Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kalçamı bıraz arkaya vererek ben öğe egılerek yüzüm dönük denıyorum. O batmaların bır sebebı var gıbı gelıyor bana.

canım o batmaların sebebi muhtemelen tahriş gibi geliyor bana. eğer yeterince kayganlaştırmadan p yi zorlarsan oluyor.tabi anestolde yanma yapar kullanıyorum demiştin sanırım.

canım o batmaların sebebi muhtemelen tahriş gibi geliyor bana. eğer yeterince kayganlaştırmadan p yi zorlarsan oluyor.tabi anestolde yanma yapar kullanıyorum demiştin sanırım.

z.yagı anestol bırlıkte kullandıgmdanmı oluyor bılmıyorum inş cıddı bıse degıldır dıyorum. Yani afedrsn ıcınede z.yagı sürsem aynı agrı z.yagın ıcerıye pek etkısı olmuyor

haklısın ben parmak egzersizi için çok uğrastm ama olmadı dört ay uğrastm işte dua edyrm ALLAH HERSEYİ EN İYİ BİLENDİR.

sadece bir parmak bir boğum yapabildim.. Ilerleme olmadı... Doktordan da ümidimi kestim.

süpersin tebriklerr... Darısı bize artık canım :)

yapacam kafaya koydum bu is bi sekilde olacak... Tesekkur ederm destek için canım

z.yagı anestol bırlıkte kullandıgmdanmı oluyor bılmıyorum inş cıddı bıse degıldır dıyorum. Yani afedrsn ıcınede z.yagı sürsem aynı agrı z.yagın ıcerıye pek etkısı olmuyor

Canon bugun denedik Bende denedim yuhuuuuuuu ama malesef tam olmadi asadan iki parmak gözuktu kanama sadece o sindendi ama batma benimde var aYni sorun bendemi var acaba almanyadayken doktora Gitsek acaba ama atlattim ama acidi yardim usteyim Ben egildim esime dogru ama

evet üstte yaptım ben bız aynı gıdıyoruz sanırm. Dua edelım. Evet agrı oluyor ıkınmaya calısıyorm bende ve z.yagı bekleyerek. İnşaAllah hepsını rahatca yaparız zamanla..

Bu akşam mumla egzersiz yapiyordum . Tuvalete gitme ihtiyaci hissettim... egzersiz yaparken bir noktadan sonra afedersiniz çişim geliyor. Geçenlerde burada bi arkadaş eş denemesinde çişiniz gelirse sabredin orgazm olmadan önce öyle hissediliyormus demişti.. inanin o anda saf saf ay orgazm mi oluyorum nedir diyordum ki.... bi baktim ki artik cok gec...heryer batti... bi de çis temizligi cikti başıma...

Evet Öle insallah yapariz ikindim nefesim gitti Benim okadar yani agri oldu bidaha nasil yaocsm dua edelim ecet

amin bende onu düşünüyorum bırdahakıne inş dahada kolay olucak. Gebede olmak ıstıyoruuummmmm hayırlısı..
Egzersız yapan arkadasım orgazm zaten bellıdır orgazmdan önce rahat rhat tanımaya ve yapmaya calıs acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…