- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.881
Tutkuuu
Evet canm rahat oldu o sekilde
Bacaklarimda omzunda oldugu icn
Kramp girmedi rahattim.
Sadece dedigm gibi ilk girisde kasiliyo o yuzden ilk uste oturmak giris saglandiktan snra bu sekilde yapilabilir cnki ben usteyken bacaklarima kramp girdi rahat edemedm
merhaba.bana soru sorabilirsin.
arkadaşlar merhaba ben 27 günlük evliyim ama cinsellik kabusum oldu sanki, her gece olduğunda hemen uyumak istiyorum artık 4 haftada yoruldum yine mi olmayacak yine mi üzülecez diye düşünmekten bıktım(eşim acaba vajinismus olabilir mi dedi bende bugün bi araştırmaya karar vermiştim sizlerle tanıştım.biliyorum belki çok yeni ama yakın arkadaşlarımla konuştum hepsi evlendiklerinde normal olduğunu anlattılar benim niye olmuyo diye soramadan edemiyorum...şimdi size yaşadıklarımızı anlatayım ve bana yardımcı olun lütfen çok çaresiz hissediyorum düğün gecesi önce çok kasıldım sonra eşimin yardımıyla rahatlamaya çalıştım ama şiddetli bi acı hissettim kanama oldu bıraktık eşim bişey anlamadığını söyledi ben zaten sadece acı hissettim, sonraki günlerde denemeye çalıştık olmadı sanki bi duvar var acaba dedim bende böyle bi yer yok mu, insanın aklına neler geliyor herkesin çok kolay yaptığı şey bize eziyet oldu.farklı şeklillerde denemeler devam etti ama 2 kez daha sıktım kendimi beynimde rahat olmaya çalışrım ama ikisinde de yanma acı ve arkasından kan yani sadece çok az bi birleşme oluyo devamı yok eşimde onu hissetmediğini söylüyor zaten,ben kastığım için mi oluyor yoksa gerçekten bi sorun mu var, doktora mı gitsem çıkış yolu istiyorum... (
evett sorunuma çare bulun arkadaşlarr önerilerinizi bekliyorum
evett sorunuma çare bulun arkadaşlarr önerilerinizi bekliyorum
daha çok yenisin bu kadarr erkenn burayıı bulmann çok iyi olmuşş canım burdakı arkdasların cogu doktora gitmedenn yendıler bende dahill egzersız yapmayı düşündünmüü hiç okudunmu burdakılerıı egzerısz ıster aparatlaa ıstersenn parmakla yapabılırsın sen karar ver ki karar ver yanı çok geçmedenn biz yardımcı olucazz
canım bnm merhaba..... çok şanslısınki erkenden bu siteyi bulmuşsun. bizler gibi aylarca yıllarca bu dertle boğuşup kalmayacaksın emin ol.... bizlerde bu sitede ki kızların sayesinde yendik.allah razı olsun...
aynılarını bizde yaşadık emin ol. belki itici gelecek başta ama bu işin tek çözümü egzersz yapmak. doktora gtsende aynı şeyi yaptıracak...yazılanları az çok okumuşsunudr.lütfen egzersize başlamaya karar ver adım adım yardımcı olalım sana
evet okudum burdakilerini az çok bişeyle oluştu çözüm için ama mesela nasıl yapacam onları bilemiyorum.evet bence de erkenden bulmam çok iyi oldu sağolun iyi ki varsınız kızlar:) o zman şimdi bana neler yapmam gerektiğinde yardımcı olursanız iyi olur.önce ben size son durumu söyleyim dü tekrar denedik ben hep burdan okuduklarımla rahat nefes almaya falan çalıştım ama yine sadece çok az değmesi bile acı ve yanma oluşturdu ve yine kan geldi
Arkadaşlar size çok utanaraktan birşey sorucam eşli deneme yaparken ben p. Vajinaya girmiş gibi hissetmiyorum sanki popoya duvar gibi biyere giriyor gibi eşim de tamamı girdi diyor korkmana gerek yokmuş bu kadardı falan diyor. Ama boşalıncada bi bakıyorum çarşafa geliyor hepsi içime gittiğini falan hissetmiyorum.acaba içime gidiyo da taşıyormu o his nasıl bir şey anlayamıyorum size de oluyor mu bu?
Arkadaşlar size çok utanaraktan birşey sorucam eşli deneme yaparken ben p. Vajinaya girmiş gibi hissetmiyorum sanki popoya duvar gibi biyere giriyor gibi eşim de tamamı girdi diyor korkmana gerek yokmuş bu kadardı falan diyor. Ama boşalıncada bi bakıyorum çarşafa geliyor hepsi içime gittiğini falan hissetmiyorum.acaba içime gidiyo da taşıyormu o his nasıl bir şey anlayamıyorum size de oluyor mu bu?
hacicooo cnm bnmmm seni gördm online bende tam yazcaktm sanaaa napiosun diee. tabiiki hissetmiorzzz cnm bizdee ,olay o işteyenenlerin anlatmaya çalıştığı şey bu işteee :)
2. soruna cvp utanarak evet öle oluo taşıooo
canım kaderım hep diyoo tahrişden dolayı zorladıgınız için kan geliyor olabilirr anladıgım kadarıylaa sen hiç egzersiz girişiminde bulunmamışsınn ben aparatlarlaa yendiim parmak egzerıszlerıylee yenen arkadaslarda var artık olsun bıtsın dıyee kendini zorluyosun denemelerde hüsran oluyoo bu yüzdenn oraya bişeyy girdiginde kafanaa yerleştirememişsin daha bu yüzden egzersız yapmann gerekıyoo http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html burayı ilk sayfasını baştan aşağı dıkkatli bi şekildee okumanı tavsiyee ediyorum en başda :) videolar resımler de dahıl
melisacım çok sevindim sende mi burdasın?canım benim sağol yardımcı olduğun için ne yapayım bende işte öyle iş güç uğraşıyorum yoğunluktan yemek bile yemeye vaktimiz yok yeni işler öğreniyoruzbugünlük işim erken bitti hemen buraya bakayım kızlar ne yapıyo dedim sen nasılsın herşey iyice düzene girdi mi :13:
eğer ilişki böyle birşeyse o zaman bende 2 kere falan yapabildim böyle demektir
hala inanamıyorum başardığıma
kızlar mrb canım çok sıkkın dün gece yapacakdık herşey çok iyi iken bi anda herşey bitti tartıştık eşimle bende döndüm arkamı yattım oda zaten sen yapmak istemiosun bahane ettin bilmemne dedi çok sıkıldı canım bütün hevesim gitti sanırım sonunu getiremicem ben