamıyorum altta kaderin dediği pozisyonda deniyorum.Başı çok rahat oluyor ama ilerledikçe bir sorunum var vaji kenarları acıyor daha önce egzersizde farketmiştim ve jin.gitmiştim tahriş olmuş dedi krem falan verdi kullandım geçti diye bıraktım sanırım yine tekrarladı.O acı olmasa belkide yapıcam bilemiyorum:uhm: doktorumu arıyorum açmıyo msj çektim geri dönmedi onada sinir oldumklava: işte ben böyle devam ediyorum buraya yazacak birşeyim olmadığı için kaybolmayı tercih ettim dualarınızı bekliyorum bakalım ilerleyen günler ne gösterecekbilmiyorumkismile

canım hiç unuturmuyuz kaydirigubbakcemile3 oooo güzelim sen benden bile kolay yapacaksın dediğin gibi muhtemelen tahriş oldu artık başarman an meselesi önce şu tahrişi bi hallet sonra rahat rahat olur hiç merak etme çok sevindim... bu arada üstte ben çok daha rahatım ama tabi kişiden kişiye değişiyor ama parmaklarınla sen üstteyken p...s nasıl girecekse aynı açıda bir deneme yaparsan daha rahat olacağına inanıyorum...kolay gelsin balım...

Sağol canım evet üstte de deniyorum olmayınca alt pozisyona geçiyorum dediğin gibi üstte nasıl olacaksam öyle egzersiz yapıyorum.İnşallah az kalmıştır çünkü yazı mutlu geçirmek istiyorum görüşürüzolumunekankayizsmile

Canım ya yazdıklarını okudum her ne kadar parmak mum dilatör...vs okuyunca bile kendimi kasmama ragmen yazdıkların cazip geldi aslında cazip gelen şu ilk bu işlemi yani fanusu vaji içine ittirenin doktor olması çünkü doktor tam destek ve acıyı hissetmeyince ewde denemek için inanılmaz bi güven duygusu bu...ben tek başıma deneyemiyorum ee yanımda biri olacak degil ya ohaoldumsmile tırsıyorum işte bugün azıcık dokunayım dedim parmagım minicik değdi kalpten gidiyordum yani neye karar vermem gerektigini bilmiyorum parmak olayını denemeye çalışacagım kendimi hazır hissedince inş ama şu doktoru merak ettim herhalde ankaradadır ya ismini ve yerini ögrenebilir miyim ne bileyim gider miyim gitmez miyim kafama eserse giderim yada bi telefon ederim belki ya varya bu zamana kadar parmak ve doktora gitmek fikri benim için kocaman bir ASLA lmaz: HAYATTA SON YAPILACAK ŞEYLER OLSA YAPMAM DEDİKLERİMDİ büyük konuşmamak gerek ikisininde eline düştüm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…