Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewt herkes korkup alınabilir ama başkasını eleştridiğimiz konuları en başta kendimiz yapmayalım bence hep hüzünlünün karamsarlığı hep üzüyor zaten beni bir öğretmenin bu kadar karamsar olmasınıda anlamıyorum içindeki karamsarlığı herkesin üstüne yıkmamalısın bence lütfen beni yanlış anlama duygusallığını çok ii alıyorum ama seni başkasının korkutmasına gerek yok sen zaten kendini yeterince korkutuyorsun biraz hayatla barışık ol takma

ballı kelebeğim sana bişey demiyorum ben kaydirigubbakcemile3sana hep ihtiyacımız var burda hihoyyyt daha kaynatmaya geçemedim hele bi geçeyim daha bi sürü şey öğrenecez senden zemuszemus zamanla olacak herşey birbirimizle sevinçlerimizi nasıl paylaşıyorsak üzüntülerimizi takıldıklarımızı korkularımızı rahatsızlıklarımızıda paylaşacağızki bir an önce korkularının ne kadar yersiz olduklarını anlayabilsinler....bunuda her zamanki gibi hep beraber yapacağız nasıl birbirimize bebiş için ve deneme yapacağımız akşamlar için dua ediyosak hala bazı şeyleri hiç denemeden korkmaya devam eden arkadaşlarada Allah cesaret versin diye dua edeceğiz...küçücük pireden yorganmı yakılırmış yawww :1hug:

canım benim bende kişisel olarak kimseyi yargılamıyorum beseninde dediği gibi burdaki çoğu arkadaş içindeki karamsarlığı başkalarına yıkıyolar ben yardımcı olamya çalıştıkça arkadaşlar yazmak olsun diye okumadan yorum yapıyolar beni sıkan olay bu...yoksa tabiki birbirimeze yardımcı olucaz bu korkuları yenicezki bir an önce bu illetten herkes kurtulsun..ne yani biz yendik diye herkese ahkam kesipte " ayy ne kadar korkaksınız ne kadar yersiz şeylerle uğraşıyosunuz " diye bir şeyler aksettirmedim ama nedens e öle algılıyolar çünkü okumasını biliyolar yorumlamasını beceremiyorlar..

neyse artık boşverelim sıkıldım inanın yardımıma ihtiyacınız olursa yazarsınız..

noluyo bakayım burdaaaaaklava: gelıyo ama oklava ..ortada gene yanlıs anlamalar var galıba yapmayın kızlarrr :1hug:

ben vajiyi yendim canım sen de beni anlamamışsın kırmızı konusu vaji ile ilgili değil sen de bunu anla.kırmızı korkusu insanın elinde değil bu korku vaji ile ilgili değil bu korku yüzünden insan vajili olabilir o ayrı ben vajiyi yendim ama kırmızı korkusunu yenemem anladığım kadarıyla sende böyle bi korku yok o nedenle anlamıyorsun.dediğin gibi konu çok uzadı kapatalım gitsin...

Merhaba kızlar...
Yeni geldim okuldan...
Gördüğüme göre biraz gerginlik olmuş...
Umarım herkesin morali yerindedir...

kızlar akşama bizde 2.ciyi deneyeceğiz varmı tüyonuz :dance:
kaderin dediği gibi birincinin aynısı daha kolay olacak buna inan sakın ya olmazsa diye düşünme sen zaten pozitif bir kiş olarak rahatlıkla yaparsın canım sen ileri geri hareketler yapmış mıydın yapmadıysan onu dene ben ikinci denememde yapmıştım

munissecim,zevk konusunda, aslında ben daha çok zevk alabilirim ama ,eşim benden önce davranıyooo,kontrol edemiyoruz,napacam bilmiyorum,eşim 1,5 yılın acısını çıkarıyoooo

Yazılanları okuyunca çok şaşırdım..bir uyarıda bulundum neler neler yazılmış….
Neyse polemiğe girecek değilim yeterince meşguluyetim de derdim de var…

ama besenin yazdığına üzüldüm..burada her meslekten insan var ve hatta bilindiği üzere vaj.vakalarında öğrtm mesleği çokça olduğu biliniyor..tüm yenenlerin ilk yazılarına ümitsizliklerine karamsarlıklarına bakmanı önerirm…ben mesleğini çok iyi yapan biriyim ve bu konuda tevazu göstermem.meslekle ne alakası var vaj.içinde bulunduğu duyguların…

Twetty e gelince ben senin de o tür laflar yazdığını bile hatrlamadn yazdım ki şimdi daha iyi anladm niye üzerine alındığını…abartılı olan uyarı değil senin tepkin okunuca anlaşıldığı üzere…bence sen biraz yazmak için yazmışsın…

Ayrıca bi gelişme kaydedemedğm için boş yere yazmayıp okuyorum sadece demiştim hiçbir şey yapmadığımdan değil…kimin ne durumda olduğunu bilemezsiniz…

Dediğim gibi ben tüm sayflrı bolca okumaya çalşyrm ve bu tür polemikler de bahsını açtığım türdeki yazıların da vajililere faydası yok zararı var..daha önce de pek çok uyarıda bulunulmuş zaten,ama pek tabii ki herkesin mizacı inceliğini değiştiremeyiz…

Allah dermana tez zamanda bizleri kavuştursun inşallah……

munissecim,zevk konusunda, aslında ben daha çok zevk alabilirim ama ,eşim benden önce davranıyooo,kontrol edemiyoruz,napacam bilmiyorum,eşim 1,5 yılın acısını çıkarıyoooo
o zaman eşine söyle ilk başlarda başka şeye odaklansın sanki o an başka bi işle ilgileniyormuş gibi o zaman biraz daha uzar.çünkü haftasonu bizim başımıza geldi:))yazık eşim ben zevk alabiliyim çabuk bitmesin diye dediğim gibi başka şeye odaklanmış yaklaşık 15 dakika falan sürdü belki de daha fazla tabi bende hala tık yok.bi söyle de denesin bakalım belki işe yarar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…