- 31 Mart 2011
- 567
- 9
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.481
Arkadaşlar 10 cm aparatı yapmaya çalışıyorum,egzersizi yapınca lavabo ihtiyacı hissediyorum sürekli.aparat küçükken yoktu böyle bir sorun.sizde de var mı?
canım tşk ederim.aparat yapcamda nasıl yapabirim bilgi verebilirmisin.7-8 cm mum nerden bulabilirim.gercekten bilgim yok yardımcı olursan boncukk cok sevinirim.şimdiden tşk.
Kızlar bugün 8. Gunum :) 10 cm ile devam ediyorum. Hem de düne gore öyle içim çok da cekilmedi. Egzersiz öncesi ilik banyoyu ihmal etmiyorum. Ilk denemede iyice ikinma şartıyla girdi. Daha önce bir arkadaş içimde yarım saat bekletiyorum işimi yapıyorum gibi bişeyler yazmıştı da bana cok uzak gelmişti. Ben aparatı koyunca gerhinlikten bacagimi oynatamiyordum. Ama bu aksam bi süre egzersiz yaptım sonra aparat içimde mutfaktaki islerimi bile yaptım :))
Tek takıldığım yer 10 cm çapındaki aparatı naparsam yapayım en fazla 12 cm içeriye sokabiliyorum daha fazla içeri girmiyor bu normal mi.
Bu arada iyi ki varsınız sizi seviyorum
Evet hepsini okuyorumm ve onlarin yaptiklarini gorunce cesaretleniyorum ama boncukkkkkk ben daha bu siteyi tam cozemedim :))) ben egzersizlere basladim sadece esim dun evde oldugu icin yapamadim tek p.egzersiziyapiyorumm ins.iki uc dev edicem
slm cnm yaa hazır değilim biliyorum ama eşim biliyorum artık sabırsızlanıyorr sürekli soruyor ne zman ne zman oda haklı biliyorum anluyorum üzülüyorum aglıyorum işe gidiyorum işte düşün eve gel evde düşün 2 yıl olacak gecen yıl bu kadar takıntı yapmıyordum olur diye geçiştiriyordum ama bu yıl artık bende dayanamıyorum eşime çok üzülüyorum çokta caresizim sessizce çırpınıyorum bilemiyorum .... denedik az önce yapaamadımmm ben biraz girdi içeri dedimm ama o yok diyorrrr bilmiyorum olmayacak gibiSimaycim eger rahatim diyosan 10cmden once de deneme yapabilirsin ama yazindan anladigim kadariyla eger deneme yaparsan ve basarisiz olursan cok uzulucek gibi gozukuyosun o yuzden biraz daha egzersizle hem beynini hem vajiyi rahatlat canim...
[/QUOTE]Kızlar bugün 8. Gunum :) 10 cm ile devam ediyorum. Hem de düne gore öyle içim çok da cekilmedi. Egzersiz öncesi ilik banyoyu ihmal etmiyorum. Ilk denemede iyice ikinma şartıyla girdi. Daha önce bir arkadaş içimde yarım saat bekletiyorum işimi yapıyorum gibi bişeyler yazmıştı da bana cok uzak gelmişti. Ben aparatı koyunca gerhinlikten bacagimi oynatamiyordum. Ama bu aksam bi süre egzersiz yaptım sonra aparat içimde mutfaktaki islerimi bile yaptım :))
Tek takıldığım yer 10 cm çapındaki aparatı naparsam yapayım en fazla 12 cm içeriye sokabiliyorum daha fazla içeri girmiyor bu normal mi.
[/QUOTE]Kızlar bugün 8. Gunum :) 10 cm ile devam ediyorum. Hem de düne gore öyle içim çok da cekilmedi. Egzersiz öncesi ilik banyoyu ihmal etmiyorum. Ilk denemede iyice ikinma şartıyla girdi. Daha önce bir arkadaş içimde yarım saat bekletiyorum işimi yapıyorum gibi bişeyler yazmıştı da bana cok uzak gelmişti. Ben aparatı koyunca gerhinlikten bacagimi oynatamiyordum. Ama bu aksam bi süre egzersiz yaptım sonra aparat içimde mutfaktaki islerimi bile yaptım :))
slm cnm yaa hazır değilim biliyorum ama eşim biliyorum artık sabırsızlanıyorr sürekli soruyor ne zman ne zman oda haklı biliyorum anluyorum üzülüyorum aglıyorum işe gidiyorum işte düşün eve gel evde düşün 2 yıl olacak gecen yıl bu kadar takıntı yapmıyordum olur diye geçiştiriyordum ama bu yıl artık bende dayanamıyorum eşime çok üzülüyorum çokta caresizim sessizce çırpınıyorum bilemiyorum .... denedik az önce yapaamadımmm ben biraz girdi içeri dedimm ama o yok diyorrrr bilmiyorum olmayacak gibi
Yardimmmmmm
Bugun egzersiz yapacaktim bi de ne goreyim vajinamin ici bembeyaz... kasintim yok normalden farkli bi akintim yok... bugun yrn adet olucam... acaba hep boyle miydi... bilniyorum ki... vajinanin girisi kirmizi olmasi gerek miyor mu bu arada glwitgelen kayganlastirici kullaniyorum ve vajinamin icini yikamiyorum kendi kendini temizker diye dusunmustum... acaba jeller mi donup kalmis.... yardimmmmmmmm
[/QUOTE]kiz icine kacar:)))korkmuyonmu aparati sok cikar git gel yap beklet ama bnce kalkip yurume bide is yapmssin oyi cesart :)))
ya canm arkadaşlarım 10 cm deniyorummm ucu tarafı giriyor sonrası yok duvar var orda kemik var yada çok dar yanma oluyor acaba doğru tarafa itmiyormuyummm anlamadımmm sizlerdede aynı şeyler oldumu nasıl yaptınız 10-12 cm ile çalışan arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz lütfennn
cnm bnce yanlis tarafa itiyosun direk sokuyosun heralde duvar gbi dedign yer oyle oluyo yani p...s yada apart farktmez dik sokarsan biyere carpiyo ve aciyo biliyorm bazm apart yaparkn bnada oluyodu yni hala es denemesnde oluyo bazen asagi dogru it popoya dogru bide atiyorm ucunu sokuyusun ya gerisi girmiyosa blki istem disi kndini kasiyosndur oyle oldugu zamn aparatini cikarma dur bkle nefes al ver ve it bide egzersiz yaprkn tv izle muzik dinle kafan dagilir olur bk herkesin oldu bn on cm le es denemesinevhectim ki bn diyodmki on cm kuck esimin p...s kalin cunki on ik on uc cm apartla deneyip es denemesi yaparm diyodm ama gerk yok on cm yetrlli bnce biraz sabir cesart ve hirs bide aparata prezervatif gecir blki yapiyosndur bilmiyorm daha kolay oluyo tabi bide guzlce yagla