- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.041
ne yalnızı kız burd aherkes bu derdetten sıkayetcıdır benceee
o zaman bu sayfayı kesin oluşturmalıyız avesracım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yalnızı kız burd aherkes bu derdetten sıkayetcıdır benceee
canım çok teşekkür ederim ama zaten biz hep aşk yaşıyoruz :) birazda evliliği görelim böyle olmuyor devam etcem reglimden sonra inşallah
Ne güzel canım :) denemeye devam aynen :)
Bende hiç belli olmaz diyoruz nasip ama kızlar kahverengi akıntım adet kanaması gibiydi bana öyle geliyor dua edin yinede çalışmalara devam hayırlısıyla
inşaAllah hayırlısıyla canimm aynen yarin ayrıca dahiliye kontrolüne gidiyoruz dua edin bak diz duamdasiniz netim bitti sayılır yazamaddam 2gun bekleyin beni :)
Ohbeee sonundaa tamm anlamıylaa yenmiş bulunuyorummmm gittt gell bilee olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))
bebişim =) gözün aydın çok sevindim.
Teşekkürr ederimm canımmmmmmmmmmmmmm :)
ne yaptın müdür nasılsın =))
Kizlar bugn ayaklarimi duwara dayadm ve organmi inceledm ve gozlerime inanamdm ilk kez oyle gordum kocaman acilmisti busbuyuktu delik ya oraya hersey girer bence ya
Ben artik 2 parmagi da kolaylikla yapabiliyorum... hatta 3 parmak denedim ... pek girmedi ama azicik oldu... mum aparati denemesini de cok rahat yapabilmistim... mumum cevresi 6.5cm idi..... cok cok rahatti.. sonra pecete sardim 9.5 e ciktim... ama bi turlu olmuyor... ya da cok zor oluyor. Ugrasiyorum baya ugrasiyorum sonradinda hoop giriyor ama aradakilerde agri olusuyor girmiyor... ikinma yon bulma zeytinyagi hepsini biliyorum zaten bi anda acisiz giriyor ama yaklasik 10 15 dakika ugrasiyorum... tekrar basa donup aparati incelteyim mi yoksa 9.5 cm bir kac gun daha ugrasayim mi... bi d3 artik egzersizlerde kasmiyordum ama 9.5 cm de kasilmalar basladi... geriye mi donuyorum acaba...
kahvaltıı yapıyorummmmmmmm :))) tv ızlıyorumm yarın misafirlerin gelecek demısdım yaa annemler komsular felann onlara mantı yapıverıcem :26:
Kızlar test sonucu hala öghrenemedm tel. Acmıyorlar. Neyse öğrenırm onuda baska bırsey ıcın dıger kolumdan bır kan daha aldırdım. Kollarım agrıyor dua edın yarın yıne doktora gıdıyorum. Adet oldum zaten yerlesme akıntısı olma ıhtımalı cok düşük. Denemelere devam
afiyet olsun tatlım. mantı YAPIVERECEKSİN =)) dolma mantıyı ne kadar kolay söylemişsin yapıvericem diye MANTIIII YA-PA-CA-ĞIIIIMMMM ağzının dolusu söylemelisin.
MANTI YAPACAGIMM :d HİÇ SEVMEM BÖLE KONUŞMAYI :d
yahu mantı doldurmak uzun zahmetli ya ağzının dolusu söyle diyorum zaten öyle konuşulur mu =)) hadi sen misafirlerine hazırlan bugünde kafama birşeylerle vurursun oyalamayaım ben derdisimi aldım
kızlarr dualarınız beklıyorum bu gece artık eş dnemsıne adıma tcm inşşş kendımı ılla şatrlandrımadım ılkınde olBILRDE OLMAYABILDE SONUCTA BI ÇALIŞMA AŞAMASINDAYIZZ AMA 10CM RAHAT YAPIYORUM YANI KASMA YOK BIRAZDAN BI EGZERSIZ DAHA YAPICAM SONRASI HAZIRLIK AŞAMAIS TABI DUŞ GCLIK VSTABİ ORTAMDA ÖNEMLI BANA DUA EDINN KIZLARR BUTUN DESTEK OLUP EGZERSIZLERI BASLAMAMA NEDEN OLAN BU SITEYE VE ARKADSLARA SONSUZ TESKURLEERRR İNŞ OLUMLUDA OLUR
Elimin hamuruyla vurmam merak etme kalkacam çay keyfi yapıyorum
elinin hamuruyla da vurma hamursuzda vurma acıyor bak anneme söylerim seniii
afiyet olsun iç iç bizsiz çay keyfi