- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.461
bu bahsi geçen sitede kadınlar kulübüyle ilgili konu açmışlarda zaten birsürü saçma yorum yapmışlar, keşke bu kadar ciddiye almasaydık nerden bileyim bunlar herşeyle alay ediyormuş zaten.boşyere konumuzdan olduk panikleyip.
ahh ahhh seni en iyi bn qnlqrim cnm hemn hemn ayni sorunlari yasiyorz snle duzelir ins cnm biraz daha sabir nediyim ins rabbm bize hemn evlqt verirde bu sinavlar biter p...s sert kalamiyosa ilac var onu deniyebilir istersen adini verebilirm yada bi dk.gitsin aynen bnimkide diyo hic bisey anlamiyorm diyo hic zevk almiyorm diyoHayır hemen p.. sönüyor zevk almıyormuş öyle diyor şaştım kaldım artık başkaları nasılda çabucakta atlatıyor. Anne olmak istiyorum bir an önce etraftaki baskılardan artık fenalık geldi ayrıca kucağında bebeği ile insanlar görünce çok özeniyor ve kalbim burukluk kaplıyor nasıl anlatsam çok garip bir duygu
ahh ahhh seni en iyi bn qnlqrim cnm hemn hemn ayni sorunlari yasiyorz snle duzelir ins cnm biraz daha sabir nediyim ins rabbm bize hemn evlqt verirde bu sinavlar biter p...s sert kalamiyosa ilac var onu deniyebilir istersen adini verebilirm yada bi dk.gitsin aynen bnimkide diyo hic bisey anlamiyorm diyo hic zevk almiyorm diyo(
Bylg 10cmi yapmak vajili bi insan icin hicte kolay bisey degil esasinda...ama bak sen4-5cm yapabiliyomussun bu super bisey...ben 10cmle egzersiz yaparken oncesinde 7cmlik mumla egzersiz yapip vajiyi iyice rahatlatiyodum sonrasinda da pesinden 10cmi deniyodum canim...demekki 10cmde yeterince rahat olamiyosun kendini kasiyosun ki 4cmden sonra tikanip kaliyosun...ama sunu soyleyebilirim ki o takildigin noktada mumu cekmeden nefes alip vermeye basla..nefesini al ve verirken yavasca mumu kaydirmaya olmuyosa dondurerek ilerletmeye calis...takilinca panikleme bekle nefes al verirken it...buraya kadar ilerlemissin bunu da basarirsin cok fazla takmamaya calis ki bu kadar cozume yaklasmisken beynin yeniden oyunlar oynamaya baslamasin sana))
Çok saol boncuk dediğini yapıcamm,önce daha ince apartla rahatlatıyım vajinayı.
canım çok sağol beni düşünüyorsun ama bende aynı şeyleri yaşadığını bile bile yardım edin nolur diyen birilerine nasıl kayıtsız kalabilirim, üstelik benim kader ortağım bu insanlar.ama olması gereken şimdilik bu demek ki.
Istanbul 22 Canim sen neyaptin Bir Kez den fasla denedinmi ne durumdasin :)
Adetim bitmek üzere denemelere devam edıcem bakalım ve bebiş için.. :) sen?
Adetim bitmek üzere denemelere devam edıcem bakalım ve bebiş için.. :) sen?
Bende denuorum ama batma aci daha girmedi korka korka yapiorum bakalim senin nasil peki hemen istionmu cocuk insallah olur Canim ama dogum da acili unutmasaka saka kiz kafayi yicem jaaaa
arkadasım sımdı senın profılını ınceledım su dığer sıtede yasanan sorunlarla ılgılı eksı sozlukte bıze bazı seyler yazna bırının yazısını beğenmısın sabah yanı vajınusmus olayıyla ılgılı bızle aynı dusuncede deılsın.ozaman neden burda vajınusmusun gıbı bırsey yazıosun anlamıs değılım....ınsanlarımı kandırmakkk ıstıosun amacın nedır anlamadım.bak bız her gelen her yazana dırek cevap yazıoruz..lutden bence boyle numaralar yapmayalımmm.sen bunlaır yasammıssın nekadar guzel allahta yasatmasın sen bak yoluna burdakı yazılara karısmanın anlamı yok bence.boyle ucuz numaralrda yapma ıyı gunler bırdaha buraya yazma
Bende denuorum ama batma aci daha girmedi korka korka yapiorum bakalim senin nasil peki hemen istionmu cocuk insallah olur Canim ama dogum da acili unutmasaka saka kiz kafayi yicem jaaaa
Allahın ıznıyle agrısız kolaylıkla yapılır hersey.. güzel denemelere devam et inş olur rahatlıkla. evet bebeğim olsun ısterım bakalım nasip artık :)
Allahın ıznıyle agrısız kolaylıkla yapılır hersey.. güzel denemelere devam et inş olur rahatlıkla. evet bebeğim olsun ısterım bakalım nasip artık :)
Insallah Canim seninde Haber et olurmu allahin izniyle nasip nezamansa olur allah buyuk allah sevdigi kulu verirmis dert
slm avesra çok şükür biraz ilerledim ama eş denemesi istiyor eşim bilmiyorum bazı arkadaşları okuyorum hani 10 cm e ulaşmadan yapanlar var ama kararsızım yapsam mı diye olmazsa şimdi tekrar çok üzüleceğim bekleyeceğim herhalde birazzzzmerhaba sımaycım hg.8 cmdesın sanırımm..baya gzuel ılerlemıssın cnm tebrık ederım.10 cme kadar gel sonrada es denemesıne gecersın
bu bahsi geçen sitede kadınlar kulübüyle ilgili konu açmışlarda zaten birsürü saçma yorum yapmışlar, keşke bu kadar ciddiye almasaydık nerden bileyim bunlar herşeyle alay ediyormuş zaten.boşyere konumuzdan olduk panikleyip.
Insallah Canim seninde Haber et olurmu allahin izniyle nasip nezamansa olur allah buyuk allah sevdigi kulu verirmis dert
Kızlar bugün 8. Gunum :) 10 cm ile devam ediyorum. Hem de düne gore öyle içim çok da cekilmedi. Egzersiz öncesi ilik banyoyu ihmal etmiyorum. Ilk denemede iyice ikinma şartıyla girdi. Daha önce bir arkadaş içimde yarım saat bekletiyorum işimi yapıyorum gibi bişeyler yazmıştı da bana cok uzak gelmişti. Ben aparatı koyunca gerhinlikten bacagimi oynatamiyordum. Ama bu aksam bi süre egzersiz yaptım sonra aparat içimde mutfaktaki islerimi bile yaptım :))
Tek takıldığım yer 10 cm çapındaki aparatı naparsam yapayım en fazla 12 cm içeriye sokabiliyorum daha fazla içeri girmiyor bu normal mi.
Bu arada iyi ki varsınız sizi seviyorum
Yardimmmmmm
Bugun egzersiz yapacaktim bi de ne goreyim vajinamin ici bembeyaz... kasintim yok normalden farkli bi akintim yok... bugun yrn adet olucam... acaba hep boyle miydi... bilniyorum ki... vajinanin girisi kirmizi olmasi gerek miyor mu bu arada glwitgelen kayganlastirici kullaniyorum ve vajinamin icini yikamiyorum kendi kendini temizker diye dusunmustum... acaba jeller mi donup kalmis.... yardimmmmmmmm
bu siteye gelmemin sebebi ekşi sözlük zaten ordan gördüm bu sitenin varlığını bile bilmiyordum.. olaylar olmuş evet ama zeytinyağı konusuna tabikide katılmıyorumm ve beğeniyle de ifade ettim bunda ne gibi bi art niyet olabilir?? zeytinyağıyla yapmak istesem buraya yazmazdım zaten onu denerdim!! anlamıyorum ki niye hemen üzerine alınıyorsun ben burda derdimi anlatıyorum bi çözüm olur diye sen beni sahtekarlıkla suçluyorsunn!! yeni gördüm yazdığını da bu arada kaçtı gitti die de düşünme! asıl sen bana yazma burası senin siten mi insanları kovabilme hakkını kendinde buluyorsun!!... evet evli değilim ve senin gibi vajiyim bana ahlak dersi vermeye de kalkma kimsenin haddi değil iyi insan kötü insan diye ayırım yapmak da kimsenin haddi değil... hepimiz aynı dertten muzdaribiz ayrımcılık yaparak biryere varamazsınız sadece ah alırsınız......
Yardimmmmmm
Bugun egzersiz yapacaktim bi de ne goreyim vajinamin ici bembeyaz... kasintim yok normalden farkli bi akintim yok... bugun yrn adet olucam... acaba hep boyle miydi... bilniyorum ki... vajinanin girisi kirmizi olmasi gerek miyor mu bu arada glwitgelen kayganlastirici kullaniyorum ve vajinamin icini yikamiyorum kendi kendini temizker diye dusunmustum... acaba jeller mi donup kalmis.... yardimmmmmmmm
slm avesra çok şükür biraz ilerledim ama eş denemesi istiyor eşim bilmiyorum bazı arkadaşları okuyorum hani 10 cm e ulaşmadan yapanlar var ama kararsızım yapsam mı diye olmazsa şimdi tekrar çok üzüleceğim bekleyeceğim herhalde birazzzz