- 31 Mart 2011
- 567
- 9
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.261
bide arkadaşlar bu denemeleri yaptığımızı eşler bilmelimi?
Ben geldiiiiimmm.. Kızlar hemen alısmısım sıze özledimişim :)
nasip deyip denemelere devam edıyorum umutluyum ve vajınısmus ıcınde dua edelım kızlar.. Kızlar ılk kan testı sonucumu gıdıp almadım.tel.dede söylemıyorlar. Akıntım devam edıyor adetim. Fakat dahile ıcın baska kan testı yaptırdım ve hormon test sonucuda var ıcınde. Baktım sonuc 0,70. Başında serbest gıbı bırsey yazıyor. Yanında hamileler ıcın 0,51 yazıyor. Doktorum hamıle oldugumu söylemedı yada bılıyorum sandı bılmıyorum. Fakat sonuc bu acaba baska bır sonucumu gösterıyor. Bu değer hamile demek degılmı, yoksa ben üstüne adetmı görüyorum. Bır ıhtımal sormak ıstedım. Bılen varmııı????
.kızlar çoook şükür sonunda iki parmak yaptımm bende hiç de zor olmadı:)) artık ne yapıcm bilmiyrm ama bu hafta devam etcem iki parmağa
BYLG canim masallah cok guzel ilerlemissin 10cmlik aparat hemen hemen yolun sonu demek ilk basta rahat olamaman yanma olmasi gayet normal uzerindeki tedirginligi atmaya basladiginda 10cmi de rahatca yapabildigini goruceksin..egzersiz asamasindaki en onemli nokta yanma zorlanma hissettiginde bi muddet durup kendini rahat hissettiginde tekrar denemeye baslamak...bide aparati direkt ittirmek yerine dondure dondure ilerletmeyi dene tatlim...
Bsey olmaz en fazla yag biter:)
.
Supermis ZEYCANİM:)))iki parmakta rahat git geller yapabiliyosan 3parmagi da deneyebilirsin veya diger kislar gibi kendine mumla aparat hazirlayip onunla da denemelerde bulunabilirsin canim...
Boncuk teşekkür ederim,dün 3 defa aralar vererek yaptım 3.de daha fazla ilerledi.önceden ince aparatla yapıyordum şimdi kalınlaşınca vajinada açılmaya başladı.inşallah sonuna kadar yapabilirim.
boncukk çok sağol canım tekrardan yazıcam da bişe sorcam yazdığım mesajları silemiyo muyuz ya da düzenleme yapamıyor muyuz.
Canim reca ederim esekten dusenin halini esekten dusen anlar misali bizimkisi...6sene oldu ben yeneli siz niye yenmiyesiniz ki...basardiginda esinin gozundeki mutlulugu gorunce herseyi unutuveriyo insan...geldigin asama bi kere cok cok guzel bundan sonrasinda boyle devam...arada esli denemelerde yapabilirsiniz ama bunun sadece deneme oldugunu olmazsa uzulmemen gerektigini unutmadan...olmadiginda olmadi diye uzulmek yerine vaji ve p..s birbirine alisiyo diye dusunursen daha iyi olurbu arada yagi sadece aparata surmek yerine vajiye de surersen yag ziyanini onlemis oluruz:)))heheh
Canim mesajini yazinca sag altta kalem simgesi var sanirim oradan duzeltiyoduk ben de foruna girmeyeli baya zaman olmustuda o yuzden tam bilemeyebilirim
Merhaba arkadaslar
mesaj kullanma panelini de kullanmıştım mesajı düzeltirken artık olmuyor.ben bu olaydan sonra pek gireceğimi sanmıyorum.
mesaj kullanma panelini de kullanmıştım mesajı düzeltirken artık olmuyor.ben bu olaydan sonra pek gireceğimi sanmıyorum.
Merhaba arkadaslar
MAVİKİZ gelmis hosgelmis...
Kizlar mavikiz benim bi tanidigim kendisi yeni evli ve sayfamizda olmasindan da anliyacaginiz gibi vaji magduru;(...ona da yardimci olucaginizi kucak acicaginizi biliyorum insallah siz de hep beraber teker teker yeniceksinz vajiyi))))
Mavikiz sen de kendinden bahset ne asamadasin yaz,yavas yavas egzersizlerle yola devam edelim insallah))vajiyi yenmis arkadaslarimiz sana da ellerinden geldigince yardimci olucaklardir:)))))
Benim zamanimda forumlar daha aktifti, sanirim bugun pazar diye pek kimse yok buralarda;(yarin daha aktif bi forumumuz olur ve vajili kimse kalmaz insallah...
Eee durmak yok,calissin parmaklar...unutmayin basari parmaklarinizin ucundaaa))