Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım bu işin aşaması ne biliyor musun? korkularını yendiğin an, herkesin deneme başarma sürwsi, korkuları, cesareti farklıdır,ben egzersiz yapmadım mesela kimse diyemez tek parmak yetmez diye, bende eşim yağ sürerken iki parmağını kullanmasından sonra eş denemesi yaptım ve oldu, ama sen dersin ki olmazsa o zaman herşeyi bırakırım moralim bozlur falan, bekle ve gerçekten hazır olduğunda dene, ama bu ilk etap için sabır işi, denersin olmaz, demek biraz daha egzersize ihtiyacım var der devam edersin, kendini bir kalıbın içine sokmaya çalışma, herkesin bir yolu var sende kendi yolunu çiz, ama çalışarak aş.

Tesekkur ederim canlar iyiki varsiniz cok moral oldu bana nzn6064 arkadasim ozelden yazicam demissin ben ozelden mesaja nasi bakcam bilmiyom insallah bakabilirim olmazsa yine yazarim cok sagolun

eşim okadar kötü oldu ki işlevini kaybettiğini filan zannetti ama ona destek oldum ve normale döndü gibi inş tekrar aynı şey olmaz.çok tşk ederim allah sizden razı olsun...

Allah cümlemizden razı olsun canım, düzelir merak etme normale dönünce zaten çok hızlı şekilde atlatır merak etme.

Demekki ondan mi acidi cunku ben parmagi deneyince direk cesaretlenip o gece yapmak istemistim o zaman ben once iki parmagida deneyim snra da zamanla artiririm bakalim nolcak insallah yapabilirim cok sagol cnm yine yazarim ben... siz de acima veya yanma olmuyomu.. hic mi olmadi yoksa vajiyi yenince gecti mi cnku bilemiyorum yani bu durum korkudan mi yoksa fizyolojik olarak bana ozel bi durum mu bu aci diye dusunuyorum..kafama takiliyo cunku ben yani o parmagim girdigi gun halbuki cok korkmamistim kasmamistim yine aciyip yaninca korkum kacmam geri geldi.. aglama nobetine tutuldum esim teselli edip bi de takdir etti beni sasirttin baya ilerleme var sende dedi cok moral oldu hepsi sayenizde oldu kizlar ben bakamaz dokunamazdim bile ama kendime parmak attim resmen ama bi hafta onceydi gerilemismiyimdir simdi?

canının yanma sebebi, yeterince ıslaklık gelmediği için canım, şimdi korkuyoruz ya farkında olmadan olması gereken sıvı yeterli gelmiyor, ayrıca ilişki sırasında konuşup dikkatinide dağıtırsan o zamanda kayganlık olmaz, sana tavsiyem deneme yaparsan zeytinyağ sür vajina içine, kendi parmağın zor geliyorsa eşinden yardım iste, mesela ben o şekilde yapmıştım.

canım madem ısaret pğarmağını alabılıosun sımıde orta parmağı dene bıze habwr ver sonrada 2 parmağa gecersın

Canim zaten anlattıklarımin hicbirini z.yagsiz yapmadim yapamazdim da o bana cok cesaret verdi burda bi gordum bi denedim vazgecemem z.yagi candir caaann... kendi parmagim baslarda cok tuhaf geliyodu bana o yuzden ilk parmak denemem esimle sonraki kendi orta parmagimla oldu...konusmalara gelince evet konusma dikkat daginikligi illa ki oldu pozisyon denk getiremedim ne bileyim tam baslicam ayy ayy dur bi dakka demeler sonra derin nefes almalar ha bi de cisim varmis hissi oldu bende hep.. heyecandan mi yandigindan mi bilemem...nys cok sagol cnm tavsiyelerini denicem umarim olur umarim basaririmmm...

egzersiz yapan arkadaşlar 2 parmak egzersizini nasıl yapıyorsunuz? ben aparatla yapmıştım ama parmakla yeniden başladığım için bilmiyorum.zor oluyor mu sizce.vajina girişi nasıl açılıyor mu. ne şekilde yapcam lütfen birşeyler yazınn bana...

zeycanım seni çooook merak ediyorum nasılsın hayatım çalışmalara devam mı

hacicoo aynen devam bitmiyor bereketlendi benim egzersizler:) 2 yılımızı da devirdik bu arada:) bugün reglim bitiyor 2 parmak egzeriszi verdi dr birde denemelere devam :) :)
sen nerelerdesin pek girmiyorsun ya ben göremiyorum senii

canım orta parmak ve ısaret parmağını yanyana koy ve prezervatıf gecır cok kolay olucak

Melisa ne şeker seysin sen böyle.
Herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Dilerim Rabbim de senin sıkıntılarında sen gibi güzel insanlar eliyle yardimcin olur

senin için de çok sevindim canım hayırlı olsun.daha da mutlu olursunuz inşallah:)RaBBİM hayrını da kabul etsin:)

insan yıldönümünde regl olunca yıkılıyor dediiğin gibi canım bende de öyleydi 2 gün önceydi bizimki de. çoook üzülmüştüm farklı bir duygusu olacak diye, fazla da duygusallık olunca insan daha da yavaşlıyor stresten canım şahsen öyleyim ben. benimkide bugün son günüm bende senin gibi devam ediyorum çalışmalara.Allah yardımcımız olsun hepmiizn

Melisa ne şeker seysin sen böyle.
Herkese yardimci olmaya çalışıyorsun. Dilerim Rabbim de senin sıkıntılarında sen gibi güzel insanlar eliyle yardimcin olur

cnm çok saol. bu sıkıntıyı çeken bilir o yüzden herkes yensin istiyoruz bizde elimizden geldğnce yardımcı olmaya çalışıyoruz.. sen ne aşamadasın bu arada

canım deneme sırasında tuvaletin gelmiş gibi afedersin gaz gelmiş gibi falan his olur merak etme sadece sende değil,

bak mesane çok yakında olduğu için sen egzersiz sırasında mesaneye baskı yapıyorsun ve haliyle tuvalet ihtiyacı hissediyorsun.
birde hangi pozisyonda denediğini bilmiyorum ama demek ki altta diyorum, sen üstte olup kendin afedersin elinle tutup girişi sağlarsan çok daha hızlı ilerlersin (biliyorum itici geliyor ama inan en rahatı). kontrol sende olduğu için sen korktuğunda durup istediğinde devam edeceksin, üstte olduğunda, bacaklarını kapatamayacaksın, kendini kastığın zamanda ıkınırsan zaten kasamayacağından p girişine kolaylık sağlanır.

Son düzenleme:
cnm çok saol. bu sıkıntıyı çeken bilir o yüzden herkes yensin istiyoruz bizde elimizden geldğnce yardımcı olmaya çalışıyoruz.. sen ne aşamadasın bu arada

Hergün bir saat egzersiz yapiyorum. Iki parmak alıyorum ama icim çekiliyor gibi oluyorum. Ben de aparatla yaptim dun hem de sekiz cm. Gir cik bile yaptım :)) en güzel tarafı giriş çıkışlarda bakmakda zirlaniyordum dun akşam aparat uygulamasinda cok rahat bakabildim. Hic es denemesi yapmadim bir haftadır.
Parmak degilde aparat olsa nolur sence. Hazir seni yakalamisken bisey daha sormak istiyorum. Es denemesinden önce aparatla yapip hemen uygulama sansim yok esim bilmediği için. Aparattan yarım saat sonra o girişin açıklığı tekrar eski haline mı donuyor.

melisaya sormuşsun canım ama ben şunu söyleyim, mesela p den örnek vereyim, p giripte gelgit yapılıyor ya , vajina girişi hem rahatlıyor hemde farkında olmasakta orası kayganlaşıyor sıvı salgılanıyor çünkü p çıktığı zaman hemen giriş yaptığımız zaman rahatça giriyor ama arada konuşup dikkatimizi dağıtırsak sanki normal haline dönüyor biliyor musun. ama şunu söyleyim arkadaşım zaten önemli olan senin oraya birşey gireceğini ve hiç canının acımadığını kabullenmen, işte o zaman 1 günde geçse aradan zaten o girişi yaparsın sıkıntı etme, sadece ilk denemende acemi olduğun için yerini bulurken zorlanabilirsin, ama öncesinde vajianan buhar banyosu yaptırırsan su dolu bir kaba vajinanı 20 dk kadar tut yanmadan, öncesinde duş al rahatla ve vajina içine eşin parmaklarıyla yağ sürdüğünde, ilk girişte ve takıldığın kendini kastığın her zaman kabız olmuş gibi ıkındığında, paniklediğinde durup derin derin nefes alıp verirkende tamamen gevşersen, işte o gevşediğin an bile o kadar rahat ilerler ki p anlamazsın bile.

Kkaderim cok tşk ederim. Bu zeytinyağı mucizesi ile ve sizlerin desteği ile hepimiz yenicez inşallah. Nice yuvaların kurtulmasına vesile oluyorsunuz. Allah razı olsun

Kkaderim cok tşk ederim. Bu zeytinyağı mucizesi ile ve sizlerin desteği ile hepimiz yenicez inşallah. Nice yuvaların kurtulmasına vesile oluyorsunuz. Allah razı olsun

rica ederim arkadaşım ne demek. ben 5 ay vaji yaşadım ve çok ağladım aşana kadar, nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin edersin daha doğrusu bilirsin ama yendiğim sabah biliyor musun neden bunca zaman bunu yapamadım demedim? herşeyin bir sebebi vardır mutlaka uyandığımda dedim ki bir sayfa açmalıyımbence zeytinyağ ile herkes yapabilir. nasıl bir heyecansa, eşim diyor ki herkes aynı değil nerden biliyorsun olacağını, ya biraz uğraşınca herkes yapabilir diyorum, ben yaptıysam herkes yapar cümlesi tarafımdan ilk defa kurulmuştu o gün =)) dedim ki demek ki bu egzersiz sayfasını daha önce o kadar aradığım halde neden bulamadım diyordum ya, işte yağı herkese önermem gerekiyormuş demek ki.bir kişinin bile hayatı değişse dedim benim için çok büyük birşey bu.çünkü herkes ne yaşıyor çok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…