Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkes kendi sorunlarını yazıp derman bulmaya çalışıyor canım..seni nasıl etkiledi bu durum anlıyamadım açıkcası?

ayrıca cesaretini toplaman daha ne kadar zaman alıcak en yakın zamanda kendi gelirsen çok daha sağlıklı olucak inanıyorum..

ortalk battı ve a..ıdan dayanamıyrm gibi lafları okursan anlarsın canım...yani tam gaza gelip bişiler denemeye başlıyoruz sonra duvar,acı,yerlern batması...normal mi sence(!)?
rahatsız etti işte..eminim pekçok kişiyi...............................

kaç zamandr sadece okuyorm gelişme olmadığı için yazmıyorum bile...ancak rahatsız olduğum bi konuda uyarıda bulunmaktan da kaçınmam tabii......

YANİ RAHATSIZ OLABİLRİSİN ANLIYORUM SENİ TABİKİ AMA ŞAHSEN BEN O KADAR RAHATSIZ OLMADIM AÇIKCASI..HERKESİN SORUNU AYRIDIR..
yani sanırım hassas dönemde olduğun için belkide sen çok fazla etkilendin ben ona yoruyorum

sonuçta inanlar herkes gibi çare aramak için buraya geliyolar ve şikayetleri sorunları varsa onlarada saygı götermek lazım diye düşünüyorum..

herkesi herşeyi takarsanız zaten olmaz zaten taktığımız kötü şeyleri düşündüğümüz için vaji geldi başımıza hep hüzünlü sende emla kremi kullandıktan sonra yazdıklarını düşün istersen eğer emla krem kullanmayan bir insan olsam bende senin o yazdıklarından etkilenirdim herkes burda derdine dermen aramaya çalışıo o telaşla düşünemezki kim etkilenir kim etkilenmez diye sonra herkesin bünyesi psikolojisi farklı onlarda kan acı oluyo diye sendede olacak diye bişey yok

yenen arkadaşlar bir gün sohbet ederken ismi tam hatrlymcm (son 3 4 günde) ayol benim batacak kadr geldydi gibi konuşurşa sıkılır canım tamam mı!! yenen arkadaşlardan bazıları da uyarmıştı o kişileri o günlerde ayrıca...
belki bizim kadar ihtiyacınz olmadığı için cümlesi cümlesine takip etmiyo olabilirsiniz siz..fakat ben harşeyi dönp dönüp okuyorum.....ve k..n gibi a..ı gibi abartılı bi p...s boyu gibi ürkütücü şeyleri görmek istemiyorm...hemen hassalığa bağlamanıza gerek yok.....çirkin şeyler bunlar...tabii ki derdini anlatıyor herkes ama korkutucu şekilde olmamalı.....
ben o emlada fazla kullandığımı anlayıp kaç gün fazla kullanmayın diye uyarıda da bulunmuştm ayrıca canım.....

kaç gündr yazmadn okuyrm bi uyarıda bulundum çünkü biliyrm ki sadece beni değil burada sessizce umut arayn herkesi etkiliyor....

sanırım yenenlerden olmalıyız ki lafımız azıcık değer bulsun......

kaç gündr yazmadn okuyrm bi uyarıda bulundum çünkü biliyrm ki sadece beni değil burada sessizce umut arayn herkesi etkiliyor....

sanırım yenenlerden olmalıyız ki lafımız azıcık değer bulsun......

sonuçta rahatsız olan varsa buraya yazardı elbet yani yazmasada o onun suçu..

ama sen şuan hepimizi suçluyosun ne yani biz yendik diye borumuzmu ötüyor?babamızın mekanı değil burası sonuçta herkes iyi veya kötü sorunlarını dile getiriyo yardımcı olunmaya çalışılıyo

bence abartma artık..konuyu tadında bırakalım diye düşünüyorum..

işte bu yüzden zaten doktorlar egzersizleri tamamlamadan penis denemesi yapmayın diyor. Sen eş parmagını almışsın ve hergün egzersiz yapmamışsın. iki parmak gerekirse üç parmak egzersizi yapmamışsın. Belki içinden gelmiyodur ama sabır ve azim çok önemli. Yani her gün yarım saatini ayıramıyorsan bu işi başarmak zor bence. Herkes b ir haftada yenemiyo maalesef. Sen bilirsin bu şekilde devam ediceksen bence de Dr. Ulusoya git.

Ayrıca o acıyı ben de yaşadım. Yaşamasam zaten yapardım. Sonra her gün en az yarım saat egzersiz yaptım ve düzeldi Allaha şükür.

tiwiticiim sarı civcivim şimdi hepimizin ortak korkusu kan acı ağrı olunca bunlar da bilinçaltına yerleşmiş. Beyin de bunları okuyunca hemen o korkular depreşiyo. Beni kan tuttuğu için ordan biliyorum. Sadece sana degil ben de yazmıştım. Hepimizden rica etmiş. Biz de az yazarız our biter. Sen kendi üzerine alınma minik kanaryam opuyorumnanaktan

ayy hayır alındığımdan değil rahatsız oldum sadece çok abartılı bir konuşma oldu bence..yani hassaslığını anlıyabiliyorum ama bence abartı..evet yeni gelen arkadaşlar belki de eskileri bende olabilirm bu kim bilir açık seçik konuşmuş olunabilir ama abartılı bir söyleyiş uyarılma olduğunu düşündüm yoksa neden rahatsız olayım bende yenmeden önce bu kadar hassastıum herşey batardı ama çok şükür..sonuçta yardımcı olmak için burdayız öyle değilmi?vereliniortak ama buraya gelipte içine kapanmak olmaz daha biz el uzatmaya çalışıyoz hep hüzünlü içine kapanıyo sadece..

güzelim başarmama rağmen ben bile hala rahatsız oluyorum özelikkle kırmızıdan bahsedilince hatta o anda aklıma gelirse naparım diye düşünüyorum..çünkü benim vaji olmamın tek nedeni kırmızı...3,de- 4.de gelirmi kırmızı diye düşünüyorum...başaranların şu anda egzersizde olan arkadaşlar için biraz daha dikkat etmesi gerekiyor ama o anda sevinçten farkedemeyebiliyoruz kimsenin ben o anda aklına gelipte birileri etkilensin diye yazmadığına eminim...o kelimelerin yerine başka kelimeler kullansak o kadar etki etmeyebilir... sende eski bir vajili olarak biliyorsundur herşeyin hep kötü tarafını kabullenip iyi taraflarını hep görmemezlikten geldiğimizi...1 sayfa yazsam buraya hep şöyle güzel böyle güzel anlatsam ama arada sadece 1 kelime kırmızı yada acı desem inanki tüm vajililer sayfadaki o 2 kelimeyi alıp onu bilinç altındaki hücre sayısıyla çarpıp 325698564 kelime yapacaklardır hihoyyyt diğerlerine dikkat bile etmezler kaydirigubbakcemile3edemezlerde bizlerde öyleydik çünkü gamyoncuiremsu

Kız boşver senin kocanin penisi mi ne takiyosun delikafadulden
Ayrıca o boyutu yzan arkadaşı da ben kaçırdım forumdan çok üzülüyorum mafoldumben
Keşke sormasaydım :sinifsinif: Benim yüzümden gitti

Çıkartırız biz de kapandığı yerden napalim kaydirigubbakcemile Görevimiz tehlike :1ninca:

Ya kızlar çook moralim bozuk. Çok depresyndayiiim. Keşke vaji hariç diğer dertlere de yardim etseniz hepiniz birer güzin abla olsaniz ne güzel olurdu delikafadulden

canım benim anlıyorum hepinizi ama yeni gelen arkadaşlar yada eskiler bi anlık bişi insanın sevinçle yada üzüntüyle ağzından kaçıp yazmış ve diğerleri tarafından deşifre edilmiş şeyler olabilir tabiki ama sadece vajiyi yenebilmek için faturayı buna kesmek yada biz yendipğimiz için bizim borumuzun ötme gibi bir ihtimali söz konusun olamaz..burası babamızın çiftliği değil sonuçta biz biririmiz eyardımcı olmak için burdayız aynı şekilde o arkadaşada yardımcı olmaya çalıştıkça o kendisi eliyle bizi itiyor gibime geliyor..

neyse yaa uzatmıyorum nasıl isterseniz öyle davranın bana ihtiyacınız olduğunda özelden yazarsınız..buranın tadı kaçıyo anladığım kadarıyla..hepinize bol şanslar..

ne oldu şekerim yaz bakim özelden yardımcı olurum belki zemuszemus

tatlım bence abartı veya çok hassas olmakla alakası yok.bazı insanlar kırmızı konusunda çok korkak olur onlardan biri de benim o nedenle hephüzünlü arkadaşımı anlıyorum.ben kolumdaki damarlara bile bakamam içinden kırmızı geçtiği düşüncesi bile beni çok kötü yapıyor.sen kendi üstüne alınma ama hephüzünlüye de hak vermek lazım çünkü bu konu vajili olmakla ilgili değil bence.

kader burdaysan sana bişey sorucam biz seninle aynı zamanlarda yenmiştik nasıl gidiyor senin çalışmalar zevk olayını yaşadın mı hiç???

arkadaşım siz benim anlattıklarımı anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım? şuan yazmak içinmi yazıyosunuz yoksa benim yazdığımı çözmeyemi çalışıyorsunuz anlamadım açıkcası...ben sizi anlıyorum diyorum anlatabildimmi?sizin korkularınızı sizin tiksindiklerinizi bizlerde yaşadık diyorum ama sizi bu korkulardan çıkarmak sizlere yardımcı olmak için burdayız diyorum
siz böle olayların üstesine gitmezseniz halen bu kapalı kutu içinden çıkmazsanız hiçbişeyle başa çıkamazsınız..vajiyi yenebilmek için öncelikle biliçaltınızdaki korkuları yenmeye onların üstesinden gelmeye çalışın biz bunu başarabilmeniz için burdayız size yardımcı olmaya çalışıyoruz..

ama gördüğüm kadarıyla kimse yazdıklarımı çözebilmiş değil..

neyse dediğim gibi bu konu çok uzadı inanın sıkıldım size kolay gelsin bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…