-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.381
canım basramayı ıseme cok onemlı egzersızler cok kolay yapabılrıısn..dr dedııgnı gıbı orayı dokunarak tanı sonra pserce parmakla egzersıze baslıycaksın dogru nefesle cok cok koly olucak..kendıne ınan ben bu ısı basarıcam demafoldumben günaydın kızlar ben bu kadar korkacağımı bilmiyodum benim mantığımda o oraya nasıl girecek düşündükçe tirtir titriyorum ağlamaya başlıyorum bu işin olmaması için sürekli bahane üretiyorum uyuya kalıyorum bi kaç kere doktora gittim hiç anlamıyolar sadece en son gittiğim doktor parmak egzersizi yapmamı önce orayı tanımamı istedi tabi ben herzamanki gibi kaçtım bundan bi kere p...ns kafası oraya girdi ama banada girmemiş gibi geliyo hemen kaçıyorum ne yapmam gerekiyo hiçbişey bilmiyorum neyle başlamam gerekiyo eşim anlayışla bekliyo ama artık benim sabrım kalmadı kızlar banada yardımcı olun
mafoldumben günaydın kızlar ben bu kadar korkacağımı bilmiyodum benim mantığımda o oraya nasıl girecek düşündükçe tirtir titriyorum ağlamaya başlıyorum bu işin olmaması için sürekli bahane üretiyorum uyuya kalıyorum bi kaç kere doktora gittim hiç anlamıyolar sadece en son gittiğim doktor parmak egzersizi yapmamı önce orayı tanımamı istedi tabi ben herzamanki gibi kaçtım bundan bi kere p...ns kafası oraya girdi ama banada girmemiş gibi geliyo hemen kaçıyorum ne yapmam gerekiyo hiçbişey bilmiyorum neyle başlamam gerekiyo eşim anlayışla bekliyo ama artık benim sabrım kalmadı kızlar banada yardımcı olun
canım parmak egzersızız hıc yaptınmı ...ılk serce parmakla baslıyoruz ..derın derın nefes alıp verıyoruz rahatlayınca cok yavas bır skeıdle ıktırıyoruzkızlar nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl başlamam gerekiyo nefes egzersizleri nasıl ben başaracağıma inanıyorum bunu yenecem ama nasıl ?
günaydın kızlar
yorumlarınız için teşşekkür ederim.ama artık çöktüğm diyebilirm çok etkileniyor ağlama kırizlerine giriyorum
ben şehir dışında yüksek lisans yaptığımdan evime hafta sonları gelebiliyorum.oradada üç kişilik bir odada kalıyorum egzersizle yapma sansım çok az
birazdan yine yola düşecem,,,zaten kendi parmağımla da fazla ilerleyemedim ama eşimin orta parmağını sonuna kadar aldım içme
mumla mı denesem diyorum ama ooo acıyııı anlatamammm bilmiyorum yasayanınız oldu mu ama nefes alıyorum ıkınıyorum fayadsı yok
ulusoyu düşünüğyorum ama sırf mecburiyetten eşimden utanır oldum inanın iki gün geliyorum ok istekli oluyoruz oraya gelince .....
zaten artık kaçınma psikolojisine büründüm... hayırlısı artıkkkkk ne diyeceğğimi de şaşırdım
kızlarda bende taze gelin olmak istiyorum biri bana özelden neler yapmam gerektiğini ayrıntılarıyla anlatabilirmi lütfen ne olursunuz yalvarıyorum bana yardım edin
aslında dokunamıyodum ama biraz önce inceledim yavaşça dokundum çok heyecanlandım bilemiyorum ya bugünkü dersim bu :) ama parmak egzersizi nasıl oluyo ne yapmam gerekiyo
günaydın kızlar
yorumlarınız için teşşekkür ederim.ama artık çöktüğm diyebilirm çok etkileniyor ağlama kırizlerine giriyorum
ben şehir dışında yüksek lisans yaptığımdan evime hafta sonları gelebiliyorum.oradada üç kişilik bir odada kalıyorum egzersizle yapma sansım çok az
birazdan yine yola düşecem,,,zaten kendi parmağımla da fazla ilerleyemedim ama eşimin orta parmağını sonuna kadar aldım içme
mumla mı denesem diyorum ama ooo acıyııı anlatamammm bilmiyorum yasayanınız oldu mu ama nefes alıyorum ıkınıyorum fayadsı yok
ulusoyu düşünüğyorum ama sırf mecburiyetten eşimden utanır oldum inanın iki gün geliyorum ok istekli oluyoruz oraya gelince .....
zaten artık kaçınma psikolojisine büründüm... hayırlısı artıkkkkk ne diyeceğğimi de şaşırdım
kızlaar bu arada dün sabah 2.ciyide denedik :kedi: çok rahat oldu kaydirigubbakcemile3 inanamıyorum yaaa...