Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar bisey sorcam size smdi biz arada birde olsa deniyoz giris cikis oluyo gitgel oluyo ama esim daha hic bosalmadi vajinaya ikimzdede zevk alma faln yok biz smdi iliskiye giriyo sayiliyomuz:)))

Duzenli olarak yapmadım hiç fakat sık sık eş denemesi yaıpyoruz ve rahatça işaret parmağımı alabiliyorum.ancak burda okuduktan sonra işaret p dan sonraki aşamanın 2 parmak olduğunu öğrendim ve onu denedim ama onu yapamadım direk eşimle deniyoruz. Nedense daha normal geliyor..yani açıkcası ne aşamada oldugumu anlamışda deilim:)

Sagol cnm ya orda birilerinin oldugunu bilmek iyi geldi.. ney ney capimi korktum simdi nasi ya 10 cm cokdegil mi nasil hazirliyonuz tam olarak anlatirmisin bi de nasil olcuyonuz mezureyle mi simdiden cok sagol...

nedemk cnm budertten herkes kurtulsunda bn fazla giremiyorm aslnda bnim evde net tok nyse cnm bu bakkal mumlari varya onlarla basla bide bu bimilyoncularda renkli sus mumlari vardir biraz daha kalin onlari alcan p...s sekline getircen yontucan onu ucu aynen p...s gbi olcak yuvarlak yani capi on cm cnm yuvarlak oluyo zatn duz degil yani mezurayla olcucen cnm 4,5,6,8,9,10yapabilirsin hepsini ikiser gun calissan kisa zamnda basarirsin bazilarida kaleme pecete sariyo ve onu surkli pecete ekleyerk kalinlastiriyo oylede yapabilirsin peceteye strec film sar ve prezervatif gecir mumada zatn atiyorm dort cm aldktan snra devami gelir bn yaptiysam sen hayli hayli yaparsin oky bide hep seyde kndine 4olduysa 5de olur o oldusa 8de olur de inan cok raht giriyo hepsi asagi dogru yapcan popoya dogru itcen cnm istersen aparttan once bikac kere bi parmk snra iki parmk calis istersen asicaksin untma

cnm merhaba çok çok geçmiş olsun öncelikle. ne iyi etmişsinde yazmışsın artık..keşke daha önce yazsaydınn....
tek parmak deneme için çok yetersz cnm neden olmadı die boşuna mozma moralini olurmu?
ben parmakta yaptım aparatta. evde kendimiz hazırladık aparatlarımızı. 10 cm dediğimiz çevresi oluo. iple falan ölçüyoruz. sen başta kulak çubuğuna peçete sar cnm orta parmağından az kalın olsun. yavaş yavaş kalınlaştırıcaz çünkü. peçete ile sar güzelce streçle kayganlaştır cnm. cm cm ilerliceksin ona göre peçete ile kalınlaştırırsın. en son beyaz bakkal mumu ile aynı şekilde aparat hazırlıyoruz cnm bak sen başlamışsın bile . ben egzersze başlayanları işin yarısın geçmiş olarak görüorm adım adım beraber yaptırıcaz sana cnm sakın merak etme aklne ne takılırsa çekinme sor

cnm zevkle yardım edrım sana benn hıc sorun degıl özelden bı mesaj atcm ok

canım bak o sıvı beyaz sütkesiği gibiyse, kaşıntı ve yanma yapıyorsa uzun süreli geçmeyen, demek ki mantardır, yok hayır bu etkiler yok diyorsan, vajinanın en iyi temizleyicisi kendi sıvısıdır ve vajina o sıvıyı salgılar, muhtemelen o sıvıdır, birçok arkadaş denedi bildiğim kadarıyla kimseye mantar yapmadı ama sana kalmış tercih istersen kayganlaştırıcı kullan, ama mantarda gözünü korkutmasın, başlarda ben sadece eş denemesinde öneriyordum ama arkadaşlar egzersizde de denediler hep ben dene diyemem ama deneyenlerinde şikayetçi olduğunu hatırlamıyorum. senin gibi acaba mantar mı oldu diyenlerede sordum kaşıntı var mı süt kesiği gibi hayır dediler, tamam o zaman vajinanın kendi temizleme sıvısıdır dedim.

gözünüz aydın arkadaşım bence emla 2 ay falan kulanmayın birkaç kerede korkunuzu aşın tamam, hemde o kadar kullanmak zararlı olabilir, hemde neden alacağınız zevkten kendinizi mahrum bırakacaksınız ki.

tatlım patoloji bebeğin patolojisi değil mi? bak kuzum zaten bebek ilk zamanlar öldüğünde büyük ihtimalle sorunludur diyorlar ya, hepimizin bebeğinde sorun var ki öldü tümer bebektedir sende değil, öyle bir durumda rahimde falan çıkardı zaten, sen kürtaj sonrası 1 hafta sonra kontrole gittin içini kontrol ettiler falan. o bebeğe ayit bir durumdur, panikleme, dr dan geniş açıklama alırsın da bence bu böyle.

tebrik ederim canm bende 1yıl 3 bucuk aylık ewliyim

Düzenli olarak hiç egzersiz yapmadım ancak o parm. Rahatça alabiliyorum daha sonra 2 parmak birden denedim ama yapamadım direk eş denemesi yapıyoruz .neden olmuyor anlamadım aslında kafamda oraya bişey giremez diye bir algıda yok ama heralde farkında olmadan kasıyorum kendimi heralde..

melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?

gözünüz aydın arkadaşım Allah mutluluğunuzu daim etsin.

melisa iyiki varsın çok tşk ederim tamam kendimi toparlıyorum ve teglden hemen sonra bitecek inş.egzersiz yapmama gerek varmı?reglden hemen sonra?

egzersize devam et cnm ben yendkten sonra bi süre daha devam etmiştm vajina genişlesin iyice alışsın die hatta şöle yapırdum 10 cm ile egzerz yapıyordum, hemen arkasına eş denemesine geçiyordum bi süre öle devam etti hatta cnm bu aşamaya gelmşssn artık az kaldı sabır az daha sabır

eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...

canım böyle düşünme bu dönemde sadece dinlen neler yapabilirsin bunları düşün, bak sen belli bir seviyeye geldin beyin öğrendiği uygulamayı kolay kolay unutmaz, sen regl bittiğinde çok çok iyi bir eş denemesi yaşayacaksın ben inanıyorum.sakın moralini bozma aksine bu sürede sadece motive et kendini.vardın yıldönümünden 1 hafta sonra olsun, senin canın sağolsun yeter ki.

tamam canım bende öyle yapayım ozaman 10 cm ile devam edip denemeye geçeyim ozaman

eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...

canım bu konuda eşine çok iyi destek ol sende haklısın moralim bozuk hep hiç sexy değilim şuan biliyorum ama yakında renkleniceez merak etme die şakaya vur bence..ki söledğmde doğru azcık renkleneceksiniz merak etme eşinin ozaman öle bi sıkıntısı olmayacak. birazcık açık yazdm ama kusura bakmayın hehe

kızlar zeytinyağı sürmeden yapamıyorum. Ayrıca sadece üstte olduğum pozisyonda yapabiliyorum. Bu ne zaman dùzelir

arkadaşlar ilk önce yağı baş ucunuza koyun ama sürmeyin, ben hep yazarım görmüşsünüzdür belki, şu p yatıkken o halinde p nin üstüne oturun klitorisi vajinayı ileri geri yaparak sürtünün ama bunu ilişkinin parçası olarak düşünün, bu arada ilişki sırasında konuşmayın bu ıslaklığı azaltır dikkatiniz dağılmasın, sonra ıslaklık biraz gelince, ilk başlarda yavaş ilerleyebilirsiniz yağ olmayınca, ama o azıcık ıslaklık olduya girişte, ıkınarak yerleştirmeye çalışın, sonra zaten yavaş yavaş ilerlerken aniden itmeyin, ıslanmaya başlıyor, ama eşiniz değil siz yapın girişi, sonra yavaş yavaş gelgit yaptığınızda ıslaklık artar, sonra arkadaşlar iyice ıslakık olduğunda çıkarıp hemen istediğiniz diğer pozisyona geçtiğinizde vajina girişi bir süre açık kalmış gibi geniş durur rahatlıkla giriş olur, mesela altta bacaklarınızı eşinizin beline dolayarak deneyebilirsiniz, yada siz altta ve yüzünüz yere bakarak eşinizde o şekilde deneyebilir. yani konuşmadan hemen çıkarıp başka pozisyona geçerekte alışabilirsiniz.

kizlar bisey sorcam size smdi biz arada birde olsa deniyoz giris cikis oluyo gitgel oluyo ama esim daha hic bosalmadi vajinaya ikimzdede zevk alma faln yok biz smdi iliskiye giriyo sayiliyomuz:)))

tabiki tatlım yağ olduğu için fazla kaygan ya o yüzden zevk almıyorsunuz, mesela aşırı ıslaklık olduğunda zevk alınmaz hissetmezsin, o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…