Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar reglımden sonra yanı dernese 10 gundr egzersız yapmadımm enson 10cmde kalmıstımm busabh egzersız e basşladım önce 4 5 cmlık bır apar denedım kolyaca oldu sonra 10cm claıstıgmı apartı cok az dha akalınlastrıdm ve yaptım ılk yandı ama nefes alıp ıttırdım odo oldu 5 dk bkeldım tekrr cıkardım sızce gecıyımmı eş dnemseenıde artık yanı 10cmle daha önce 2 gün calısmısıtım yanı bgunde yapaıldım neyapmalıyım sızcee kasılma yok bacaklarımda fln

mrb kızlar ben vijinismusu yendim ama sırtım esime dönük yapabiliyorum tek öyle cok rahat ama yüzümü döndüğümde girmiyor önerisi olan var mı??

mrb kızlar ben vijinismusu yendim ama sırtım esime dönük yapabiliyorum tek öyle cok rahat ama yüzümü döndüğümde girmiyor önerisi olan var mı??

canım ilk başlarda alıştığın pozisyonda tam olarak korkunu atlatıp pozisyon değiştirebilirsin yada, bak ilk o şekilde giriş oldu ya sonra biraz gelgit yaptıktan sonra p yi çıkar, önceden karar verdiğiniz bir pozisyona geç p hemen girer, o an alıştığından, bu şekilde korkunu rahat atlatırsın, mesela p yi alıştıtıp çıkardın ya alt pozisyona geç eşinin beline ayaklarını sar bu şekilde deneyebilirsin, eşine yüzün dönük üsttede olur.

merhabaaa bayann :) aynen benımde o ddedıgın pozisyonda hiç bişey hissetmedenn girmişdii ama hiç öle olurmuu aykırı bi keree sureklı onu yapamam kii dıger pozisyonlarda ben senın gibi zorlanıyorumm :) bırde yatagın ucuna geçipp eşin ayaktayken deneyın oda çok kolay oluyoo en dogal en uygun pozisyonda yapamıyorum ben yanı alttayken :)

Bugün egzersizlerimin beşinci günü. Üçüncü gününde ikina sıkıla iki parmagimi soktum. Ama takildigim yer şurası;.Parmaklarimi zor zahmet sokuyorum ama daire cizemiyorum cizecek genişlikte de değil ya neyse. Sonra o garip bi duyguyla ikinip parmaklarımi çıkarıyorum. Parmaklarimi içerde ne kadar tutucam yirmi dakikada ancak bes kere sokup cikarabiliyorum. Siz nasıl daire ciziyorsunuz. Kac kere sokup cikariyorsunuz. Ne kadar sürüyor. Sokarken yagliyorum ama çıkarırken sanki hic yaglamamisim gibi kuru oluyor. Ya biliyorum çok soru sordum ama cesaretimi yitirmeden dvm etmek istiyorum

Bence artık eş denmesine geçmelisin cnmmm kendine uygun rahat edeceğin bir pozisyondaa

kaderimcime sormuşsun ama görmüşken yanıtlayayım bende;
ohoooo tatlmm tek sorunun bunlar olsun bence çok iyi gidiyorsun. böle içindeyken ben 10 -15 dk bekletiodum cnm .içindeyken sağa sola eğiyodum aparatı(yada parmağı) yeterli olur cnm bnm. çok istikrarlısın süperrr .
yakında çekeriz gelin halayını

Cok tşk ederim melisa
Senin egzersizlerin kac gun sürdü

Bende dün yendim canm.... sirti dönük oldu bide ben yatak ucuna gectim esim ayakta durdu altimada yastik koydum. Bacaklarimi esimin omzuna koydum ...o sekilde hic biseyyyyyy hissetmedm bayada git gelnoldu yani yarim saat diyim sana ve cok rahatti.... sadece ilk basta kasildm sanki bi an gircekmis gibi ama snra ben elimle yapinca daha rahat hissettm

Cok tşk ederim melisa
Senin egzersizlerin kac gun sürdü

wala tatlm ne yalan söliyim ben senin kadar azimli değildm sanırım birde çalıştğm için akşam eve gidince ertelyordum ama 20 gün falan sürdü sanırım maksimum.oda hergün yapamıyordum işte.
canım bu arada parmağına prezervatf geçirmiosan muhakkak dene çok iyi oluyor

bacaklarını kaldırınca dahamı kolay oluyo

Eldiven takıp zeytinyağı suruyorum.
Darısı başıma inşaallah
Ilk denemende kasildin mi yine. Hazır olduğuna nasıl karar verdin.

Darısı başıma inşaallah

kasılıosun cnm ister istemez ama ucu girdi şu kadr grdi bu kdr girdi derken azim edersen oluo sakın moralini bozma sen egzersize başlayarak yolun yarısını geçmişsin bile . EGZERSİZE BAŞLAMAK BİLE İŞİN YARISINA GELMEK BENCE

Darısı başıma inşaallah

bu arada cnm eldivende iyi ama prezervatf zaten bu iş için üretildiğinden hem daha sağlıklı hemde kendliğindende kaygan,bizde kayganlaştırınca çok ii oluo bilgn olsun

Cnm kusura bakma seni de meşgul ediyorum ama
Hazır olduğuna nasıl karar verdin

olur mu cnm öle şey sakıııııııııın böle şeyler düşünmeyin yeterki bu hastalığı sizde yenin.... ben aparatla çalıştığım için 10 cmide yapınca artık zamanı geldi dedim.eş denemelerine başladm. hemen hooop die olmadı tabii.deneye deneye.ilk aparatla egzersz yapıodum ayıptr sölemesi genişletiodum, hemen arkasına eşdenemesine geçiodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…