- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.181
Kızlar uzun zaman oldu hiç gelemiyorum sizlerede yardım edemiyorum , bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. Sizlerde sorularınızı öğrenmek istediklerinizi yazın yanıtlim .
Hep beraber yenelim inşşşş
insan yıldönümünde regl olunca yıkılıyor dediiğin gibi canım bende de öyleydi 2 gün önceydi bizimki de. çoook üzülmüştüm farklı bir duygusu olacak diye, fazla da duygusallık olunca insan daha da yavaşlıyor stresten canım şahsen öyleyim ben. benimkide bugün son günüm bende senin gibi devam ediyorum çalışmalara.Allah yardımcımız olsun hepmiizn
canım böyle düşünme bu dönemde sadece dinlen neler yapabilirsin bunları düşün, bak sen belli bir seviyeye geldin beyin öğrendiği uygulamayı kolay kolay unutmaz, sen regl bittiğinde çok çok iyi bir eş denemesi yaşayacaksın ben inanıyorum.sakın moralini bozma aksine bu sürede sadece motive et kendini.vardın yıldönümünden 1 hafta sonra olsun, senin canın sağolsun yeter ki.
Cok sagol canim ben biliyorum isin fizyolojisini de sadece o his bende mi bu kdr yogun vucudum ve beynim acaba bahanemi uretiyo diye dusunuyodum cnku konsantreyi ve motivasyonu cok etkiliyo wcye gitsem o an kayganlik gider gitmesem bi turlu.. yok ustteydim dedigin gibi kontrol bendeydi onu da sagolun burdan ogrendim yoksa ben hep altta deniyodum hic bi ilerleme olmamisti refleks olarak bacaklarimi kapatiyodum hep oysa ustte en azindan bi iki santim girisi saglayabildim kontrol bende oldugu icin de daha cesurdum fakat dedigim gibi aci yanma ve cis gelme hissi olunca dayanamadim biraktim sanki bi an kapanmisti artik orasi ve ben zorluyodum acim azalcagina artti zorlayamadim kotu bi tecrube olunca korkum yine basa donmesin diye yarida biraktim oyle iste cok sagolun kizlar hersey icin bu kadari bile sayenizde :)canım deneme sırasında tuvaletin gelmiş gibi afedersin gaz gelmiş gibi falan his olur merak etme sadece sende değil,
bak mesane çok yakında olduğu için sen egzersiz sırasında mesaneye baskı yapıyorsun ve haliyle tuvalet ihtiyacı hissediyorsun.
birde hangi pozisyonda denediğini bilmiyorum ama demek ki altta diyorum, sen üstte olup kendin afedersin elinle tutup girişi sağlarsan çok daha hızlı ilerlersin (biliyorum itici geliyor ama inan en rahatı). kontrol sende olduğu için sen korktuğunda durup istediğinde devam edeceksin, üstte olduğunda, bacaklarını kapatamayacaksın, kendini kastığın zamanda ıkınırsan zaten kasamayacağından p girişine kolaylık sağlanır.
Merhaba sevinirim yardim Icin bu ilk giriste batma igne gibi ve basinc neden oluor kötu bi Hiz
Merhaba sevinirim yardim Icin bu ilk giriste batma igne gibi ve basinc neden oluor kötu bi Hiz
Aynen bende de neden oluyo herkes de mi oluyo yoksa bnm canim mi pek kiymetli herkesde oluyosa yani o kadar da olur normal diyosaniz madem zorlayip devam edebilirim? Bi sorum daha var kac cm lik aparattan sonra artik esinizle denemeye basliyosunuz yani en uygun kac cm?
merhaba egeguezeli89 , kendini kastığın zaman batma oluyor , olabildiğinde rahat olmaya çalış ,
egzersiz denedin mi ilişki denemesi yapmadan önce peki
neler yaptın ?
Cok sagol canim ben biliyorum isin fizyolojisini de sadece o his bende mi bu kdr yogun vucudum ve beynim acaba bahanemi uretiyo diye dusunuyodum cnku konsantreyi ve motivasyonu cok etkiliyo wcye gitsem o an kayganlik gider gitmesem bi turlu.. yok ustteydim dedigin gibi kontrol bendeydi onu da sagolun burdan ogrendim yoksa ben hep altta deniyodum hic bi ilerleme olmamisti refleks olarak bacaklarimi kapatiyodum hep oysa ustte en azindan bi iki santim girisi saglayabildim kontrol bende oldugu icin de daha cesurdum fakat dedigim gibi aci yanma ve cis gelme hissi olunca dayanamadim biraktim sanki bi an kapanmisti artik orasi ve ben zorluyodum acim azalcagina artti zorlayamadim kotu bi tecrube olunca korkum yine basa donmesin diye yarida biraktim oyle iste cok sagolun kizlar hersey icin bu kadari bile sayenizde :)
canım madem ısaret pğarmağını alabılıosun sımıde orta parmağı dene bıze habwr ver sonrada 2 parmağa gecersın
Ne olur birileleri bana yardim etsn yoksa yenlgi bayragni cekecgm bugun kafaya koydm deneme yapcm dye kendme yag surdm p..... E prezerwtf taktmyag surdm kendme emlada surdm ama daha p..... Degmeden aci agri yanma oluyo ne yapmaliyim sizce aparatmi yapatim ortak parmak rahat olunca dedm yaparm ne olack hemen cuk oturur dedim ama olmadi yardima ve akla ihtyacm var....
haklısın aslında çok asi oluyorum baZen çaresiLikten bende istemiyorum böyle olmasını ama çok yoruldum.ama söylediklerinizi dikkate alıp kendimi toparlıycam
Cok sagol canim ben biliyorum isin fizyolojisini de sadece o his bende mi bu kdr yogun vucudum ve beynim acaba bahanemi uretiyo diye dusunuyodum cnku konsantreyi ve motivasyonu cok etkiliyo wcye gitsem o an kayganlik gider gitmesem bi turlu.. yok ustteydim dedigin gibi kontrol bendeydi onu da sagolun burdan ogrendim yoksa ben hep altta deniyodum hic bi ilerleme olmamisti refleks olarak bacaklarimi kapatiyodum hep oysa ustte en azindan bi iki santim girisi saglayabildim kontrol bende oldugu icin de daha cesurdum fakat dedigim gibi aci yanma ve cis gelme hissi olunca dayanamadim biraktim sanki bi an kapanmisti artik orasi ve ben zorluyodum acim azalcagina artti zorlayamadim kotu bi tecrube olunca korkum yine basa donmesin diye yarida biraktim oyle iste cok sagolun kizlar hersey icin bu kadari bile sayenizde :)
Ne olur birileleri bana yardim etsn yoksa yenlgi bayragni cekecgm bugun kafaya koydm deneme yapcm dye kendme yag surdm p..... E prezerwtf taktmyag surdm kendme emlada surdm ama daha p..... Degmeden aci agri yanma oluyo ne yapmaliyim sizce aparatmi yapatim ortak parmak rahat olunca dedm yaparm ne olack hemen cuk oturur dedim ama olmadi yardima ve akla ihtyacm var....
canım yağ sürdüğümüz zaman uyuşturmaya gerek yok biliyor musun, bizim kendi sıvımızda uyuşturucu etki neden yok hem zaten yeterince kayganlık sağlandığında acı olmuyor hemde uyuşturucu etki olsa hiç zevk alınmazdı. canım sadece zeytinyağ kullan onun yoğunluğu yeter. ben anestol kullandığımda işime yaramayı bırak birde boşyere yanma batma hissi öldürdü zaten.sadece tek başına yağ kullan o sana yeter
En iyisi aparat yapayim deglmi
Dün adetimin bittiği ilk gündü o zaman vajina daha açık olduğundan rahat oluyo diye okumuştum işten eve gttım ilk önce ılık duş aldım sonra emla kremi sürdüm masaj yaparak parmak egzersizlerini yaptım 3 parmağa kadar alıyodum zaten birazda zeytin yağı sürdüm eşime dedim hadi gel bu iş bitecek :)) ilk başta ben üstteydim kendin yap dedi eşim ben karışmıcam bi baktı kendiliğinden girdi üzerine oturdum ama fazla uyuşmuş hissetmedim sonra eşim üste çıktı o yaptı tamamı girdi içindeyim diyo ben hissedemedim oldu dedi sonra kalktım oturdum pembemsi kahverengımsı kan geldi az bişey acaba oldumu yoksa adetımın devamımı geldi anlamadım sabah kalktım yine öyle kan geldı az bısey... kızlar çok degısık bı duygu akşamdan beri nasıl heyecanlıyımm bu kadar basıt olucanı dusunmemıstım korkmanıza hıc gerek yok sadece beynınızde bıtırmenız yetıyomuş bunu anladım rabbim hepinizin yardımcısı buranın sayesınde yendım o yuzden ilk sizinle paylaştımm...yenilgi bayrağını çekme sakın. emla bende acayip bir yanma yapmıştı. bunun için kullanamadım. en iyisi uyuşturmadan alışmak. parmağının çevresini ölçmen gerekiyor 10 cm olduğunda eş denemesi yaparsan hiç zorlanmayacaksın emin ol. acele etme.