-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.841
mrb bayanlar ben geçen yil Kasımda evlendm.esimle birbirimizi deli gibi severek evlndk hersy cok güzel olacakti.evlendgmz gece uzak yoldan geldigimz icn o isi yapmiycaktk oyle anlasmstk esimle.ertesi gun zaten balayina gidicektk oraya ertlemstk.hersy oldu btti biz balayina gttik ilk gece hüsran ikinci gece hüsran uc dort bes derken bizim balayi btti.dedik heralde yer yadirgadk yabanclk cektk oyuzden olmuyo evimize gdnce olur rahatligyla evimize döndük.ama malesef naptiysak ne ettiysek olduramadik birturlu esimi kendime yaklastrmiyodm hep itiyodm kendimi olabildgine skıyodm.bu boyle iki uc ay devam etti.tabi bnde olmuyo diye bas agrilari drup durup aglama krizlerine girmler baslamsti.oyle cok kafaya takiyodm ki.. internetten arastrmalar yaparken bu siteye rastladm tek tek bütün ama bütün yorumlari okudm.bilmedgm bildgm sandgm birsürü seyler varms hepsni burdan ogrendm.sagolsn birsuru adını hatrlamadgm arkadslar yardmci oldu.bnde bir hirsla parmak egzersne basladm tabi esimden habersz.. bir parmak rahat alabiliyodm sonra esime anlattm bana cok kizdi.cnku kizligm daha bozlmamsti ve egzersiz sirasnda herhangi bi kanama falan olmadi.esim bu konuda anlays gostrmedi ona oyle cok kizdmki sanki ben keyfime gore parmakliyodm kndimi birdaha yapmadm.ne bi deneme ne bi egzersz iki ay boyunca hic yapmadm esim istiyodu deniyelm diuodu ama ona kizdgmdan hic yanasmadm.en son sart koydm bni doktora goturursen denerz dedm kabul etti ve ertesi gun jinekolaga gttim bni alttan muayene etti kan beynime sicradi senin kizlgn hâlâ druyo ve ileri derece vajinismussun psikiyatriye görün dedi.tmm dedik onuda ypalm.gttik psikiyatriye ilk gun anlattı şu şöyle olucak bu böyle olucak diye.iknci gun parmak egzersizi verdi. basladm odevlere bir parmak bir bogum iki bogum iki parmak derken ben uc parmagmi birden alir kivama gelmstm.tabi egZerszlere baslamadn cok aglamstm cnku parmagmi orda dsunmek beni deli ediyodu . Hernyse ben ucncu parmaktayken doktorumun tayini cikti ve bnm tedavim yarm kaldi yine umitlerm tuknmsti sürekli agliyodm.psikolojik acidan oyle zedelenmstmki anlatamam.esim hersyn farkndaydi bni teselli etmk icn hersy yapiyodu.en son doktrn tayini ciknca ben anneme geldm memleketime.esim calistgi icn gelemedi.orda iki hafta kaldm esim sürekli msjlar atiyodu seni ozledm gelince bu is kesin olucak sna güveniyorum seni seviyorum olsada olmasada her halukarda bnm karimsn diye.bu msjlar bni kndime gtrdi.biraz daha kalicaktm ama kocamn msjlarina dayanamayp döndm.dondugm gece oyle hirsliydm ki olucakti olmassa bu evlilik bitecekti oyle karar vermiştim.vazelin aldk esim bolca sürdü banada kndinede.kendisi uzandi bnde sirtm ona dönük tuvalete oturur gbi otrdm derin nefes alip ikindm bi iki defa.sonra kuvvetli bi nefes alip ikindm nefesimi verirken penisi dayadm ve hafifce üstüne otrdugm an kaydi gtti esim bir ciglk attiki duymanz lazmdi oldu diyo sadrce dedigi bu oldu diye bagiriyo inanaamadm gercktn olmstu yarisina kadr içerde druyodu basladm ağlamaya bumuyms bni aylrca mahveden sey bmuyms buyuttugmz sey diyerek nasil agladgmi tahmn edemessnz.yenmistm artk tam bir evliydm.o aksam iki defa denedk ikiside olmstu tabi yarıya kadr buna sukur dedk.heraksm denemelr yaptk zorlanmalarm oldu aci cektm ama denedkce gececegine inanarak yaptk.o esnada bir ay sonra hamile oldgmu ogrendm onca seyden sonra o guzel haberle havalara ucmustk oyle mutluydkki mutlulugmuza mutluluk eklenmsti.ama bu mutluluk sadce bir hafta sürdü bir hafta sonra düşük yaptm tam anlamıyla ykildm.gecelerce agladm depresyona girdm ama nafile giden geri gelmiyo.o ara kanamalar falan derken arayi baya asmistk esimle.tekrar ayni seyleri yasamaktn korkuyordm.dnemelere devam ettk zorda olsa gunler aylar gecti ve suan hersy yolunda.zor diye hicbrsey yok.sadce hirsli olun kndinize güvenin size yemn ederm parmak caninizi acitr ama penis actmiyo cnku onda kemik yokben 6 ay cektm ömrmden 6 yil gtti rabbm sizlere kolaylık versn.sadece olacagina inanin yetrli.suan tekrar hamileyim bi kizimiz olucak nasip olursa askmzn meyvesi geliyo inşallah :)) rabbm sizlerede bu mutlulugu yasatsn inşallah hepinize duacym.nekadr atlatmsda olsam hala bu forumu takip ederm cnku bnm yasadklarmi yasiyosnz unutamiyorm bi nebze olsn yardmci olmak isterm rabbm hpinzn yardmcisi olsn kafada bitirn emin olun gerisi geliyo
Tenrk edrm insan boyle okudukca ozeniyo valla