Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mafoldumben günaydın kızlar ben bu kadar korkacağımı bilmiyodum benim mantığımda o oraya nasıl girecek düşündükçe tirtir titriyorum ağlamaya başlıyorum bu işin olmaması için sürekli bahane üretiyorum uyuya kalıyorum bi kaç kere doktora gittim hiç anlamıyolar sadece en son gittiğim doktor parmak egzersizi yapmamı önce orayı tanımamı istedi tabi ben herzamanki gibi kaçtım bundan bi kere p...ns kafası oraya girdi ama banada girmemiş gibi geliyo hemen kaçıyorum ne yapmam gerekiyo hiçbişey bilmiyorum neyle başlamam gerekiyo eşim anlayışla bekliyo ama artık benim sabrım kalmadı kızlar banada yardımcı olun

canım basramayı ıseme cok onemlı egzersızler cok kolay yapabılrıısn..dr dedııgnı gıbı orayı dokunarak tanı sonra pserce parmakla egzersıze baslıycaksın dogru nefesle cok cok koly olucak..kendıne ınan ben bu ısı basarıcam de

Canım konu vajinismus olunca beynimiz o kadar çok bahane üretiyor ki bazen şaşırıyorum...
Aynı yollardan ben de geçtim, 2 yılım gitti bu illet yüzünden...
Olay gerçekten beyinde bitiyor... Vajinadaki kaslara hükmetmeyi öğrenmemiz gerekiyor...

kızlar nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl başlamam gerekiyo nefes egzersizleri nasıl ben başaracağıma inanıyorum bunu yenecem ama nasıl ?

kızlar nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl başlamam gerekiyo nefes egzersizleri nasıl ben başaracağıma inanıyorum bunu yenecem ama nasıl ?
canım parmak egzersızız hıc yaptınmı ...ılk serce parmakla baslıyoruz ..derın derın nefes alıp verıyoruz rahatlayınca cok yavas bır skeıdle ıktırıyoruz

günaydın kızlar

yorumlarınız için teşşekkür ederim.ama artık çöktüğm diyebilirm çok etkileniyor ağlama kırizlerine giriyorum

ben şehir dışında yüksek lisans yaptığımdan evime hafta sonları gelebiliyorum.oradada üç kişilik bir odada kalıyorum egzersizle yapma sansım çok az

birazdan yine yola düşecem,,,zaten kendi parmağımla da fazla ilerleyemedim ama eşimin orta parmağını sonuna kadar aldım içme

mumla mı denesem diyorum ama ooo acıyııı anlatamammm bilmiyorum yasayanınız oldu mu ama nefes alıyorum ıkınıyorum fayadsı yok

ulusoyu düşünüğyorum ama sırf mecburiyetten eşimden utanır oldum inanın iki gün geliyorum ok istekli oluyoruz oraya gelince .....

zaten artık kaçınma psikolojisine büründüm... hayırlısı artıkkkkk ne diyeceğğimi de şaşırdım

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Melekupos
17- Helpless
18- Bae

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- Smooty (09/05/2010) :hooray:

canım günaydın,

öncelikle toparla kendini biliyorsun burada hepimiz ağladık zırladık ama sonunda başardık...sende başaracaksın hiç ümitsizliğe kapılma...kendi parmağınla ilerleyememenin sebebi korkularınmı ? acı duymanmı? büyük ihtimalle eşinin parmağı senin parmaklarından daha kalındır ve onu hiç sorunsuz alabiliyosan o anda rahatsın demektir...yolun en zor kısımlarını aşmışsın bence...sana tavsiyem eğer yapabiliyorsan kendi parmağını 2 parmağa geçtinmi bilmiyorum geçmediysenden tek parmağını eşinle p...s denemesini üstte sen olacağın şekilde yapıyormuşsunuz gibi yatakta p...s yerine kendi parmağını bacaklarını o açıya getirerek dene eğer kendi parmağını yapamıyorsan eşin o vaziyette kendi parmağını vajine sokmayı denesin... normalde yarı uzanarak yaptığımız parmak egzersizini o posizyonda yapmayı denemek bile kaslarımızı kontrol etmemiz açısından çok önemli...ben ilk p...s denememizden önce 2 parmağımı o şekilde vajiye yerleştirdim ve bu oluyosa p...ste olur diye cesaretlendim...zamanla olacaktır yeterki sen kendine güven ve pes etme...ve deneme yaparken p...s bakma...

kızlarda bende taze gelin olmak istiyorum biri bana özelden neler yapmam gerektiğini ayrıntılarıyla anlatabilirmi lütfen ne olursunuz yalvarıyorum bana yardım edin

kızlarda bende taze gelin olmak istiyorum biri bana özelden neler yapmam gerektiğini ayrıntılarıyla anlatabilirmi lütfen ne olursunuz yalvarıyorum bana yardım edin

canım aramıza hoşgeldin,

güzelim topla kendini bi sakin ol kaydirigubbakcemile3öncelikle kendine dokunmakla ilgili bi sorunun varmı? vajine dokunabiliyormusun ? bakabiliyormusun ?

aslında dokunamıyodum ama biraz önce inceledim yavaşça dokundum çok heyecanlandım bilemiyorum ya bugünkü dersim bu :) ama parmak egzersizi nasıl oluyo ne yapmam gerekiyo

aslında dokunamıyodum ama biraz önce inceledim yavaşça dokundum çok heyecanlandım bilemiyorum ya bugünkü dersim bu :) ama parmak egzersizi nasıl oluyo ne yapmam gerekiyo

o zaman dokunmakla ilgili bi sorunun yok kaydirigubbakcemile3parmak egzersizine başlamadan önce vajinal kayganlaştırıcı jel satılıyor eczanelerde benim kullandığım gleit gelen öncelikle bu jeli al ben işaret parmağımla başlamıştım egzersizlere ama serçe parmağınla başlayan arkadaşlarda var sen hangisiyle istiyorsan onunla başla parmağını önce güzelce yıka medikal eldivenle rahat edebiliyosan kullanabilirsin ama ben rahat edemedim parmağına jeli güzelce sür o zaten küçük tüp şeklinde ben onu vajinin girişine sıkabiliyodum ucunu hafif sokup sende yapabiliyosan vajinede sür biraz sonra yavaş yavaş parmağını o bölümlerde gezdir ve incele küçük keşif gezinden sonra vajini zaten hissetmeye başlayacaksın yavaş yava içerilere kaydırmaya çalış takıldığın yerde dur derin bir nefes al sonra tekrar devam et sakın heyecan yapıp hemen çıkartma parmağını devam et keşfet kendini yavaş yavaş ve sakin bi şekilde yap baktınki kendini strese sokup kasıyorsun bırak egzersizi sevdiğin bi şey yap kafanı dağıt git müzik dinle çikolata ye yada dışarı çık hava al sonra tekrar dene hihoyyyt hadi bakalım kolay gelsin gamyoncuiremsu

ayaznaz arkadaşım bu kadar zorlanıyorsan ve dr.ulusoya gitmeyi düşünüyorsan hiç bekleme git derim.daha fazla yıpranmadan en iyisi gitmek. ben bu dertten kurtulacağıma asla inanmıyordum. ama önce Rabbimin sonra dr.Ulusoyun sayesinde yaşadıklarıma inanamıyorum..

merhaba arkadaşlar...ben kapandm yine içime...bunu yazmak istedm çünkü kendi sebeplerim dışında dikkat ederseniz peşpeşe bi kaç gün k..n ve a...ı muhabbeti çok yoğun oldu...hatta eşinin p..s boyunu yazan bile olmş...atlamadan okuyorum herşeyi.. kaç gündr farketmeden beynimi doldurmuş bunlar....lütfen lütfen böyle şeyler yazmayın....ben şu an cesaretimi yeniden toplamaya çalışıyorum çünkü.............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…