Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahh ahhh seni en iyi bn qnlqrim cnm hemn hemn ayni sorunlari yasiyorz snle duzelir ins cnm biraz daha sabir nediyim ins rabbm bize hemn evlqt verirde bu sinavlar biter p...s sert kalamiyosa ilac var onu deniyebilir istersen adini verebilirm yada bi dk.gitsin aynen bnimkide diyo hic bisey anlamiyorm diyo hic zevk almiyorm diyo(

Bende şimdi adet oldum moralim bozuldu belki 2014 yılı bize uğurlu gelirde bebek sahibi oluruz bir yandan bu rahatsızlık bir yandan eşimin tavırları iyice yıprandım canım umarım tez zamanda bizde mutlu bir evlilik yaşarız.

Arkadaşlar 10 cm aparatı yapmaya çalışıyorum,egzersizi yapınca lavabo ihtiyacı hissediyorum sürekli.aparat küçükken yoktu böyle bir sorun.sizde de var mı?

Çok saol boncuk dediğini yapıcamm,önce daha ince apartla rahatlatıyım vajinayı.

bu siteye gelmemin sebebi ekşi sözlük zaten ordan gördüm bu sitenin varlığını bile bilmiyordum.. olaylar olmuş evet ama zeytinyağı konusuna tabikide katılmıyorumm ve beğeniyle de ifade ettim bunda ne gibi bi art niyet olabilir?? zeytinyağıyla yapmak istesem buraya yazmazdım zaten onu denerdim!! anlamıyorum ki niye hemen üzerine alınıyorsun ben burda derdimi anlatıyorum bi çözüm olur diye sen beni sahtekarlıkla suçluyorsunn!! yeni gördüm yazdığını da bu arada kaçtı gitti die de düşünme! asıl sen bana yazma burası senin siten mi insanları kovabilme hakkını kendinde buluyorsun!!... evet evli değilim ve senin gibi vajiyim bana ahlak dersi vermeye de kalkma kimsenin haddi değil iyi insan kötü insan diye ayırım yapmak da kimsenin haddi değil... hepimiz aynı dertten muzdaribiz ayrımcılık yaparak biryere varamazsınız sadece ah alırsınız......

merhaba sımaycım hg.8 cmdesın sanırımm..baya gzuel ılerlemıssın cnm tebrık ederım.10 cme kadar gel sonrada es denemesıne gecersın
slm avesra çok şükür biraz ilerledim ama eş denemesi istiyor eşim bilmiyorum bazı arkadaşları okuyorum hani 10 cm e ulaşmadan yapanlar var ama kararsızım yapsam mı diye olmazsa şimdi tekrar çok üzüleceğim bekleyeceğim herhalde birazzzz

aynen öyle canım orası hep öyle zaten herşeyle dalga geçiyorlar dedik oakdar takmayın kafanıza diye açıkcası ben hiç takmadım yazmayada devam ederdim yani ilgilenmemek lazımdı yazık olan konuya oldu kapanmış çok üzüldüm keşke uzamasaydı bukadar 3 5 gün sürer o trafik sonra dururdu hayırlısı olsun canım üzme sen canını unutulur inşallah bi kaç güne ...

Yardimmmmmm
Bugun egzersiz yapacaktim bi de ne goreyim vajinamin ici bembeyaz... kasintim yok normalden farkli bi akintim yok... bugun yrn adet olucam... acaba hep boyle miydi... bilniyorum ki... vajinanin girisi kirmizi olmasi gerek miyor mu bu arada glwitgelen kayganlastirici kullaniyorum ve vajinamin icini yikamiyorum kendi kendini temizker diye dusunmustum... acaba jeller mi donup kalmis.... yardimmmmmmmm

Canim ben de zeytinyağı ile yapıyorum. Egzersiz esnasında bende de oluyor. Sanırım bu normal. Çünkü on gündür bende bj sıkıntı yok

sana ahlak dersi vermis olsaydim zaten ilk yaxdiginda cevap yazmazdim.sana sahtekar demedim demekki yaran varki gocunuosun...zeytinyagi olayi mantikli gelmiorsa zaten doktora git tibbi yontemlerle coz bence o sana daha yararli olur.syrica herkes sana burda ahlak dersi verilcek gibi cdvap yazdi bir bamsmi boyle cevap veriosun bunun sebebi nedir acaba

Su beyinsiz grubun yüzünden neden kaderimmin sayfası kapandı bunu anlayamadım edep yoksunları bunlar yaa...zevk için yapmadıkları şey olmayanlar zeytinyagına laf atıyo çok tuhaf...

Canim vajen girisinde zaten beyaz bi et parcasi gibi bisey hep var sanirim onu fark etmissindir...gleit gelen jeli bende kullanmistim oyle bi sorun olusturmaz zaten kasintinda yoksa muhtemelen o et parcasini fark etmissindir tatlim...

Simaycim eger rahatim diyosan 10cmden once de deneme yapabilirsin ama yazindan anladigim kadariyla eger deneme yaparsan ve basarisiz olursan cok uzulucek gibi gozukuyosun o yuzden biraz daha egzersizle hem beynini hem vajiyi rahatlat canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…