Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İSTANBUL canim daha onceki test sonuclarimdan bildigim kadariyla hamile degilsin guzelim, doktorum deger 0ve5arasi oldugunda hamis olmadigimi soylemisti...sende sakin uzulme insallah gelecek ay once vajiyi yenersin sonra da guzel guzel hamis haberini aliriz))

kızlar çoook şükür sonunda iki parmak yaptımm bende hiç de zor olmadı:)) artık ne yapıcm bilmiyrm ama bu hafta devam etcem iki parmağa

kızlar çoook şükür sonunda iki parmak yaptımm bende hiç de zor olmadı:)) artık ne yapıcm bilmiyrm ama bu hafta devam etcem iki parmağa
.

Supermis ZEYCANİM:)))iki parmakta rahat git geller yapabiliyosan 3parmagi da deneyebilirsin veya diger kislar gibi kendine mumla aparat hazirlayip onunla da denemelerde bulunabilirsin canim...

Boncuk teşekkür ederim,dün 3 defa aralar vererek yaptım 3.de daha fazla ilerledi.önceden ince aparatla yapıyordum şimdi kalınlaşınca vajinada açılmaya başladı.inşallah sonuna kadar yapabilirim.

.

Supermis ZEYCANİM:)))iki parmakta rahat git geller yapabiliyosan 3parmagi da deneyebilirsin veya diger kislar gibi kendine mumla aparat hazirlayip onunla da denemelerde bulunabilirsin canim...

boncukk çok sağol canım tekrardan yazıcam da bişe sorcam yazdığım mesajları silemiyo muyuz ya da düzenleme yapamıyor muyuz.

Boncuk teşekkür ederim,dün 3 defa aralar vererek yaptım 3.de daha fazla ilerledi.önceden ince aparatla yapıyordum şimdi kalınlaşınca vajinada açılmaya başladı.inşallah sonuna kadar yapabilirim.

Canim reca ederim esekten dusenin halini esekten dusen anlar misali bizimkisi...6sene oldu ben yeneli siz niye yenmiyesiniz ki...basardiginda esinin gozundeki mutlulugu gorunce herseyi unutuveriyo insan...geldigin asama bi kere cok cok guzel bundan sonrasinda boyle devam...arada esli denemelerde yapabilirsiniz ama bunun sadece deneme oldugunu olmazsa uzulmemen gerektigini unutmadan...olmadiginda olmadi diye uzulmek yerine vaji ve p..s birbirine alisiyo diye dusunursen daha iyi olur bu arada yagi sadece aparata surmek yerine vajiye de surersen yag ziyanini onlemis oluruz:)))heheh

Darısı başımıza inşallah,bizde yeneriz umarım.aslinda biz bir kere eş denemesi yaptık ama olmadı.büyük sorunumuz pozisyon.bir türlü pozisyonu bulamadık,birde vajinam p.. ucu kadar açık deildi.10 cm i de başarıyla yapıyım eş denemesi için bilgilerinize başvurucam inşallah.yağ içinde söylediklerini dikkate alıcam :)

Merhaba arkadaslar

MAVİKİZ gelmis hosgelmis...

Kizlar mavikiz benim bi tanidigim kendisi yeni evli ve sayfamizda olmasindan da anliyacaginiz gibi vaji magduru;(...ona da yardimci olucaginizi kucak acicaginizi biliyorum insallah siz de hep beraber teker teker yeniceksinz vajiyi))))

Mavikiz sen de kendinden bahset ne asamadasin yaz,yavas yavas egzersizlerle yola devam edelim insallah))vajiyi yenmis arkadaslarimiz sana da ellerinden geldigince yardimci olucaklardir:)))))

Benim zamanimda forumlar daha aktifti, sanirim bugun pazar diye pek kimse yok buralarda;(yarin daha aktif bi forumumuz olur ve vajili kimse kalmaz insallah...

Eee durmak yok,calissin parmaklar...unutmayin basari parmaklarinizin ucundaaa))

zeycanım yapma arkadaşım böyle şeyler yüzünden bırakıyorum ediyorum diye şeyler söyleme bak ne sıkıntılar çekiyoruz uzaklaşsan ne oalcak ben uzaklaştımda ne oldu yine yapamadım burası yine motive ediyor lütfen çok takılmayın 3.cü şahıslara biz kendimize bakalım kendi derdimiz bize yetiyor değilmi ..

bu arada zeycanım ben yıllardır forumlardayım şu konuda seni aydınlatayım canım eğer yazdıgın sayfaya yazdıgın msjın üzerine bir başkası yorum atmamışsa msjını düzenliyebiliyorsun silemezsin sadece düzenlersin onu yetkililer yapabiliyor sadece..
ama senin yazdıgın yazı sonrasına kimse bir cvp yazmışsa düzenliyemiyorsun istersen bir dene..

Heee simdi anladimmm...birbirinize destek olup bu sorunu asmak varken sacma sapan kisilerin ekmegine yag mi suruceksiniz...yapma lutfen o insanlar hic yokmus gibi davran...eger burayii birakirsan bi sure sonra egzersizleri de sallamaya baslarsin,burada birbirinize destek olup bu sorunu asmak varken kendi kendine kalma

Sen nasl yendn anltrmsn bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…