Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar uzun zaman oldu hiç gelemiyorum sizlerede yardım edemiyorum , bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. Sizlerde sorularınızı öğrenmek istediklerinizi yazın yanıtlim .

Hep beraber yenelim inşşşş

evet çok haklısın canım allah hepimize yardım etsin inş bol bol dua edelim..

haklısın aslında çok asi oluyorum baZen çaresiLikten bende istemiyorum böyle olmasını ama çok yoruldum.ama söylediklerinizi dikkate alıp kendimi toparlıycam

Cok sagol canim ben biliyorum isin fizyolojisini de sadece o his bende mi bu kdr yogun vucudum ve beynim acaba bahanemi uretiyo diye dusunuyodum cnku konsantreyi ve motivasyonu cok etkiliyo wcye gitsem o an kayganlik gider gitmesem bi turlu.. yok ustteydim dedigin gibi kontrol bendeydi onu da sagolun burdan ogrendim yoksa ben hep altta deniyodum hic bi ilerleme olmamisti refleks olarak bacaklarimi kapatiyodum hep oysa ustte en azindan bi iki santim girisi saglayabildim kontrol bende oldugu icin de daha cesurdum fakat dedigim gibi aci yanma ve cis gelme hissi olunca dayanamadim biraktim sanki bi an kapanmisti artik orasi ve ben zorluyodum acim azalcagina artti zorlayamadim kotu bi tecrube olunca korkum yine basa donmesin diye yarida biraktim oyle iste cok sagolun kizlar hersey icin bu kadari bile sayenizde :)

Merhaba sevinirim yardim Icin bu ilk giriste batma igne gibi ve basinc neden oluor kötu bi Hiz

Aynen bende de neden oluyo herkes de mi oluyo yoksa bnm canim mi pek kiymetli herkesde oluyosa yani o kadar da olur normal diyosaniz madem zorlayip devam edebilirim? Bi sorum daha var kac cm lik aparattan sonra artik esinizle denemeye basliyosunuz yani en uygun kac cm?

Merhaba sevinirim yardim Icin bu ilk giriste batma igne gibi ve basinc neden oluor kötu bi Hiz

merhaba egeguezeli89 , kendini kastığın zaman batma oluyor , olabildiğinde rahat olmaya çalış ,
egzersiz denedin mi ilişki denemesi yapmadan önce peki
neler yaptın ?

zeze en uygun olan 10 cm i geçmiş olmak ve ayrıca ben hazırım tamam yapabilirim demek bunu hissetmek .
Acı hissi inanın ki hiç yok , yeterince rahat bırakırsanız kendinizi kasmazsanız birşey olmadığını da göreceksiniz

Ne olur birileleri bana yardim etsn yoksa yenlgi bayragni cekecgm bugun kafaya koydm deneme yapcm dye kendme yag surdm p..... E prezerwtf taktmyag surdm kendme emlada surdm ama daha p..... Degmeden aci agri yanma oluyo ne yapmaliyim sizce aparatmi yapatim ortak parmak rahat olunca dedm yaparm ne olack hemen cuk oturur dedim ama olmadi yardima ve akla ihtyacm var....

Bugn denedm aynisi bendede oldu wc ye gttim heldm tekrar yag falan yaptm ama yine var gbi oluyo yani uffff ne zaman biticek bu kabus

canım madem ısaret pğarmağını alabılıosun sımıde orta parmağı dene bıze habwr ver sonrada 2 parmağa gecersın

Biraz tez canlı sabırsız bi insanım galiba:) onun için hemen olsun istıyorum bi yandan eş denemesinde yapıyorum doğrumu bilmem!!bu o parmak denemesini ne kadar süre ve nasıl yapmalıyım tekniğini paylaşırmısınız??

yenilgi bayrağını çekme sakın. emla bende acayip bir yanma yapmıştı. bunun için kullanamadım. en iyisi uyuşturmadan alışmak. parmağının çevresini ölçmen gerekiyor 10 cm olduğunda eş denemesi yaparsan hiç zorlanmayacaksın emin ol. acele etme.

haklısın aslında çok asi oluyorum baZen çaresiLikten bende istemiyorum böyle olmasını ama çok yoruldum.ama söylediklerinizi dikkate alıp kendimi toparlıycam

hepimizin iniş çıkışları oldu canım sadece sen değilsin merak etme, ama şunu unutma bir sürü seni düşünen arkadaşın varburda yalnız değilsin, malesef ben bu sıkıntıyı çekerken yapayalnızdım, bütün aşamalarda birde bu sorun çıktı ben ne kadar problemli bir insanım dedim, bilmiyordum ki herkeste olacak şeylermiş. mesela tuvalet hissini eş denemesinde hissettiğimde, eşim korkuda oluyor diyordu, hayır artık korkmuyorum diyordum. ama kendimde bilmediğimden bende sorun var diye düşünmeden edemiyordum.bak gerçekten çok şanslısınız herşeyin daha fazla bilincindesiniz, bu sizin ilerleme sürecinizi bence hızlandırır, benim gibi herşeyi karambole değil, bilinçli kontrollü şekilde yaparsınız mesela.

canım birazcık girdiyse arkası çok kolay gelir aslında biliyor musun? benim ilk defa girmeye başladığında demek olacak diye bırakmadım ve takıldığım yerde ıkınarak heyecanlandığımda nefes alıp derin derin, sonra yavaş yavaş verdim, birde ne farkettim nefes verirken gevşiyorsun ya işte o an oturmaya devam ediyorsun ya p içerdeyken, hemen tamamı ilerliyor.tamamen gevşe ne acı ne birşey. vajina içini güzelce yağla ve bence 1 günde halledersin sen.

canım yağ sürdüğümüz zaman uyuşturmaya gerek yok biliyor musun, bizim kendi sıvımızda uyuşturucu etki neden yok hem zaten yeterince kayganlık sağlandığında acı olmuyor hemde uyuşturucu etki olsa hiç zevk alınmazdı. canım sadece zeytinyağ kullan onun yoğunluğu yeter. ben anestol kullandığımda işime yaramayı bırak birde boşyere yanma batma hissi öldürdü zaten.sadece tek başına yağ kullan o sana yeter

En iyisi aparat yapayim deglmi

En iyisi aparat yapayim deglmi

belirli bi müddet ayna karsısında ıkınmayı ogren iyice yada kendini alıştır bugun 15 dakika orta parmak alıştırması yap..bitir..sonra iki parmağa gec..bunlar oorta ve işaret parmak olsun..iiice yağla ya da kayganlaştırıcı sur..bunları yaparsan aparat yap ve prezervatif geçir iiyice yağla aparatı..parmagınlada vaji içini yağla..aparatı tam vajina deliğine koy ıkınmaya basla bası direk geçecek..sonra ıkınırken yavaş yavaş ittir..bi bakmışsın geçmiş gitmiş ben oyle yapmıştım..ogunde aksam es denemesine geçtim oldu bitti..sende ricam yağdan ya da kayganlaştırıcıdan çekinme yeteri kadar kayganlık sağlamak seni rahat ettirecek..hadi yaparsın bak..

Dün adetimin bittiği ilk gündü o zaman vajina daha açık olduğundan rahat oluyo diye okumuştum işten eve gttım ilk önce ılık duş aldım sonra emla kremi sürdüm masaj yaparak parmak egzersizlerini yaptım 3 parmağa kadar alıyodum zaten birazda zeytin yağı sürdüm eşime dedim hadi gel bu iş bitecek :)) ilk başta ben üstteydim kendin yap dedi eşim ben karışmıcam bi baktı kendiliğinden girdi üzerine oturdum ama fazla uyuşmuş hissetmedim sonra eşim üste çıktı o yaptı tamamı girdi içindeyim diyo ben hissedemedim oldu dedi sonra kalktım oturdum pembemsi kahverengımsı kan geldi az bişey acaba oldumu yoksa adetımın devamımı geldi anlamadım sabah kalktım yine öyle kan geldı az bısey... kızlar çok degısık bı duygu akşamdan beri nasıl heyecanlıyımm bu kadar basıt olucanı dusunmemıstım korkmanıza hıc gerek yok sadece beynınızde bıtırmenız yetıyomuş bunu anladım rabbim hepinizin yardımcısı buranın sayesınde yendım o yuzden ilk sizinle paylaştımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…