- 29 Mayıs 2009
- 1.562
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.441
Yazılanları okuyunca çok şaşırdım..bir uyarıda bulundum neler neler yazılmış….
Neyse polemiğe girecek değilim yeterince meşguluyetim de derdim de var…
ama besenin yazdığına üzüldüm..burada her meslekten insan var ve hatta bilindiği üzere vaj.vakalarında öğrtm mesleği çokça olduğu biliniyor..tüm yenenlerin ilk yazılarına ümitsizliklerine karamsarlıklarına bakmanı önerirm…ben mesleğini çok iyi yapan biriyim ve bu konuda tevazu göstermem.meslekle ne alakası var vaj.içinde bulunduğu duyguların…
Twetty e gelince ben senin de o tür laflar yazdığını bile hatrlamadn yazdım ki şimdi daha iyi anladm niye üzerine alındığını…abartılı olan uyarı değil senin tepkin okunuca anlaşıldığı üzere…bence sen biraz yazmak için yazmışsın…
Ayrıca bi gelişme kaydedemedğm için boş yere yazmayıp okuyorum sadece demiştim hiçbir şey yapmadığımdan değil…kimin ne durumda olduğunu bilemezsiniz…
Dediğim gibi ben tüm sayflrı bolca okumaya çalşyrm ve bu tür polemikler de bahsını açtığım türdeki yazıların da vajililere faydası yok zararı var..daha önce de pek çok uyarıda bulunulmuş zaten,ama pek tabii ki herkesin mizacı inceliğini değiştiremeyiz…
Allah dermana tez zamanda bizleri kavuştursun inşallah……
herkesin herkesin ne durumda olduğun farkında canım bence biraz kabuğundan çıkta sana yardımcı olmak için uzatılan elleri kaale al bence...kusura bakma ama bu hastalığı sadece sen çekmedin bizde neyin ne olduğunu inan çok iyi biliyoruz..kimin yazmak için burda olduğunu ben çok iyi anlıyorum ve görüyorum..
bu şekidle yargılamalarda bulunarak hiçbir ilerleme kaydedemediğin gibi ilerlemen asla olmaz...
kusyra bakmayın biraz ağır yazıyorum artık ama insanı çilden çok güzel çıkartıyosunuz..
yazık acıyorumki bu kadar yardımcı olmaya çalışırken bunları okuyorum..
hepinizin allah yardımcısı olsun...