- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.521
Canım ya yazdıklarını okudum her ne kadar parmak mum dilatör...vs okuyunca bile kendimi kasmama ragmen yazdıkların cazip geldi aslında cazip gelen şu ilk bu işlemi yani fanusu vaji içine ittirenin doktor olması çünkü doktor tam destek ve acıyı hissetmeyince ewde denemek için inanılmaz bi güven duygusu bu...ben tek başıma deneyemiyorum ee yanımda biri olacak degil ya ohaoldumsmile tırsıyorum işte bugün azıcık dokunayım dedim parmagım minicik değdi kalpten gidiyordum yani neye karar vermem gerektigini bilmiyorum parmak olayını denemeye çalışacagım kendimi hazır hissedince inş ama şu doktoru merak ettim herhalde ankaradadır ya ismini ve yerini ögrenebilir miyim ne bileyim gider miyim gitmez miyim kafama eserse giderim yada bi telefon ederim belki ya varya bu zamana kadar parmak ve doktora gitmek fikri benim için kocaman bir ASLA lmaz: HAYATTA SON YAPILACAK ŞEYLER OLSA YAPMAM DEDİKLERİMDİ büyük konuşmamak gerek ikisininde eline düştüm:sinifsinif:
o zaman yapman gereken bence her gün parmagini degdirmen bu şekilde en az bir hafta zamanla o heycanini yenmen için içeriye almaya çaişmadan sadece değdir